Creveți în unt, după rețeta Laurei Cosoi. Actrița își răsfață familia cu preparate delicioase

.

Laura Cosoi (42 ani) nu este doar o actriță renumită, ci a demonstrat că este un adevărat talent în bucătărie. Aceasta a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele sociale două rețete care deja au făcut furori printre cei care le-au încercat.

Creveți cu unt, după rețeta Laurei Cosoi

Creveți în unt, după rețeta Laurei Cosoi. Actrița își răsfață familia cu preparate delicioase

Laura Cosoi iubește să gătească și să își răsfețe familia cu cele mai delicioase preparate. De data aceasta, actrița, care urmează să devină mamă pentru a patra oară, a decis să prepare creveți cu unt, o rețetă ușoară, sățioasă și pe gustul tuturor iubitorilor de fructe de mare.

„Zilele trecute am preparat o oală mare de creveți în unt. A ieșit delicios, dar cheia este să găsești creveți proaspeți”, a scris Laura pe Instagram, unde a precizat cum se prepară acest fel de mâncare.

Ingredidente:

  • Creveți 500-700 g
  • 3 cîței usturoi
  • 1/2 pachet de unt
  • 2 pahare vin alb
  • Sare și piper
  • Busuioc sau pătrunjel

Mod de preparare

Se curăță și se spală creveții. Se pun la fiert nu mai mult de 5 min (mă refer la cei proaspeti nu prefierți) până capătă culoare. Separat se pune untul la încins, se adaugă cățeii de usturoi și creveții scurși din apa în care au fiert. Se lasă 3 min, se adaugă vinul, sarea și piperul după gust. În total se lasă pe foc nu mai mult de 6-7 minute. La final adaugi verdeață mărunțită.

Citește și: Cum se pregătește Laura Cosoi să devină mamă pentru a patra oară: „Mă bucur de fiecare secundă”

Citește și: Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean și-au serbat toate cele trei fete. Cum arată torturile Ritei, Larei și Verei

Citește și: Bianca Censori, apariție îndrăzneață la cinema. Soția lui Kanye West a lăsat totul la vedere / Galerie foto

Citește și: Brigitte Pastramă își vinde vila din Pipera cu 840 000 de euro. Cum arată casa cu trei etaje și piscină / Galerie foto

Coaste de porumb, gustarea de vară recomandată de actriță 

Creveți în unt, după rețeta Laurei Cosoi. Actrița își răsfață familia cu preparate delicioase

După o cină copioasă merge și o mică gustare, numai bună pentru zilele toride de vară. Astfel, laura Cosoi s-a pus pe treabă și a pregătit o rețetă pe care a descoperit-o la un restaurant din Dubai și de care s-a îndrăgostit: coaste de porumb.

Cum acesta este sezonul porumbului și dacă te-ai săturat de clasicul porumb fiert sau copt, atunci poți încerca această rețetă inedită.

Ingrediente:

  • 5 buc porumb
  • 5 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri boia de ardei dulce
  • Sare
  • Parmezan 150 g
  • Lămâie

Mod de preparare:

Se spală și se taie porumbul în 4. Se amestecă uleiul de măsline cu boiaua și sarea. Se pune porumbul în tavă și se unge. La final adaugi parmezanul ras și lasi la cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru aproximativ 35 minute. La final poți pune și zeamă de lămâie, după gust!

Se pare că Giulia Anghelescu a încercat deja această rețetă. Vedeta a comentat la postarea actriței: „Au fost delicioaseee, Laura Cosoi!”

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton