Cum se simte CRBL după ce a făcut accident cu motocicleta: „Încă sunt sub supraveghere medicală”

.

CRBL a suferit un accident de motocicletă, duminică, 6 august, în timp ce se îndrepta spre Sarmisegetusa. Artistul a făcut o depășire neregulamentară în orașul Hațeg și s-a izbit de o autoutilitară.

Potrivit unui comunicat al IJP Hunedoara, CRBL, pe numele său ade vărat Eduard Andreianu, s-a angajat într-o depășire neregulamentară a unei coloane de mașini, în momentul în care s-a produs accidentul. Cântărețul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

CRBL a suferit un accident de motocicletă

CRBL se afla în drum spre Sarmisegetusa în momentul producerii accidentului. Cu puțin timp înainte de a fi implicat în accident, acesta a postat pe contul său de Instagram un filmuleț în care le spunea urmăritorilor săi despre călătoria sa.

„Mai am foarte puțin până ajung la Sarmisegetusa. Am făcut o pauză”, a spus artistul.

Pe drum, CRBL a întâlnit o coloană de mașini pe care a vrut să o depășească, însă, la un moment dat, acesta s-a izbit de o autoutilitară.

Citește și: În ce relații au rămas CRBL și prima soție, la 18 ani de la divorț

Citește și: Ce vârstă are CRBL și care este numele lui. Prima dată s-a însurat la 20 de ani, iar pe actuala soție a cunoscut-o la Pro TV

„La data de 06 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de  ani, din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din oraşul Haţeg, având direcţia de mers Caransebeş spre Haţeg, la intersecţia cu strada  Dr. Victor Babeş, s-ar fi angajat în depăşirea neregulamentară  a unei coloane de maşini aflate în  aşteptare, încălcând marcajul longitudinal continuu intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeş, judeţul  Caraş-Severin, care se deplasa în faţa  sa şi care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeş”, se arată în comunicatul IPJ Hunedoara, potrivit Știrile Pro TV.

Artistul a fost transportat de urgență la spital, în timp ce poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Primele declarații ale artistului după accidentul rutier în care a fost implicat

După ce a ajuns pe mâinile medicilor, CRBL a oferit și primele informații despre starea sa de sănătate.

„Încă sunt sub supraveghere medicală, atât pot să vă spun. Mai mult nu am ce să spun, că nu știm, avem foarte multe semne de întrebare”, a declarat cântărețul pentru Cancan.

Citește și: CRBL și mama lui Smiley nu și-au vorbit câteva luni. Ce s-a întâmplat între cei doi: „Și eu tâmpit” / Video

Citește și: Dragostea a câștigat! Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit în Italia. Primele imagini de la cununia civilă

Artistul nu a fost rănit grav, acesta suferind fracturi costale și o lovitură minoră la coloană, fără deplasare de măduvă, conform Observator. CRBl a fost internat la Ortopedie și nu a avut nevoie de intervenții chirurgicale.

Cântărețul ar urma să fie externat în cursul zilei de luni.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu CRBL

Sursă foto: Instagram, Facebook, Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton