Copiii lui Cornel Ilie nu știu că părinții lor s-au separat: „Nu le-am vorbit despre divorț” / Video

.

Cornel Ilie și soția sa, Eliza, au divorțat în anul 2020. Cei doi au împreună doi copii, o fetiță și un băiat, cărora încă nu le-au spus că părinții lor nu mai formează un cuplu.

Deși este o persoană căreia îi place să își țină viața privată departe de ochii curioșilor, solitul trupei Vunk a vorbit deschis despre relația pe care o are cu copiii lui, Zara și Cezar, în podcastul „Copii CuMinți”, moderat de Simona Gherghe și Oana Moraru.

Copiii lui Cornel Ilie nu știu că părinții lor au divorțat

Cum Zara are 8 ani, iar Cezar doar 3, Cornel Ilie și fosta lui soție au decis să nu le spună că au divorțat. Potrivit artistului, micuții știu că părinții lor locuiesc în case separate, dar nu și că duc vieți separate.

„Ei știu că eu și mama lor locuim separat pentru că eu am de lucru și pentru că trebuie să plec prin țară, dar ne vedem cât se poate de des….Sunt convins că atunci când o să apară momentul pentru această discuție, deși pare delicată, o sa fie mai ușor de înțeles pentru ei, decât îmi închipui eu acum. Probabil la un anumit nivel ei înțeleg ceva, însă nu arată, nu se manifestă”, a afirmat Cornel Ilie.

Deși Zara și Cezar locuiesc cu mama lor, Cornel are o relație specială cu copiii lui.

„Copilul te învață să fii părinte, ne dau toate semnalele, dacă suntem atenți la ei. Tot ce am învățat eu despre copilul meu și despre mine, a fost fiind atent, să-l învăț, să-l cunosc… Toate sunt in tine, vin natural”, a spus cântărețul în vârstă de 47 de ani.

Citește și: „Suntem foarte bine și ne înțelegem extraordinar”. Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, destăinuiri la un an de la divorț

Citește și: Cornel Ilie, mărturisiri emoționante despre pierderea părinților. „Mi-am dat seama că și copiilor mei li se va întâmpla!”

Citește și: Cornel Ilie: „Mai cred în dragoste. O simt, o hrănesc, o las să mă învăluie!” / EXCLUSIV

Citește și: Cornel Ilie, declarații emoționante despre tatăl lui: „M-a încurajat foarte mult”

Artistul se consideră „un tată relaxat”

Cornel Ilie se consideră „un tată relaxat” și încearcă să fie cât mai conectat emoțional cu cei doi copii ai săi.

„(Sunt un tată) relaxat, mult mai implicat și mai bun tată decât aș fi crezut ca pot fi”, a precizat cântărețul în cadrul podcastului „Copii CuMinți”.

Mai mult, el se declară partenerul de joacă favorit al copiilor săi.

„Îmi place să mă duc spre mintea lor, mă ajută și pe mine să fiu mai creativ; sunt fascinat să redescopăr lucruri, obiecte, prin ochii copiilor. Împreună cu ei am transformat 3 minute banale la o spălătorie auto într-o aventură fantastică, cu nave spațiale”, a povestit Cornel Ilie.

Mai mult, se pare că atât Zara, cât și Cazar sunt atrași de zona artistică, la fel ca părințiilor.

„Nu știu dacă au talent încă. Știu că le place, vor să facă ce fac mami și tati. Amândoi sunt fascinați de zona asta artistică… Cezar a preluat toate mișcările mele și își ține toate concertele acasă… Zara a trecut deja prin dans și prin a cânta, acum își dorește să fie actriță. Cu siguranță amândoi au niște direcții, niște aptitudini, au o atracție spre zona artistică și încep să simt că au și emoția necesară… dar îi las să aleagă ei, să se ducă încotro vor”, a explicat Cornel Ilie.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Cornel Ilie

Sursă foto: Captură video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton