Connect-R, dezvăluiri dureroase despre lipsurile din adolescență: „Am luat mâncare de la cantina socială. Erau lături!”

.

Connect-R (42 de ani) a făcut o serie de dezvăluiri emoționante despre o perioadă mai delicată din viața lui. Ștefan Relu Mihalache, pe numele real, a avut o copilărie și o adolescență cu multe lipsuri și a fost nevoit să mănânce, o perioadă, la cantina socială.

Connect-R, despre adolesența cu lipsuri prin care a trecut

Artistul a fost invitat în podcastul găzduit de Mihai Bobonete și a vorbit acolo, printre multe altele, și despre periaoda din viața sa în care nu avea ce mânca. Se întâmpla pe la 15-16 ani și a fost un moment destul de delicat, dar despre care vorbește deschis și cu lejeritate astăzi.

„Am luat timp de patru ani mâncare de la cantina socială. Era și pe strada unde stătea un bun prieten, mi-era de multe ori jenă să trec pe acolo. A fost o perioadă destul de grea la noi în familie, tatăl meu nu își găsea de muncă, el fiind tinichigiu de construcții de meserie.

Și am luat mâncare de la cantina socială, da. Vinerea era extraordinar, îți dădea și biscuiți, și mezeluri. Dar, în gerenral păstram pâinea și cam atât, pentru că erau efectiv niște lături, ghiveciuri… le mânca Nero, câinele meu. Dar pâinea era esențială” – i-a povetit artistul lui Mihai Bobonete.

Apoi a venit în deiscuție modul în care Connect-R se îmbrăca până să devină celebru. Și pentru a face tuturor o primă impresie bună, artistul își modifica încălțămintea pentru a o face să pară că e de marcă.

„Eram deștept. Îi luam din Europa (n.r. complex comercial) și costa 10 lei perechea. Aveau trei dungi. Cu lama tăiam o dungă… și îmi luam 10 perechi, de exemplu. Și mergeam la întrunirile de rapperi, unde se făceau în Piața Romană sau în cluburi sși toată lumea se mira că eu aveam adidași noi” – a continuat artistul.

Citeşte şi: Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Connect-R și a Mishei. La 10 ani, Maya studiază pianul și este atrasă de muzică

Citeşte şi: Connect-R a cântat cu tatăl lui pe scenă. Ce sfat a primit de la el: “Să am grijă că orice intrare are și o ieșire, orice început are un sfârșit” / Exclusiv

Citeşte şi: Delia a făcut senzație la ziua lui Connect-R: „Mă îmbrac cu ce simt”. Imagini de la concertul de la Arenele Romane | Exclusiv

Citeşte şi: Cum l-a schimbat pe Connect-R momentul în care fiica sa a fost la un pas de moarte: „Nu aveai cum să mă clinteşti”

Connect-R: „Tata este un copil și așa a rămas toată viața!”

Despre părinții lui, Connect-R a avut numai cuvinte de laudă, spunând că deși au fost momente în care au existat probleme financiare, mama și tatăl artistului au făcut tot posibilul pentru a sprijini familia.

„Mama este pragmatismul întruchipat. Este matematicianul din casă, omul care a știut rânduiala a noastră, a tuturor, inclusiv a lui tata. Tata, dacă mama ar fi cifra, tata e culoarea. Tata este personajul principal din ‘La vita è bella’.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Tata este un copil și așa a rămas toată viața. Îi mulțumesc că a fost și că a rămas așa, chiar cu lucrurile pe care mama i le-a reproșat toată viața, această imaturitate. Dacă nu era el, noi nu știam că totul este o joacă într-un final și nu ne bucuram atât de tare. Eu n-am cum să uit asta cât oi trăi. Stăteam în Piața Domenii, o casă naționalizată.

Se ceartă ei pe teme din astea că nu sunt bani de mâncare. La un moment dat, stăteam noi toți la televizor, toată familia ne uitam și, la un moment dat, tata dispare. Nu s-a auzit nici ușa. Mama mă întreabă unde e tata. Eu nu știam, că auzeam ușa dacă pleca undeva.

La un moment dat, mama își aruncă ochii sus și era cocoțat sus pe sobă. O sobă înaltă de teracotă. Mama izbucnește în râs. Căuta să rupă momentul. Acum, că ai râs, nu mai ai voie să îmi reproșezi lucruri, gata!” – a adăugat artistul.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton