Cristi Brancu și Oana Turcu și-au serbat fiul la Cambridge. Tudor a câștigat un concurs de public speaking

.

Cristi Brancu și Oana Turcu și-au serbat fiul, Tudor, la Cambridge. În ziua în care acesta a împlinit 12 ani a mers într-o tabără în Abbey College, alături de alți 12 copii.

Emoționați și fericiți, Cristi Brancu și soția lui, Oana, au urcat în avion alături de fiul lor Tudor și au zburat până în Anglia. Motivul e unul de mare bucurie pentru familia realizatorului Exclusiv VIP de la Prima TV: Tudor a câștigat un concurs de public speaking în cadrul Mirunette Education și a plecat pe 31 iulie într-o tabără la Cambridge.

Cristi Brancu și Oana Turcu și-au serbat fiul la Cambridge

Ziua în care Tudor a împlinit 12 ani a fost una cu totul și cu totul spectaculoasă. Între multe activități de cunoaștere și sportive, fiul lui Cristi Brancu a avut parte de o sumedenie de surprize.

Fericiți, Cristi Brancu și Oana Turcu au hotărât că vor să fie alături de fiul lor în ziua cea mare, astfel că au urcat în avion și l-au însoțit pe Tudor la Cambridge.

„Am decis alături de Oana să mergem și noi la Cambridge pentru a fi cu Tudor. Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât Tudor a avut parte și de o petrecere surpriză cu cei 12 copii din grup, alături de prof. Roxana Neatu, cu tort, confetti și sucuri. Aceștia au adus un cadou și i-au scris cuvinte frumoase pe o felicitare”, a povestit Cristi Brancu.

„Seara, Abbey College a organizat un talent show, câștigat de eleva din România Ariana Mancaș, la al cărei moment Tudor a făcut parte din grupul de dans”, a mai spus prezentatorul de la Prima Tv.

Mândri de realizarea fiului lor, Oana Turcu și Cristi Brancu au pregătit cadourile în avans.

„Nu întrebați de cadouri: ca să nu fie probleme pe drum, Tudor le-a primit cu o zi înainte de plecare!”, a dezvăluit Brancu.

Citește și: Teo Trandafir și Cristi Brancu nu și-au vorbit timp de 20 de ani. De la ce a pornit conflictul între cei doi

Citește și: Cum se înțeleg Cristi Brancu și Oana Turcu după 15 ani de relație: „Când încep să apară clasamentele, înseamnă că undeva e o problemă” Exclusiv

Citește și: Secretele cuplului Cristi Brancu – Oana Turcu, dezvăluite la FRESH by UNICA: „Mă iubește cum nu m-a iubit nimeni”. Cât investesc în educația fiului / Exclusiv

Citește și: Cristi Brancu, despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Nu mai judec oamenii” / Video exclusiv

Prezentatorul îl vede pe Tudor studiind în Anglia

De asemenea, mândul tată este de părere că Tudor își va continua studiile la Cambridge.

„Suntem foarte fericiți că Tudor are o experiență de excepție la Cambridge și cred că sunt semne că acolo va fi drumul său către viitoarele studii”, a afirmat Cristi Brancu.

Despre concursul câștigat de Tudor, Cristi Brancu a vorbit și în emisiunea Fresh by Unica.

„De exemplu, are un curs acum de dezvoltare personală la școală și este o piesă de teatru, cred că e unul dintre puținii dintre colegii lui care a înțeles că exprimarea în public, în fața mai multor oameni, îl ajută să fie el mai puternic emoțional și să explice mai bine. A câștigat și un concurs de public speaking, o să plece la o bursă în Anglia și acolo se duce nici că-l cheamă, nici că-i pe pile, că are el niște calități. Lăsați copilul să se dezvolte acolo unde trebuie, dar verificați că are și cultura, și pregătirea, și exercițiul, și munca astfel încât să-și atingă visul, pentru că și noi când eram copii, ce era primul lucru, ne jucam, mai veneam și cu carte, dar astea se educă în timp. Timpul are răbdare!”, a afirmat prezentatorul de televiziune.

De asemenea, el a dezvăluit că fiul său și-ar dori să devină regizor.

„Chestia asta că sunt faimos, mai încolo, acum trebuie să construim, deși el e pasionat de YouTube, are niște canale, face niște filme, acolo nu mă bag. Acolo eu eventual sunt actor invitat când trebuie să pun o voce, în rest nu mai fac absolut nimic, adică omul e pe drumul lui. E pasiunea lui, zice că vrea să se facă regizor, o să fim alături de el în orice fel de provocare a vieții. Deci, e foarte important că e în aceeași zonă, mai ales că lângă tine s-ar putea să ai o idee avizată și invers care te ajută foarte mult”, a afirmat Cristi Brancu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Tudor la Cambridge

Sursă foto: PR, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton