Cristian Ciaușu a câștigat sezonul 14 „Românii au talent” și premiul cel mare de 120.000 de euro

.

11 concurenți au intrat în lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro al emisiunii Românii au talent. După o seară plină de emoții, cu momente care mai de care mai interesante, telespectatorii au decis cine este cel care merită să plece acasă cu premiul cel mare, dar și cu trofeul sezonului 14. Iar marele câștigător a fost desemnat Cristian Ciaușu.

Cristian Ciaușu, marele câștigător Românii au talent, sezonul 14

O nouă etapă a celui mai iubit show de divertisment din România s-a încheiat! După două semifinale uluitoare, 11 concurenți au reușit să câștige inimile telespectatorilor, dar și ale juraților, care i-au trimis în marea finală.

Cu emoții, dar și cu dorința de a străluci și de a-i convinge pe cei de acasă să îi voteze, aceștia au făcut spectacol, iar seara s-a încheiat cu un deznodământ pe care toată lumea îl aștepta.

În această seară au urcat pe scena Românii au talent Calisthenics România, Eduard Anghelescu, Emanuel Barica, Karlos Tănăsucă, VAN, Vilia, Dora Debreczeni, Cristian Ciaușu, Ansamblul Hecenii, Ana Nuță și Anastasiia Beaumont.

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete s-au bucurat de prestațile oferite de concurenți și i-au recompensat cu laude și admirație pentru evoluția lor, în timp ce Smiley și Pavel Bartoș au adus energia și au luat pulsul concurenților după fiecare moment.

Citește și: Violeta Botezatu, semifinalistă la Românii au talent, a născut o fetiță: „Deja mă visez cum îi pun bentițe în păr”

Citește și: Ce fac astăzi câștigătorii finalelor Românii au talent din toate sezoanele. Cum li s-au schimbat viețile după succesul de la Pro TV

La finalul serii, după ce Smiley și Pavel Bartoș au spus „Stop vot”, voturile au fost numărate, iar marele câștigător a fost anunțat.

Cristian Ciaușu este marele câștigător al sezonului 14 Românii au talent.

Cine a primit premiul de originalitate

Cristian Ciaușu nu este singurul care a plecat acasă cu un premiu. Locurile doi și trei ale clasamentului au fost și ele recompensate cu premii în bani.

Astfel, pe locul doi a ieșit Ana Nuță care a primit 20.000 de euro, iar clasamentul a fost completat de Ansamblul Hecenii care a plecat acasă cu suma de 10.000 euro.

Citește și: Cum arătau jurații de la „Românii au talent” la început de carieră. Imagini de colecţie cu Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete şi Dragoș Bucur

Citește și: Marea finală Românii au talent. Ce momente au pregătit concurenții: „A fost cea mai grea perioadă” | Exclusiv

Lupta pentru premiul de originalitate s-a dat între Karlos Tănăsucă, VAN, Iustin Cazacu și Carla Munteanu. Aceștia au putut fi votați toată săptămâna, iar cel care a primit cele mai multe voturi este … Acesta a fost recompensat cu suma de 10.000 de lei.

Pe locul 11 a ieșit Anastasiia Beaumont, locul 10 a fost ocupat de VAN, pe 9 s-a clasat Eduard Anghelescu, în timp ce locul 8 a fost obținut de Vilia. Poziția a 7-a a clasamentului a fost ocupată de Dora Debreczeni, locul 6 i-a aparținut lui Karlos Tănăsucă, locul 5 a fost ocupat de Calisthenics România, în timp ce locul 4 i-a revenit lui Emanuel Barica.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaigni cu finaliștii sezonului 14 Românii au talent

Sursă foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton