Cristi Iacob, dezvăluiri din culisele colaborării cu Anamaria Prodan: “Dacă este alegerea unui regizor, eu nu pot să-i spun”/ Exclusiv

.

Iura Luncașu a adus în atenția publicului o comedie în care regăsim mulți copii, protagoniștii fiind Cristi Iacob și Anamaria Prodan. Dacă primul este un actor de calibru, cu care a mai lucrat, în ceea ce o privește pe impresară, aceasta și-a făcut debutul în actorie. În exclusivitate pentru UNICA.ro, Cristi Iacob a oferit detalii de culise de la filmările peliculei Complotul bonelor, de la ofertă până la lucrul cu Anamaria Prodan, cunoscută drept o femeie puternică, stăpână pe situație.

Producția Complotul bonelor, în scenariul și regia lui Iura Luncașu, a dus pe marile ecrane nume cunoscute și apreciate de public, în rolurile principale fiind Anamaria Prodan și Cristi Iacob. Virgil este un afacerist român de succes. În plan sentimental însă, lucrurile nu stau așa cum te-ai putea aștepta. În urma a trei căsătorii, s-a pricopsit cu nouă copii pe care îi crește cu ajutorul a trei bone. Astăzi, îl găsim din nou îndrăgostit și pregătit să le prezinte copiilor noua mamă, pe Valentina. Doar că, surpriză, copiii au o altă propunere: vor să-l însoare cu una din bone. În primă instanță!

Cristi Iacob, dezvăluiri din culisele colaborării cu Anamaria Prodan pentru filmul Complotul bonelor

Cum ați primit propunerea de la Iura Luncașu?

Iura e un om foarte direct, nu stă să-ți facă preludii prea mult, plus că ne cunoaștem de o grămadă de vreme, am colaborat minunat. “Cristi, eu m-am gândit la tine!” Foarte scurtă, foarte tranșantă, știind că și eu sunt un om foarte tranșant, nu îmi plac vorbele prea multe, să stăm să trăncănim, hai să muncim și gata! Plus că nici nu am supărări de genul: dacă nu m-ai chemat acolo, eu nu vin! Are nevoie de mine omul, aia e. Propunerea a fost foarte directă, cum ne place amândurora, în zona asta semănăm.  Gata, ne apucăm!

Citește și:  Power Couple 14 februarie. Gabriela și Cristi Iacob au fost eliminați: „Nu e o pierdere, e un câștig”

Citește și: Cum și-a convins Cristi Iacob soția să participe împreună la Power Couple: “Happy wife, happy life! Dar dacă ceva îi e incomod, nu suport”/ Exclusiv

Citește și: Ronald Gavril, primele declarații despre relația cu Anamaria Prodan. Cum au apărut cei doi pe covorul roșu

Cirește și: Anamaria Prodan face dezvăluiri despre divorț și își expune noile trăiri: „Am făcut ordine în viaţa mea şi a copiilor”

Cristi Iacob, dezvăluiri din culisele colaborării cu Anamaria Prodan: “Dacă este alegerea unui regizor, eu nu pot să-i spun”/ Exclusiv

A trebuit să faceți permutări la teatru?

Câteva au fost bineînțeles. Am primit înțelegere din partea oamenilor, s-au prins că e ceva foarte important. Mă refer și la teatru, și la filmări. Noi am mai făcut un film, un film mai underground așa un pic și acolo s-a născut, vezi că s-ar putea să mai am un proiect.  Am primit foarte repede programul și atunci a fost foarte simplu de jonglat cu el, pentru că am putut să protejez foarte bine zilele de filmare de repetiții. Au fost foarte importante repetițiile, fiind acolo 9 copii, trebuie să ne împrietenim cumva, să funcționăm împreună, să avem o oarecare empatie.

Cristi Iacob: “Ne-am cunoscut practic pe platourile de filmare”

V-a întrebat de Anamaria Prodan?

Eu nu am probleme de genul acesta. De ce? Pentru că dacă este alegerea unui regizor, eu nu pot să-i spun: „stai, că eu…”. Nu, nu, e o prostie. Anamaria Prodan este cine este.

Vă știați dinainte?

Nu, Doamne păzește, nu! Nu ne-am cunoscut. Nu am avut emoții, pentru că știind câteva lucruri, că nu mă interesează viețile celorlalți oameni, și așa am eu una.

Cristi Iacob, dezvăluiri din culisele colaborării cu Anamaria Prodan: “Dacă este alegerea unui regizor, eu nu pot să-i spun”/ Exclusiv

Deci v-ați cunoscut pe platourile de filmare.

Ne-am cunoscut practic pe platourile de filmare. A fost o chestie colegială, simplă, camaraderească.

I-ați dat sfaturi? Este prima experiență în actorie pentru ea.

Îmi cerea ea, m-am simțit măgulit! Încerc să fac cât de bine pot meseria. Dar dacă știu o chestie, pot să o împărtășesc cu ceilalți, pentru că nu le-am făcut eu regulile astea, ci le-am primit de la alții și atunci mă simt dator să le dau înapoi, mai ales oamenilor pe care îi interesează lucrurile astea.

„Credeam că o să aibă mai multe spaime, mai multe emoții, mai multe timidități”

Cum a fost să lucrați cu Anamaria Prodan?

Mai simplu decât credeam. Credeam că o să aibă mai multe spaime, mai multe emoții, mai multe timidități, dar nu, ea fiind un om foarte inteligent și foarte stăpân pe sine, s-a prins imediat cum funcționează chestiunea. Și a jucat ce a putut ea să joace, cât putea să joace, neavând o experiență în așa ceva. Sunt convins că s-a achitat foarte bine.

Citește și: Anamaria Prodan a slăbit 4 kg într-o săptămână. Ce face pentru a-și menține silueta. „Înainte mergea în Turcia”

Citește și: Cum a ajuns Ioana Petric pe marele ecran în „Complotul bonelor”: „Diploma m-a ajutat să semnez un contract fără să-mi iau țeapă”/ Exclusiv

 Citește și: Vedeta care așteaptă să fie chemată la Asia Express, de la Antena 1: “Ar fi experiența vieții mele”/ Exclusiv

Cristi Iacob, despre filmările din Bali: “M-am simțit și eu mai Gulliver așa un pic”

La filmările din Bali au existat peripeții?

E o altă cultură. M-am bucurat că sunt toți mici de înălțime și atunci m-am simțit și eu mai Gulliver așa un pic. Eu fiind mic de înălțime, nice country! Noi românii spunem că suntem săraci, dar să-i vezi pe aceia sărăcuții de ei, când vezi că ai un salariu de 100 de euro pe lună și ai 6 copii acasă. Și nu se plâng, sunt zâmbăreți, sunt politicoși.

Cristi Iacob, dezvăluiri din culisele colaborării cu Anamaria Prodan: “Dacă este alegerea unui regizor, eu nu pot să-i spun”/ Exclusiv
Cristi Iacob și Anamaria Prodan

V-ați simțit ca în vacanță în Bali la filmări?

Niciodată nu ai cum să te simți. Toată lumea: “Hai, mă, că ai fost până acolo…”Am fost să filmez oameni buni, nu m-am dus să stau cu cracii în sus undeva pe nu știu ce plajă. Când te duci acolo, canalizarea ta, a emoțiilor, a persoanei tale este pe chestia aia. Am de făcut asta, plus că erau de făcut chestii grele într-un timp record, cantitate mare de muncă, atenție.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton