Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel, 11 ani de căsnicie: „Și când te gândești că totul a început cu un sărut”

.

Cristina Bălan și Gabriel au reușit să construiască o familie frumoasă împreună, chiar dacă greutățile nu i-au ocolit. Au mers întotdeauna împreună pe acest drum și s-au sprijinit și când soarta le-a fost potrivnică.

Artista și soțul ei au împlinit, ieri, 11 ani de mariaj și și-au reamintit cum au ajuns pe viscol la starea civilă. Ba, mai mult, Cristina Bălan a dezvăluit și cum își alintă partenerul de viață. Cristina Bălan și Gabriel au trei copii împreună. În vârstă de 42 de ani, cântăreața a devenit mama unei fetițe, Nadeea Sofia, pe 30 decembrie 2022. Cristina Bălan mai are doi băieți care suferă de Sindromul Down, gemenii Toma și Matei (10 ani).

Cristina Bălan: „Acum 11 ierni, pe un viscol de băgat cornu-n plapumă, noi ne-am gândit să vizităm Starea Civilă”

“Pe 19 Decembrie, acum 11 ierni, pe un viscol de băgat cornu-n plapumă, noi ne-am gândit să vizităm Starea Civilă, pentru a semna niște contracte.

În urma acestor fapte de vitejie, au apărut niște lăstare care ne-au schimbat total sensul existențial și bine au făcut. Și când te gândești că totul a început cu un sărut…La mulți ani, nouă, Boo!

Ps. Contractele sunt mai valabile că niciodată”, mărturisește Cristina Bălan pe o rețea de socializare.

Cristina Bălan și Gabriel au fost doar prieteni timp de 12 ani

Timp de 12 ani, între Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel Bălan, a existat doar o frumoasă prietenie. „Noi ne-am întâlnit întâia dată prin 2001. Vreo doi ani nu ne-am prea intersectat decât foarte rar. Dar din 2003, 2004, am început să și lucrăm împreună. De-atunci am fost scai unul de altul. N-a mai scăpat de mine, nici eu de ea”, a spus Gabriel, în emisiunea Vorbește Lumea. În timpul în care Cristina era solista trupei Impact, Gabriel era managerul trupei.

„Încă de pe atunci eram foarte apropiați. Am simțit că pot să mă bazez pe el. Eu nu m-am prea deschis față de mulți oameni”, a mai spus Cristina Bălan.

Citeşte și: Dieta care a ajutat-o pe Nadine să scape de kilogramele în plus și să aibă mai multă energie: „La 46 de ani, am învățat să mă hrănesc”

Citeşte și: De ce au vrut Lili Sandu și iubitul ei, Silviu Țolu, să se despartă: „A fost o perioadă destul de dură sufletește” / Exclusiv

Citeşte și: Daniela Crudu, însărcinată din nou. Imaginile cu burtica de gravidă care au dat-o de gol. „Băiatul meu!”

Citeşte și: Laura Micovschi, însărcinată pentru a doua oară. Modul emoționant prin care vedeta a dat vestea: „Moșule, de anul viitor…”

Terapii costisitoare pentru băieții cu Sindrom Down

Singurul lucru pe care Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel, îl resimt din plin sunt terapiile băieților, care sunt extrem de costisitoare. Toma și Matei s-au născut cu sindrom Down și au nevoie de o îngrijire specială, care necesită un efort financiar crescut.

“Sunt convins că întotdeauna vom găsi calea către Bine. Și, da, financiar vorbind, lucrurile nu sunt tocmai roz, este o provocare permanentă, având în vedere cheltuielile foarte mari numai cu terapiile lor și poate că înființarea unei asociații ne-ar ajuta foarte mult în acest sens, dar nu am reușit să facem încă acest pas. Necesită alocarea unui timp pe care, sincer, noi nu prea îl avem”, spunea soțul Cristinei Bălan pentru Ciao.ro.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton