Cristian Ciaușu, câștigătorul Românii au talent, dezvăluie ce face cu premiul de 120.000 de euro: „Acestea sunt cele două planuri” | Exclusiv

.

Cristian Ciaușu este câștigătorul Românii au talent, sezonul 14! În vârstă de 14 ani, puștiul a reușit să impresioneze juriul și telespectatorii cântând la nai. Votul publicului l-a ajutat să câștige trofeul, dar și marele premiu de 120.000 de euro.

Cristian Ciaușu, câștigătorul Românii au talent, sezonul 14, a dezvăluit, în exclusivitate pentru UNICA.ro, ce va face cu marele premiul obținut în finala emisiunii de la Pro TV. Cristian Ciaușu ne-a mărturisit că își dorește să investească o parte din bani în muzică, poate chiar să-și facă un mic studio al său, iar altă parte în casă.

Cristian Ciaușu, câștigătorul Românii au talent sezon 14: „Nu mă așteptam să ajung în finală și nici să câștig”

Cristian, felicitări! 120.000 de euro și susținerea întregii țări. Cum te simți, conștientizezi ce ai reușit?

Da, este cel mai frumos moment din viața mea. Nu mă așteptam să ajung în finală și nici să câștig, având în vedere cât de buni au fost ceilalți concurenți. A fost o perioadă stresantă, cu puțin timp de pregătire, dar a meritat și spun asta cu mâna pe inimă.

Ce părere ai despre ceilalți concurenți? Ai legat prietenii în această perioadă a show-urilor live?

Chiar am legat prietenii frumoase, care cu siguranță vor rezista! În primul rând, l-aș aminti pe Lukas Urdea, cel mai de gașcă om pe care l-am cunoscut. Chiar dacă e în Madrid, continuăm să vorbim. Totodată, vorbesc mult și cu Carla, cea care a câștigat premiul de originalitate, cu VAN, care are rime care îi curg prin sânge, cu cei de la Calisthenics – niște băieți care te ung pe suflet și la care se vede că sunt prieteni. Aș vrea să o amintesc și pe Villia, de care m-am apropiat în această perioadă.

Ce înseamnă pentru tine această victorie? De ce crezi că ai reușit să convingi prin interpretările tale? Ce ai avut în plus?

Nu aș putea spune că am avut ceva în plus, toți am avut o șansă egală de a câștiga. Presupun că am reușit să le stârnesc tuturor celor de acasă dorința de a explora folclorul românesc. Sunt extrem de fericit și recunoscător în acest moment.

„Aș vrea să investesc în muzică, în primul rând, poate chiar să-mi fac un mic studio al meu”

Cum a fost toată această experiență a show-ului pentru tine?

A fost o perioadă stresantă, dar a meritat. Totul s-a transformat într-o încântare generală. Chiar dacă eram fericit și așteptam să cânt pe scenă, în fața juraților și a publicului, simțeam mereu presiunea. Dar poate asta m-a ajutat să ofer momente frumoase, care au ajuns la telespectatori.

Te-ai gândit deja ce vei face cu banii?

Aș vrea să investesc în muzică, în primul rând, poate chiar să-mi fac un mic studio al meu. Dar aș vrea să investim și-n casă. Acestea sunt cele două planuri.

Câștigătorii Românii au talent din sezoanele anterioare

Emisiunea Românii au talent a ajuns la sezonul cu numărul 14. Premiul cel mare pentru care au luptat concurenții este în valoare de 120.000 de euro, iar premiul de originalitate oferit valorează 10.000 de euro. Ei sunt câștigătorii tuturor finalelor Românii au talent:

  • Adrian Țuțu, câștigătorul sezonului 1
  • Cristian Gog, câștigătorul sezonului 2
  • Bruno Icobeț, câștigătorul sezonului 3
  • Formația Brio Sonores, câștigătorea sezonului 4
  • Speedcubing, câștigator sezonul 5
  • Laura Bretan, câștigătorea sezonului 6
  • Lorelai Moşneguţu, câștigătoarea sezonului 7
  • Emil Rengle, câștigătorul sezonului 8
  • Ana Maria Pantaze, câștigătoarea sezonului 9
  • Radu Palaniţă, câștigătorul sezonului 10
  • Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc care a câștigat sezonul 11
  • Darius Mabda, câștigătorul sezonului 12
  • Rareș Prisăcariu, câștigător al sezonului 13
  • Cristian Ciaușu, câștigător al sezonului 14

Foto: Pr Pro Tv

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton