Connect-R și Misha au plecat cu fiica lor, Maya, la Paris: „Comentariile vor curge” / Video

.

Misha și Connect-R susțin cu tărie că nu mai formează un cuplu, dar vacanțele și le fac întotdeauna împreună. Acum au plecat alături de fetița lor, Maya, la Paris, și par să se distreze de minune.

Cei doi artiști au divorțat în 2017, dar se comportă în continuare ca o familie. Connect-R a lansat o carte în care spune că a înșelat-o pe mama fetiței sale, dar visează la o împăcare.

Misha și Connect-R au plecat la Paris

„Da, în sfârșit vacanță, după un an de muncă, am reușit să ne luăm o vacanță lungă de trei zile la Paris, bucuroși că o să vedem Bulevardul Magheru încapsulat în timp. Vorbesc de Bulevardul Magheru al anilor ’90, Champs-Élysées și o să vedem, bineînțeles, și Disney. Știu, comentariile vor curge cu cercelul în nas, că de ce am cercel în nas. It is what it is.

Am intrat într-un magazin și am văzut o groază de perechi de ochelari. Nu am cumpărat nimic, pentru că mi-am amintit că am o groază de perechi de ochelari, nu avea rost să arunc banii aiurea”, a spus Connect-R, pe o rețea de socializare.

@connectr2021

♬ original sound – Connect-R

Artistul nu a ratat supa de ceapă la Pars și s-a declarat încântat. El a recunoscut că o face și acasă, dar nu îi iese așa.

Citeşte și: Connect-R și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie. Ce alegere a făcut tânăra

Connect-R și Misha au stat doar cinci ani căsătoriți

Connect-R și Misha s-au căsătorit în 2013, iar după cinci ani au divorțat. Despre motivul despărțirii, cei doi au evitat să vorbească. Cu toate astea, niciunul dintre ei nu a fost văzut după acest episod cu altcineva. Ba mai mult, de dragul fiicei lor, au continuat să locuiască împreună și să își facă vacanțele în aceeași formulă. Acum, când au trecut câțiva ani de la mediatizata despărțire, artistul lămurește lucrurile într-o carte, „Din livada cu nuci”.

Ei spune că nu și-a refăcut viața, pentru că vrea încă o șansă de la Misha. Connect- R susține că au ajuns în acest punct pentru că și-a înșelat jumătatea și nu odată, ci de mai multe ori. Astăzi, chiar dacă a lăsat în urmă acest trecut furtunos, Misha ezită să întoarcă foaia și să se întoarcă din nou în brațele lui.

„În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles-o perfect, am înțeles de ce a dat divorț. Ea a avut un cumul de stări, numeroasele mele trădări s-au tot adunat până într-o zi, când a luat decizia de a divorța.

Astăzi, în noua mea stare, nu aș mai avea de gând să înșel, nici gând să mai beau, nici gând să mă mai droghez, nici gând să-mi trădez soția. Sunt alt om. De ce n-a zis acum, hai să mergem înainte? Te iert și continuăm. N-a zis pentru că este o femeie orgolioasă, mai cred că a fost rănită și că și-a pierdut încrederea în mine”, mărturisește artistul în carte.

Citeşte și: Connect-R are un talent ascuns. Vrea să renunțe la muzică, dar nu se îndepărtează de artă

Citește și : Connect-R, Misha și fiica lor, împreună la avanpremiera filmului „Băieți deștepți”. Cum au apărut vedetele la eveniment

Citeşte și: Connect-R, mesaj de susținere pentru Delia. Artista, criticată pentru o imagine de pe Instagram: „Păcătoșii judecă alți păcătoși”

Connect-R o vrea alături pe Misha până la sfârșit

Connect-R recunoaște că și-ar fi dorit ca povestea lor să continuă altfel, dar Misha nu a reușit să treacă peste trauma provocată.

„Chiar dacă, în anumite momente, aș fi sperat la o împăcare, cu prima ocazie, îmi reproșa tăios toate gesturile mele de trădare. Mă făcea să mă simt ultimul om, n-a putut să creeze pacea în casă. N-a putut să treacă peste momentele mele de rătăcire. Eu le lăsasem mult în urmă.

E Rac, e familistă convinsă, a renunțat la o carieră națională și internațională ca să fie cu mine, ca să se nască fata, iar eu am răsturnat masa, am trădat-o. Eu înțeleg dezamăgirea ei și nu îmi refac viața!”, a mai povestit artistul în cartea sa „Din livada cu nuci”.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton