Corina Caragea, imagini de colecție de acum 20 de ani. Cum arăta când era dansatoare în echipa Andreei Marin la „Surprize, Surprize”

.

Corina Caragea (40 de ani) activează în televiziune de aproape două decenii și este una dintre figurile recognoscibile de la Pro TV.

O știm cu toții de la pupitrul știrilor sportive, pe care le prezintă de 18 ani, dar primele ei apariții pe sticlă au fost la un alt post, la TVR.

„A fost doar o poartă de intrare în televiziune”

Se întâmpla la vârsta de 19 ani. Dorindu-și din start să intre în industria media, după terminarea liceului, Corina Caragea s-a orientat spre Facultatea de Jurnalism, iar mai apoi a urmat și Facultatea de Relații Publice. Între timp, a auzit că se face un casting pentru baletul celebrei emisiunii “Surprize, Surprize”, de la TVR, un show moderat de Andreea Marin, lider de audiență la acea vreme. Și a decis să-și încerce norocul. Aceasta a fost prima portiță care i s-a deschis spre televiziune și spre lumea divertismentului. Nici nu mai conta că nu era o dansatoare profesionistă, căci tentația de a lucra cu Andreea Marin era mult prea mare. Cum era și cea de a păși în studiourile televiziunii publice.

“Pentru mine a fost doar o poartă de intrare în televiziune. A fost o perioadă scurtă. Nu am pregătire în sensul ăsta, nu era visul meu. Am fost curioasă cum e în spatele unei astfel de emisiuni. Am stat 3 luni. După aia, am văzut un casting la Realitatea TV, am trimis CV-ul și m-au selectat. Și, am plecat” – a dezvăluit ea, acum câțiva ani, pentru click.ro.

Vezi în GALERIA FOTO cum arăta Corina Caragea la debutul ei în televiziune.

Colaborarea cu TVR a durat trei luni, până când a aflat de un alt casting, la un alt post de televiziune. Așa a ajuns la Realitatea TV pe post de prezentator al știrilor sportive. După un an și câteva luni, în 2005, Corina Caragea a făcut un pas important care i-a marcat cariera, prin mutarea la Pro TV.

„Pe platourile de filmare din „Las Fierbinți” m-am simțit foarte bine”

Citeşte şi: Corina Caragea, experiență culinară de neuitat la „Împinge tava”, în Singapore. „Nu mă așteptam!” Nota de plată a fost cireașa de pe tort

Citeşte şi: Corina Caragea, pusă la zid pentru postările din concediu: „Nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă, generos și stau toată ziua în vacanțe”

Citeşte şi: Corina Caragea, vacanță cu peripeții în Bali: „Ți se spune să ascunzi tot, de la ochelari, la bijuterii și mâncare”

Citeşte şi: Corina Caragea, vacanță de vis în Mauritius: „Salutări din Paradis” / FOTO

De-a lungul anilor, Corina Caragea a avut câteva apariții scurte și în unele reclame, dar și în seriale românești de mare succes, precum “Las Fierbinți” și “Inimă de țigan”.

“Am făcut cursuri de actorie când eram în liceu. Am mai avut apariții mici în filme și reclame în adolescență. M-a atras partea asta, așa că pe platourile de filmare din „Las Fierbinți” m-am simțit foarte bine. Am fost la un moment dat și într-un episod din „Inimă de ţigan”. Haios este că mulți oameni mă recunoșteau de acolo. Unii care nu mă văzuseră niciodată la știrile din sport, dar erau fanii serialului. Poate și pentru că acea scenă de câteva secunde a rămas apoi pe generic.” – mărturisea ea, în cadrul unui interviu pentru taifasuri.ro, acum ceva vreme.

Dar a avut ocazia să prezinte și evenimente sportive de mare anvergură, cum a fost cel legat de fotbal, de acum 13 ani, când a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea grupele EURO 2020. Evenimentul a fost primul de acest fel organizat în România și transmis pe întreg globul.

„Viața a avut mereu alte planuri pentru mine!”

“Niciodată să nu spui niciodată. Eu nu am plănuit nici să prezint știrile din sport, nici vreun eveniment transmis pe toată planeta, cum a fost tragerea la sorți pentru EURO. Așa că viața a avut mereu alte planuri pentru mine. Mult mai bune decât aș fi visat eu.”

De ceva timp, Corina Caragea este pasionată de călătorii și are un blog unde le împărtășește oamenilor experiențele ei pe post de călător prin diverse locuri exotice ale lumii. Jurnalista spune despre acest blog că este locul ei de joacă.

“Este locul meu de joacă. Am zis să fac un loc în care să adun toate impresiile mele, sfaturile și imaginile. Dar și interviuri cu alți călători mai mult sau mai puțin celebri. Cum e să fii stewardesă, cum e să fii cel mai bun din lume la handbal, Cristina Neagu, cum e să fii brand de țară ca Nadia Comăneci, care trăiește de ani buni în America, povestea Kirei Hagi, fiica regelui fotbalului românesc, un alt nume devenit brand de țară, care peste tot în lume deschide uși și inimi” – a mai spus ea pentru sursa amintită anterior.

Foto – Facebook / capturi Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton