Cove pleacă de la „Vorbește Lumea”. Cine va prezenta îndrăgita emisiune

.

Schimbări majore în emisiunea “Vorbește Lumea”. Adela Popescu se va întoarce în emisiune și va fi moderatoarea acesteia, întrucât Cove renunță la proiect.

”Dragii mei, nu mă aşteptam să vă dau aşa rapid această veste, dar… mă întorc! De luni ne revedem la Vorbeşte Lumea, de la 10:30. Ştiu deja că voi avea emoţii să fim împreună, aşa că sper să-mi fiţi aproape şi să vedeţi ce v-am pregătit alături de colegii mei.

Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineaţă, mamaie să îl supravegheze pe bebeluş, iar copiii să picteze la grădiniţă, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbeşte Lumea”, a declarat Adela Popescu, potrivit paginademedia.ro.

Citeşte şi: Cum arată și cu ce se ocupă acum Monica Andrei din trupa Candy. A fost nevoită să renunțe la muzică

Citeşte şi: Cum a slăbit Andreea Esca 6 kilograme. „Lucrurile sunt destul de simple”

Citeşte şi: Cleopatra Stratan, dezvăluiri despre nuntă: „Simplitatea e greu de găsit”

Citeşte şi: Adevărul a ieșit la iveală: de ce nu o mai expune Adelina Pestrițu pe fiica ei în online

Începând de luni, 30 august, Cove nu va mai prezenta emisiunea pe care o moderează din 2015.

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit.

Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea. A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe.

Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a anunțat Cove, potrivit playtech.ro.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton