Copleșitor! Ana Baniciu a pus un scaun cu flori la nunta ei, în memoria mamei: „Voiam să știu că e acolo”

.

Ana Baniciu s-a măritat în urmă cu o lună cu bărbatul visurilor sale, Edy Kovacs, însă fericirea ei a fost umbrită de lipsa mamei sale, care a decedat anul trecut. Artista în vârstă de 30 de ani a mărturisit că și-ar fi dorit să fie acompaniată de ambii părinți în cea mai importantă zi din viața ei.

Fiica lui Mircea Baniciu a dezvăluit că își stabilise data nunții încă de pe vremea când mama ei se afla internată în spital, în speranța că astfel cea care i-a dat viață va lupta și mai mult pentru supraviețuire. Însă, Ana spune că trăiește cu gândul că mama ei este întotdeauna alături de ea. Astfel, a creat un scaun special, îmbrăcat în flori, special pentru ea.

Ana Baniciu a pregătit un scaun cu flori pentru mama ei decedată

Ana Baniciu a mărturisit că a suferit foarte mult după moartea mamei sale, în acea perioadă slăbind foarte mult. Totuși, artista crede că femeia care a adus-o pe lume nu a părăsit-o niciodată și încă se află alături de ea, în cele mai importante momente ale vieții sale. Astfel, pentru că și-a dorit foarte mult ca mama ei să fie alături de ea în ziua nunții cu Edy Kovacs, Ana a făcut un gest emoționant.

„A fost greu. Noi am stabilit nunta în momentul în care maică-mea era în spital. Poate nunta nu ar fi avut loc atât de devreme, am stabilit-o și din dorința mea de a o motiva pe ea să lupte. Ea lupta, săraca, dar nu se mai putea face mare lucru. M-am dus cu gândul ăsta constant, că ea va fi alături de mine. Eu trăiesc cu gândul ăsta, că e alături de mine și toate binecuvântările care au apărut după moartea ei, că sunt foarte multe la număr, eu le văd, toate au legătura cumva cu ea. Sunt convinsă că, de undeva de acolo, lucrează, de unde e ea, că nu știu unde e”, a dezvăluit Ana Baniciu pentru Cancan.

Citește și: Gestul cu care Ana Baniciu și-a surprins invitații la nuntă. Cum a apărut artista la propria petrecere / Video

Citește și: Ana Baniciu, surprinsă de război, în Israel: „Am realizat cât suntem de mici”

Astfel, la nunta cu Edy, cântăreața a pregătit un scaun îmbrăcat în flori, special pentru mama sa, pe care nu s-a așezat nimeni.

„La nuntă a fost dificil, știu că după cununia civilă am fost cu toate florile pe care le-am primit și i le-am dus ei, iar la nuntă am făcut un lucru special, că era obsesia mea, eu voiam să știu că e și ea acolo și atunci am creat cu Alex de la Maison DADOO un scaun îmbrăcat în flori, care a fost pe primul rând la cununia religioasă. Era gol, nu s-a așezat nimeni și ăla a fost scaunul ei. Vorbesc cu ea non-stop și mă rog, cumva, ei și știu că e alături de mine. Maică-mea a fost obsedată de copilul ei, adică de mine. Toată viața ei s-a învârtit în jurul meu”, a povestit Ana Baniciu.

Artista, dezvăluiri emoționante despre pierderea mamei

Ana Baniciu a avut o relație specială cu mama ei, care toată viața a avut grijă de ea. Însă, potrivit artistei, în momentul în care a apărut Edy Kovacs în viața ei, mama sa s-a stins liniștită, știind că o lasă pe mâini bune.

„De fapt, ea nici nu mai avea, la un moment dat, viața ei. Viața ei era viața mea. O chestie foarte grea de dus. Atât pentru copil, cât și pentru ea, probabil. Așa e viața, ăsta e ciclul. Mi-au mai zis, la un moment dat, prietene care sunt credincioase că ăsta e ciclul firesc, doar că a fost cam devreme”, a afirmat Ana Baniciu pentru publicația menționată anterior.

Citește și: Câți bani au dat Ana Baniciu și Dan Badea pentru reveni din Israel: „Asta nu se spune la televizor” / Video

Citește și: Gabriela Cristea, întrebată de Cătălin Măruță dacă a mers sub influența alcoolului la emisiune: „E o prostie!” / Video

„Eu mi-am dat, cumva, seama de când a apărut Edy că ea nu mai… Și ea și-a dat seama că se cam terminase, cumva, rolul ei. A fost grea perioada în care am pierdut-o. Am asistat la tot, am văzut cum se degradează un corp de la zi la zi, ce înseamnă, de fapt, corpul uman. Suntem foarte fragili”, a povestit fiica lui Mircea Baniciu.

Mama Anei Baniciu a încetat din viață în luna mai a anului trecut. Femeia s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și și-a petrecut ultimele două luni de viață în spital.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ana Baniciu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton