Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a născut un băiețel. Reacția avută de Anamaria Prodan

.

Corina Caciuc (32 ani) a născut cel de-al doilea copil al ei cu Laurențiu Reghecampf. Iubita antrenorului a dat vestea pe rețelele de socializare, moment în care a publicat și prima imagine cu bebelușul. Micuțul este cel de-al patrulea fiu al fostului soț al Anamariei Prodan.

Corina Caciuc a născut un băiețel

Corina Caciu a devenit mamă pentru a doua oară. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos și a dat vestea pe pagina sa de Instagram, unde a împărtășit prietenilor ei prima imagine cu bebelușul.

„Iubirea mea pentru tine este dincolo de cuvinte”, a scris Corina Caciuc alături de fotografia în care apare alături de fiul ei nou-născut.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf a ales să anunțe că este însărcinată chiar de ziua antrenorului.

„La mulţi ani celui mai important bărbat din lume pentru mine”, scris atunci Corina Caciuc pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce cadou i-a făcut Laurențiu Reghecampf iubitei sale, Corina Caciuc, de ziua ei

Citește și: Anamaria Prodan, pregătită să poarte din nou rochia de mireasă: „În curând”. Ce spune Ronald Gavril despre relația cu impresara

Laurențiu Reghecampf mai are trei băieți, Luca, din prima sa căsnicie, Laurențiu Jr., din mariajul cu Anamaria Prodan, și Liam, primul fiu cu Corina Caciuc.

Cum a reacționat Anamaria Prodan când a aflat de venirea pe lume a fiului lui Reghecampf

După ce Corina Caciuc a anunțat că a devenit din nou mamă, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj fostului ei soț. Impresara i-a dorit dă nu-și părăsească și această familie. Totodată, ea a explicat că este fericită cu iubitul ei, Ronald Gavril, astfel că nu o mai interesează ce face Reghecampf.

„Eu și Ronald nu avem treabă cu nimic. Ne trăim povestea frumos departe de toate bârfele și discuțiile tuturor. Cine se bucură pentru noi se bucură, cine nu, nu ne interesează. Muncim împreună, ne bucurăm alături de copii, de realizările noastre și ale lor! Suntem o familie de vis. O familie de campioni. Stăm cu capul sus, suntem demni si mândri. Suntem, cred eu, exemple naționale și internaționale. Nu ne râde nimeni și facem cum am zis, performanță zi de zi! Gândim și țintim numai sus, lumea noastră este exact lumea care contează! Ce este pe lângă noi nu este treaba noastră. Suntem unici amândoi. Copiii familiei noastre sunt la fel”, a afirmat Anamaria Prodan.

Citește și: Ce casă modestă are Drew Barrymore! „E posibil să locuiești așa?” Fanii, șocați de cum trăiește actrița

Citește și: De ce apare Kate Middleton cu degetele bandajate în public. 11 momente când Prințesa de Wales a purtat plasturi

Aceasta a precizat că pe ea nu o interesează câți copii sau cu cine are copii fostul ei soț.

„Ne ajutăm, ne susținem și ne bucurăm unul de celălalt! De asta am rugat presa să nu ne mai implice în ce face Reghecampf. Nu ne interesează eșecurile lui pe plan profesional, nu ne interesează ce face, câți copii face, cu cine și când. Să-l ajute Dumnezeu, ca pe oricine, de altfel, să înțeleagă ce însemnă familie și copil și la bătrânețe, să îi crească, să îi educe și să nu îi părăsească și pe aceștia. În rest, nu ne interesează absolut nimic despre acest om, nu îi purtăm ranchiună, pur și simplu ne este super indiferent”, a precizat Anamaria Prodan pentru Actualitatea.net.

Cum a cunoscut-o Laurențiu Reghecampf pe iubita sa

Laurențiu Reghecampf și-a găsit liniștea în brațele Corinei Caciuc în urmă cu câțiva ani. Cei doi au ales să își trăiască povestea de dragoste în liniște, mai ales că antrenorul a trecut printr-un divorț puternic cu Anamaria Prodan.

Reghecampf a povestit, în urmă cu ceva timp, cum a cunoscut-o pe cea care acum l-a făcut tată pentru a patra oară.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot, este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea”, a afirmat antrenorul în cadrul unui podcast.

Întrebat când a cunoscut-o pe iubita sa, el a răspuns: „Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva”.

Acesta a ținut să precizeze că cele mai importante sunt sentimentele.

„Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura. Eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă!”, a subliniat Laurențiu Reghecampf.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus prima imagine cu cel de-al doilea copil al Corinei Caciuc și Laurențiu Reghecampf

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton