Cornel Ilie: “Cea mai mare teamă este să nu mă pierd pe mine”

.
Trupa Vunk va concerta la Sala Polivalentă pe 25 mai. Am stat de vorbă cu solistul formației, Cornel Ilie, pentru a afla mai multe.

Povestește-ne despre viitorul concert „Secretul tău“…
Este pentru prima dată când vom integra momente de musical original în spectacolele noastre. Povestea este scrisă special pentru asta, iar scena pe care o creăm este cea mai grandioasă scenă a unui artist român. Tot pentru prima dată va exista un rol principal, unul feminin, care va fi prezent pe scenă tot spectacolul și în jurul căruia am construit tot spectacolul. Și, ca de obicei la spectacolele noastre, am gândit momente foarte spectaculoase de pirotehnie, lasere, lumini și video.
Tocmai ai lansat două piese noi. Care a fost feedbackul?
Noi avem un public care ne duce muzica mai departe foarte natural, organic. Popularitatea pieselor se verifică cel mai bine în concerte, nu în cifre de audiență. Iar aici stăm mereu foarte bine și suntem foarte mândri că mai toate piesele, chiar dacă au fost sau nu hituri, sunt cântate cap-coadă de public.
Ce faci în timpul liber, când nu ești prins în studio sau la concerte?
Îmi place să joc tenis. Fac asta de câte ori prind puțin timp. Altfel, merg la filme, mă plimb prin oraș cu căștile pe urechi și, mai nou, am început să citesc cărți despre arta de a face, a scrie și a înțelege un musical.

Cornel Ilie: “Cea mai mare teamă este să nu mă pierd pe mine”
Ce te-a îndemnat să-ți deschizi un blog?
Simțeam nevoia să mă exprim mai mult decât doar în cântece. Comunic mult mai ușor în scris, cred. Public pe blog ori de câte ori simt nevoia să spun ceva, nu este un job în sine, de care să mă ocup zi de zi.
Pari un barbat sigur pe tine, însă ca orice om, bănuiesc că ai și anumite temeri, slăbiciuni. Care sunt acestea?
Cea mai mare teamă este să nu mă pierd pe mine, să nu mă rătăcesc pe drumuri deschise de alții. Sau poate e mult spus teamă, poate mai bine aș spune că sunt foarte atent să nu fac ceva ce m-ar dezamăgi și ce ar dezamăgi și familia, prietenii. Sunt timid, iar asta nu mai știu dacă este o slăbiciune sau un atu.
Dacă n-ai fi fost cântăreț, ce altă profesie te-ai fi văzut practicând?
Scritor sau jucător de tenis.

 

Foto: Petru Ivu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton