Cove, despre colaborarea cu Andreea Marin: „Nu ne-am apucat de televiziune să ne umplem de bani”

.

Cove și Andreea Marin au lucrat împreună una dintre cele mai iubite emisiuni de televiziune, „Surprize, surprize”. Deși au trecut 23 de ani de când au împărțit platoul, simpaticul prezentator spune că nu ar refuza niciodată o nouă colaborare cu „Zâna surprizelor”.

Chimia dintre Gabriel Coveșeanu și Andreea Marin se putea observa cu ușurință din fața micilor ecrane, iar acum, prezentatorul a confirmat că, într-adevăr, se înțelegea foarte bine cu colega sa chiar și în culise.

Cove, despre colaborarea cu Andreea Marin

Colaborarea lor a fost atât de bună pentru că, spune Cove, își doreau amândoi același lucru: să evolueze și emisiunea să fie din ce în ce mai bună.

Întrebat dacă au existat tensiuni sau situații limită între el și Andreea Marin, Cove a spus: „Niciodată, pentru că noi am început să facem televiziune din pasiune, din plăcere”.

„Noi ce făceam acolo era o mare bucurie, stăteam de vorbă și încercam să fim atenți la orice nuanță, orice aspect, să fim cât mai riguroși în ceea ce făceam. Nu au existat tensiuni între noi, ne doream același lucru. Noi nu ne-am apucat de televiziune nici să fim faimoși sau să ne umplem de bani, am făcut asta din plăcere”, a precizat el pentru Playtech.

Gabriel Coveșeanu a recunoscut că acea emisiune a fost una definitorie pentru el și cariera sa în televiziune, dar și pentru Andreea Marin care a devenit una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România.

Citește și: Cove, lecție de la concurenții emisiunii „Cursa iubirii”: „Indiferent cât de dur ar fi adevărul, odată ce-l spui, el te eliberează” / Video exclusiv

Citește și: Andreea Marin, despre pierderea mamei și relația cu mama vitregă: „Cumva n-am fost total văduvită”

„Faptul că odată cu asta, cu programul ”Surprize, Surprize” a venit o notorietate fantastică asupra mea, asupra ei nici nu mai vorbesc, era și este cunoscută de întreaga Românie. Lucrurile au venit după pentru noi, ne-au împlinit și ne-au dat satisfacție. Am încercat amândoi să fim din ce în ce mai buni în fiecare zi. Voiam să fie totul și mai bine. Cumva ne împărțeam rolurile, ea era organizată și strictă și pe mine mă lăsa în zona asta de improvizație”, a povestit el.

Gabriel Coveșeanu nu ar refuza o nouă colaborare cu Andreea Marin

Simpaticul prezentator a mărturisit că, dacă s-ar ivi ocazia, nu ar refuza o nouă colaborare cu Andreea Marin și ar accepta chiar fără să știe despre ce este vorba.

„Andreea este omul care dacă m-ar suna acum și mi-ar zice ”Uite, aș vrea să intrăm acum în direct într-o emisiune, să prezentăm ceva”, aș putea să mă duc fără să știu nimic. Sunt convins că ea are toate lucrurile acolo, îmi spune ce am de făcut și ne-am integra perfect”, a precizat Cove pentru sursa citată anterior.

Citește și: Andreea Marin a slăbit 13 kilograme. La 49 de ani, vedeta vrea să ajungă la formele din liceu

Citește și: S-au iubit Alina Sorescu și Cove în secret? Cântăreața a spus adevărul și a dezvăluit de ce a dezamăgit-o Cătălin Măruță

Mai mult, acesta are doar cuvinte de laudă la adresa fostei sale colege.

„Andreea este fără doar și poate printre cei mai buni oameni de televiziune și deși o spun cu regret, nici nu cred că vor mai apărea oameni de televiziune de nivelul Andreei. Asta pentru că televiziunea s-a schimbat foarte mult în ultimii ani, de 23 de ani de când făceam noi ”Surprize, Surprize”. Lumea s-a schimbat, ea e un profesionist desăvârșit și un prieten adevărat”, a subliniat Cove.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gabriel Coveșeanu și Andreea Marin

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton