CRBL și mama lui Smiley nu și-au vorbit câteva luni. Ce s-a întâmplat între cei doi: „Și eu tâmpit” / Video

.

CRBL și Smiley au făcut parte din trupa Simplu timp de mai mulți ani, iar cei doi au devenit prieteni apropiați. Astfel că, artistul, pe numele lui adevărat Eduard Mihail Andreianu, a cunoscut familia actualului soț al Ginei Pistol.

Deși lucrurile păreau să meargă bine și că membrii formației se înțeleg de minune, în spatele cortinei totul era diferit. Așa cum se întâmplă de obicei într-o trupă, apar discuții în contradictoriu. Așa a ajuns CRBL să se certe cu Smiley dar și cu mama colegului său.

CRBL și mama lui Smiley nu și-au vorbit câteva luni

CRBL a povestit cum se înțelegea cu Smiley pe vremea când făceau parte din trupa Simplu. Artistul a povestit, în podcastul lui Radu Țibulcă că el a fost cel care l-a invitat pe Andre Maria să facă parte din trupa lui, iar acesta a acceptat.

O perioadă trupa a mers foarte bine, iar piesele lor s-au auzit mult timp pe posturile de radio. Însă, la un moment dat, au apărut tensiunile care au dus într-un final, la destrămarea trupei.

„Am fost rebel și-am vrut să gust din fiecare bucățică în parte.(…) Undeva are niște ingrediente ascunse, că d-aia există un singur Marius Moga. Inițial, pentru mine a fost dansul, apoi a trebuit să evoluez, să învăț să cânt lângă Smiley. Mult timp am fost complexat că nu știu, că nu pot, târziu am luat primele lecții de canto, datorită și din cauza lui Smiley, că râdea de mine pe scenă! Am făcut pasul către canto pentru a-mi educa urechea. Cu Smiley am stat certați câteva luni”, i-a dezvăluit CRBL lui Cătălin Măruță, potrivit Wowbiz.

Au existat și câteva neînțelegeri între mama lui Smiley și CRBL, care se cunoșteau de când erau copii.

„Și-a rupt mâna la un moment dat domnul Smiley, aveam niște concerte contractate. I-am zis să stea doar pe scenă, am vorbit și cu mama lui, am avut un clinci, am stat nevorbiți câteva luni. Mi-am cerut scuze ulterior, eram mai recalcitrant, am folosit si niște cuvinte urâte, apoi s-a așezat totul. Și cu Smiley, si cu părintii lui”, a mai spus artistul.

CRBL: „Ne-am dat seama că suntem proști”

Deși urcau pe scenă împreună, în spatele cortinei CRBL și Smiley se evitau pe cât posibil. Nici măcar nu se salutau atunci când se întâlneau.

De asemenea, CRBL a avut o mică confruntare și cu doamna Maria care l-a acuzat că profită de pe urma fiului ei.

„Nu am vorbit trei luni. Mergeam la concert împreună dar nu vorbeam eu cu Smiley, nici salut. După ne-am dat seama că suntem proști, am fost certat de doamna Maria că și-a rupt mâna, dar a fost Moga de vină. S-a dus să se dea cu rolele și și-a rupt mâna. Mama lui Smiley mi-a zis că ”E băiatul meu, îl folosiți ca să faceți bani!”. M-am certat cu doamna Maria. Da, păi de-acolo a început cearta cu Smiley. Și eu tâmpit, în loc să o las pe femeie să își spună oful… Moga și cu Smiley, doi roleri sportivi, s-au dus să se dea pe rampă”, a precizat CRBL.

Citește și: Smiley și Gina Pistol, peripeții în luna de miere: „S-a furat mireasa / Video

Citește și: Gina Pistol vrea să își facă o schimbare de look: „Frământări de vacanță”. Fosta prezentatoare și Smiley, în luna de miere în Franța / Video

Citește și: Smiley și Gina Pistol au revenit din luna de miere. Imagine emoționantă cu fetița lor, Josephine

Citește și: CRBL și partenerul lui au dat de greu la Te cunosc de undeva!. „Nu am mâncat nimic toată ziua”

Despre începuturile trupei Simplu

Invitat în podcastul „Vin de-o poveste” moderat de Radu Țibulcă, CRBL a povestit cum l-a invitat pe Smiley să facă parte din trupa Simplu, care era pe atunci o trupă de breakdance.

„A venit Muraru într-o zi și ne-a zis: măi băieți, dacă nu intrăm pe rado, ne oprim cu proiectul ăsta. Și aveți să îmi dați bani. (…) Și a zis, ne trebuie o voce, un băiat care să cânte”, a povestit CRBL.

„Ambiția mea era ca trupa Simplu să fie din Pitești. Și acum noi eram patru din Pitești și doi din București. Eu m-am cramponat și m-am dus la Pitești imediat să caut pe cineva să mai bag în trupă. Să mai am încă unul din Pitești, mai ales cu vocea. Nu avem la cine să mă duc decât la Smiley. Atât. Eu pe el îl știam. Niciun casting, nimic. Eram amici, ne știam din oraș. El cu trupa lui, eu cu truypa mea, ne știam”, a spus artistul cum a ajuns să îl coopteze pe Smiley în trupa lui.

„Și îl sun într-o zi și îi zic: „Salut Andrei, uite CRBL sunt. Hai să ne vedem la un restaurant că am o propunere. A venit Smiley și i-am zis: „Fii atent, vrei să intri în trupă cu noi? Și el a zis: „nu există așa ceva. Cum adică? Că voi faceți breakdance, eu nu fac nimic”. „Da, dar tu cânți”. „Și ce treabă are una cu alta? Că voi faceți breakdance”. Și încep să-i explic. Aveam atuul că eram deja o trupă lansată. Și lui i-ar fi plăcut treaba asta, numai că nu își făcea sensul. Și i-am explicat: „Trebuie să cânți că de dans mă ocup eu. Te învăț eu sigur. Tu trebuie să cânți””, și-a amintit CRBL.

Ajuns la București, Smiley a dat o probă la casa de discuri și a fost pe loc acceptat. Așa a ajuns să facă parte din trupa Simplu, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite ale anilor 2000.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu CRBL și Smiley

Sursă foto: Facebook, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton