Ce tabieturi de cuplu au Valentina Pelinel și Cristi Borcea: „După ce se culcă copiii, rămânem noi doi”

.

Valentina Pelinel (41 de ani) și Cristi Borcea (52 de ani) formează una dintre cele mai frumoase și închegate familii din showbiz-ul autohton. Cei doi și-au făcut relația oficială în 2016, iar doi ani mai târziu, în 2018, s-au căsătorit civil în România. A urmat nunta religioasă, pe 30 septembrie 2019, care a avut loc în Ungaria. Valentina și Cristi au un fiu, Milan (6 ani), și o pereche de fete gemene, în vârstă de 3 ani, Indira Maria și Rania Maria.

Viața cu trei copii mici este solicitantă, dar Valentina Pelinel și Cristi Borcea găsesc mereu timp și pentru ei. Fostul  model internațional a dezvăluit în cadrul unui interviu ce tabieturi de cuplu au.

Avem tabieturile noastre pe care le respectăm. Împreună avem tabieturi, seara ne place, indiferent de cât de grea sau lungă a fost ziua, să stăm pe terasă amândoi, să povestim despre cum a fost ziua, să ne sfătuim, să vorbim de chestii personale, chestii de business, orice. Adică rămânem noi doi, copiii se culcă și dezbatem firul în patru – a declarat Pelinel, pentru ego.ro.

Soția lui Cristi Borcea a mai spus că nu se plictisesc niciodată când sunt împreună, pentru că între ei există o “chimie”.

Petrecem mult timp împreună, nu ne plictisim unul de celălalt, facem chestii împreună. Nu poți să zici că relația se consumă în 4 ani, mai ales dacă oamenii au atracție și se potrivesc. Cum zicem noi: „Asta este, e chimie!”. Noi ne-am acordat încredere și respect unul altuia. Indiferent de ce se întâmplă în jur, noi putem să fim o echipă împreună.

Ce tabieturi de cuplu au Valentina Pelinel și Cristi Borcea.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au separat bunurile materiale

Cei doi au decis să facă separare de bunuri când s-au căsătorit, pentru a dovedi că între ei nu există niciun fel de interes financiar.

Noi avem separare de bunuri, eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. El ne creează toate condițiile mie și copiilor. Nu am ce să-i reproșez, nu ne lipsește absolut nimic, dar la noi nu se rezumă nimic la bani.

Tocmai pentru că mi l-am dorit pe el ca om, ca bărbat, mi l-am dorit ca tatăl copiilor mei și uite că suntem împreună, uniți și bine. Între noi nu există și nu a existat niciodată așa ceva (n.red.: interes financiar). Am fost uniți de la început, și la bine și la rău, și așa suntem și acum – a precizat Pelinel, în podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

Citeşte şi: Adrian Enache, dezvăluiri neașteptate despre moartea Mihaelei Runceanu: „Dacă rămâneam la ea în acea noapte, nu murea!”

Citeşte şi: Cristina Bălan: „Am fost acuzată că am născut copii defecți. Și că am împovărat societatea!”

Citeşte şi: Andreea Bănică a dezvăluit câte kilograme are și cum se menține. „Așa e organismul meu!”

Citeşte şi: Cristi Borcea are aceleași ritualuri de înfrumusețare ca soția sa. „Amândoi facem asta. Nu mi-e rușine!”

Valentina Pelinel a mai punctat că atunci când l-a cunoscut pe Borcea, ea avea o situație financiară foarte bună.

Cristi e foarte atent la nevoile mele, foarte cald și romantic. Ca orice om, toți avem defecte, dar e important să primeze calitățile. Eu deja eram un model de talie internațională cunoscut. Că produceam bani nu e niciun secret. Aveam un apartament la New York și o vârstă la care, fără copii, puteam face ce vreau. Omul pentru care am ales să fiu aici era într-o situație dificilă, despre care eu știam. M-a prevenit că nu va fi ușor. Eu pe el l-am vrut. Am sacrificat tot și n-am greșit.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton