Cum se simte Ovidiu Ioanițoaia după ce a suferit un atac vascular cerebral

.

Jurnalistul Ovidiu Ioaniţoaia a suferit un atac vascular cerebral în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce se afla în vacanță în stațiunea Balcic din Bulgaria.

Ovidiu Ioanițoaia, în vârstă de 77 de ani, a trecut printr-un moment de cumpănă sâmbătă seara, 11 iunie. Jurnalistul, care se afla în vacanță pe litoralul bulgăresc împreună cu soția sa, se uita la un meci de fotbal când a început să se simtă rău și să acuze dureri pe partea stângă a corpului.

În urma analizelor s-a constatat că Ovidiu Ioanițoaia suferise un AVC, dar din fericire a fost o formă ușoară, iar jurnalistul și-a revenit repede.

Citește și: Ce este mononucleoza cronică, boala cu care a fost diagnosticat Justin Bieber

LIVE UPDATE: Război în Ucraina

Răsturnare de situație în cazul despărțirii cuplului Shakira-Pique. Ce dezvăluiri au făcut apropiații lor

Vlăduța Lupău se va muta în curând în noua casă. Cum arată și unde se află

Mă simt bine, nu mai am probleme. Mâna stângă este ok. Am trecut printr-un moment greu, mi s-a confirmat că a fost AVC. O formă ușoară, a trecut, dar voi mai face niște consultații. A condus soția și am ajuns azi-noapte la 3 la Constanța, de la Balcic”, a mărturisit directorul publicației Gazeta Sporturilor pentru Fanatik.

Pentru mai multe investigații, acesta a fost transferat la o unitate medicală din București.

Ovidiu Ioanițoaia a suferit o operație pe cord la Stuttgart, în 2012, când i-au fost montate două by-passuri. Din cauza problemelor de sănătate, acesta a renunțat la fumat, dar și la „paharul de whisky de lângă scrumieră”.

Sursă foto: Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton