Connect-R are un talent ascuns. Vrea să renunțe la muzică, dar nu se îndepărtează de artă

.

Connect-R a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că intenționează ca în urmărtorii ani să renunțe la muzică. Acum, s-a aflat că artistul mai are un talent ascuns, căruia i s-ar putea dedica.

Deși inițial fanii nu au crezut că artistul ar putea renunța vreodată la muzică, Connect-R, pe numele său adevărat Ștefan Mihalache, pare să fie destul de convins că nu va mai ține mult timp microfonul în mână.

Connect-R, pasionat de pictură 

De ziua lui, Connect-R a susținut un concert greu de uitat, însă, în pofida succesului pe care continuă să îl înregistreze, cântărețul este decis să se retragă din industria muzicală pentru a se dedica unui alt domeniu.

Întrebat de Ego.ro dacă încă se gândește să se retragă, Connect-R a răspuns vehement: „Da”.

„Nu de la burn out-uri, ci de la faptul că viața nu înseamnă doar muzică. Poate o să pictez, poate o să scriu”, a explicat artistul.

Mai mult, el a mărturisit că este talentat la pictură.

„Am făcut multe lucrări, dar nu le am expuse”, a precizat Connect-R, care a dezvăluit că își ține picturile acasă.

Pasionat în continuare de artă, cântărețul nu intenționează să se îndepărteze de acest domeniu.

„Eu iubesc arta, scriu. Arta nu înseamnă doar muzică. Normal că așa m-am făcut cunoscut, dar am multe de oferit. Vreau să fac și altceva”, a explicat el.

De asemenea, Connect-R spune că fiica sa, Maya, i-a moștenit talentul și pictează alături de el. Acesta a precizat că și-ar dori ca în curând să își poată expune câteva dintre lucrări.

Citește și: Connect-R, gata să se împace cu Misha. „Suntem împreună, dar fără apropiere intimă. Mai aștept!”

Citește și: Misha, primele declarații după ce Connect-R a recunoscut că a înșelat-o, în timpul căsniciei. Decizia luată de artistă

Citește și: Connect-R și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie. Ce alegere a făcut tânăra

Citește și: Misha dezvăluie de ce este singură la 5 ani de la divorțul de Connect-R: „Acesta ar fi un răspuns sincer” / Exclusiv

Artistul și-a anunțat retragerea

Connect-R a anunțat, în podcastul lui Radu Țibulcă, că în maxim doi ani intenționează să se retragă.

„O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maxim doi ani fratele tău se retrage ușor, ușor. Voi rămâne în studio foarte mult și probabil că o să mai fac câteva concerte mari, vreo 4-5 în niște săli mai mari din țară, din București evident, și cam atât. Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta”, a spus atunci artistul, uimindu-l chiar și pe realizatorul podcastului „Vin de-o poveste”

„Îmi place mult creația, vreau să scriu. (…) Vreau să fac lucruri mișto. Nu mai pot să stau în scaunul de mașină kilometri întregi. Anul trecut, șoferul meu a mers cu perfuzii după el, eu am făcut o criză de rinichi. E mult, e foarte mult. Undeva trebuie să se oprească. În doi ani, gata”, zicea atunci Connect-R.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Connect-R

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton