Cristina Bâtlan, mesaj emoționant pentru Adrian, fiul ei. Milionara de la Imperiul Leilor a fost la un pas să își piardă copilul

.

Își iubește enorm fiul și ar face orice pentru el. Cristina Bâtlan e tare mândră de băiatul ei și de evoluția lui, iar astăzi îl sărbătorește. Adrian împlinește 20 de ani.

El și-a urmat mama în lumea afacerilor, a pus bazele unui business de concierge și deține și o agenție de turism. Împart același domeniu de activitate, iar uneori discută prea mult despre asta, spre disperarea celor din jur.

Cristina Bâtlan, mesaj de suflet pentru fiul ei, Adrian

„Mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru privilegiul și bucuria imensă de a fi mama ta. Te iubesc ca în prima secundă când ți-am auzit scâncetul și ți-am întâlnit privirea, cu aceeași căldură ca în clipă când te-am strâns în brațe. Oriunde viața te va purta, vreau să știi că te iubesc enorm , că sunt mândră de fiul, omul minunat care ai devenit! Cu toată dragostea și prețuirea mea, I see you, mama”, a scris Cristina Bâtlan, pe o rețea de socializare.

Mesajele urmăritorilor săi au început apoi să curgă. „Cel mai mare luptător”, i-a scris cineva, „Să vă trăiască, fața spune ca este un băiat ambițios”, a adăugat o altă persoană. Și Diana Șucu a reacționat rapid: „La mulți ani! Să fie sănătos și să-l iubească Dumnezeu!”, i-a urat femeia de afaceri.

Ce crede Cristina Bâtlan că a moștenit fiul ei de la ea

Cristina Bâtlan are convingerea că seamănă cu fiul ei în multe privințe. Și el, ca și celebra lui mamă, nu ezită să se lanseze în multe proiecte și să ajute atunci când poate. „A moștenit lipsa de lene, că la mine e lipsă de lene. Eu spun da și dacă mă suni la 12.00 noaptea și spui că ai o problemă, ajută-mă cu ceva, eu mă urc în mașină și vin. Chiar dacă sunt în pijama, vin! Nu forma mă interesează, fondul mă interesează. Și Adi are felul acesta de a fi. Se angajează în multe proiecte, știe că nu se poate, nu există, că totul este posibil atunci când vrei”, declara Cristina Bâtlan pentru Impact.

Fiul Cristinei Bâtlan are o poveste de viață impresionantă. Femeia de afaceri a născut la cinci luni un băieţel de 815 grame. Medicii nu i-au dar dat prea multe șanse de supraviețuire. Cristina Bâtlan a simțit însă că acel copil are un destin și nu se poate pierde așa. Nu a disperat, a luptat, și a avut ca aliat un medic, pe Ana Culcer.

„Medicii au spus că nu are nicio şansă. Au vrut să-l arunce la gunoi, nu voiau să-l bage în incubator”

Adrian a ajuns la incubator după multe insistențe și a reușit să îi uimească până și pe medici cu evoluția lui. „Roberto (nr. fostul soţ al Cristinei), în momentul în care Adi s-a născut, a spus că acest copil dacă are gena mea şi a ta, nu are cum să moară, el trăieşte. Medicii au spus că nu are nicio şansă. Au vrut să-l arunce la gunoi, nu voiau să-l bage în incubator, pe externarea din spital scria avort. Şi Roberto i-a rugat să bage copilul în incubator”, a povestit Cristina Bâtlan, la un moment dat, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Citeşte și: Delia Matache împlinește 42 de ani! Cum a arătat mireasă în ziua nunții cu Răzvan Munteanu, în 2012

Citeşte și: Cum arată fiul Geaninei Ilieș. Patrick are 17 ani și își dorește o carieră în business: „Sunt o mamă modernă”

Citeşte și: De ce s-au despărțit, de fapt, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Am avut nevoie de încurajări”

Citeşte și: „O să ne dea afară din casă?”. Marcela Fota, discuții cu fiicele soțului. Cum s-a împărțit averea

„L-am operat la ochi la minus trei săptămâni”

Copilul a fost declarat viu după trei zile, pentru că şansa lui era infimă, nu exista. Cristina Bâtlan l-a văzut abia atunci. Era foarte mic. Problemele nu s-au oprit, însă, aici, pentru că avea nevoie și de o intervenție la ochi.

„L-am operat la ochi la minus trei săptămâni. Adică înainte de termenul la care trebuia să se nască. Înainte de operaţie am contactat peste 90 de doctori. Din păcate, cei mai buni fie nu erau în România, fie nu aveau aparatura necesară. Până la urmă, am găsit un medic în România, care l-a operat şi a făcut o treabă extraordinară”, mai spunea Cristina Bâtlan.

Foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton