Corina Chiriac a fost îndrăgostită de un artist celebru: „Transmitea ceva unic”

.

Corina Chiriac a dat totul pe scenă. A fost și a rămas la fel de admirată și iubită. A fost curtată de mulți bărbați și mulți i-au recunoscut după mulți ani sentimentele pe care i le-au purtat, conform spuselor ei. Nu știe dacă a întâlnit un suflet pereche, dar a luat din fiecare relație ce a fost mai frumos și a mers mai departe.

Corina Chiriac a recunoscut că unul dintre bărbații pentru care are a avut o admirație profundă și de care a fost în secret îndrăgostită a fost Dan Spătaru. Ba mai mult, la un moment dat i-a făcut această mărturisire artistului.

Corina Chiriac despre Dan Spătaru: „Era un Alain Delon, blond și frumos ca un înger”

„Am mai spus-o și o repet, când eu aveam 15 ani, existau doi soliști. Aurelian Andreescu pe brunet și Dan Spătaru, care era un Alain Delon, blond și frumos ca un înger. Eu mă îndrăgostisem de Dan Spătaru. Și când am vorbit pentru prima oară cu el, i-am spus că am fost îndrăgostită de el și mi-a spus ”poți să îmi spui tu”, povestea Corina Chiriac, la Antena Stars. 

Numele lui Dan Spătaru garanta succesul unui spectacol, era admirat pe scenă, dar și dincolo de ea. Corina Chiriac crede că nu era altul ca el și spusele i-au fost întărite și de Horia Moculescu.

„Mi-a povestit Horia Moculescu de perioada în care cânta cu Dan Spătaru în turneu. Mi-a spus că într-o zi au ajuns să facă un concert în plus, în alt oraș, iar un om a scris pe o foaie A4, cu creionul – „Astă seară cântă Dan Spătaru” și a venit tot orașul la concert”, mai spunea Corina Chiriac.

„Transmitea ceva unic. Nu-ți puteai lua ochii de la el!”

Artista recunoaște că Dan Spătaru avea o carismă aparte, că era politicos cu toată lumea și că te făcea să nu îți poți lua ochii de la el. Deși nu dansa niciodată pe scenă îi magnetiza pe cei care îi ascultau piesele și ajungea rapid la sufletul lor.

„Am avut bucuria de a-l cunoaște pe Dănuț și de a cânta în preajma lui. Avea un lipici cu totul aparte, acest om. O carismă, care nu se cerea afară. El avea o carismă a lui. Fiind un băiat timid, finuț, extrem de politicos cu toată lumea și mereu la locul lui. Nu dansa, nu făcea nicio mișcare extraordinară. Nu pentru că așa erau vremurile, ci pentru că așa era el. Totuși, transmitea ceva unic. Nu-ți puteai lua ochii de la el!”, a spus Corina Chiriac, la  Kiss Fm, cu mai mult timp în urmă.

Citeşte și: Dana Budeanu, apariție de senzație la „sărbătoarea” fermierilor. Accesoriul cu care a atras atenția

Citeşte și: De ce nu și-a dus niciodată Iana Novac copiii la grădiniță. „Am discutat cu mai mulți medici”

Citeşte și: Demi Moore, noi dezvăluiri despre lupta lui Bruce Willis cu demența. Ce sfat le-a dat actrița copiilor ei

Citeşte și: Dan Ciotoi, diagnosticat cu cancer la colon. Cum se simte liderul trupei Generic: „Nu mă feresc să spun”

„Am căutat iubirea toată viața, nu mă refer aici la iubirea senzuala, ci la cea sufletească”

Solista a căutat iubirea toată viața, aceea sufletească, dar a avut momente când s-a gândit că și o mare iubire se poate transforma într-o corvoadă. De aceea a ales scena, a cântat în spectacole grandioase, a cutreierat lumea și astfel a ajuns să își bucure sufletul.

„Părinții mei credeau că voi fi o mare violonistă. Am crezut că voi fi o mare actriță, dar am ajuns cântăreață. S-ar putea să nu fi întâlnit un suflet pereche. Am călătorit mult, am avut mulți colegi, nu se punea problema de relații de durată. Am ales întotdeauna cariera. M-am gândit că o mare iubire se poate transforma după șase luni într-o corvoadă. Viața e o suită de alegeri. Am căutat iubirea toată viața, nu mă refer aici la iubirea senzuala, ci la cea sufletească”, spunea Corina Chiriac, conform Gândul.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton