Conflict de proporţii între Anca Ţurcaşiu şi Selina, iubita lui Victor Slav la Asia Express 2024. Actriţa, iritată de porecla primită: „Nu puteam să fiu bomba sexy?”

.

Scandalurile din cadrul emisiunii „Asia Express 2024” nu sunt o noutate, însă cel mai recent conflict dintre Anca Țurcașiu și Selina, iubita lui Victor Slav, a atras atenția telespectatorilor. Deși competiția de pe Antena 1 e cunoscută pentru provocările sale dure, tensiunile dintre concurenți par să fi atins un nou nivel. Totul a pornit de la un schimb de priviri tăioase între cele două echipe, dar lucrurile au degenerat rapid, ducând la o atmosferă extrem de tensionată.

Conflict mocnit între Anca Țurcașiu și Selina, iubita lui Victor Slav

În ediția din 11 septembrie 2024, telespectatorii au fost martorii unui moment de tensiune între cuplul format din Anca Țurcașiu și Andreea Samson, pe de o parte, și Victor Slav și iubita lui, Selina, de cealaltă parte.

Anca Ţurcaşiu a mărturisit că simte cum Selina se uită urât la ea, iar acest lucru i-a stârnit o serie de reacții.

Femeia aia se uită la mine ca la o zdreanță. Serios, femeia aia, când trece pe lângă mine, așa se uită. O fi invidioasă, nu știu”, a spus Anca Țurcașiu, vizibil iritată de atitudinea rivalei sale din concurs.

Citeşte şi: Asia Express, 3 septembrie. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au câștigat a doua amuletă: „Eram blocată cu mintea în nămol”

Citeşte şi: Anca Țurcașiu a strălucit la botezul nepoatei. Cum s-a fotografiat împreună cu fiul ei, în biserică

Telespectatorii au remarcat că relațiile dintre cele două echipe: Anca Ţurcaşiu şi Andreea Samson versus Victor Slav şi Selina, au devenit tot mai reci în episoadele anterioare, dar acest conflict a atins punctul culminant în ediția difuzată miercuri. Presiunea competiției și provocările fizice au contribuit, probabil, la amplificarea tensiunilor.

Anca Țurcașiu, deranjată de porecla primită la Asia Express 2024

Pe lângă conflictul cu Selina, iubita lui Victor Slav, un alt aspect care a nemulțumit-o pe Anca Țurcașiu a fost porecla pe care a primit-o în cadrul emisiunii. Dacă majoritatea concurenților s-au distrat pe seama apelativelor primite, actriţa a fost vizibil deranjată de faptul că i s-a spus „Zgârie Brânză”. Concurenta de la „Asia Express” a comentat cu ironie că și-ar fi dorit o poreclă mai „glamorous” și a fost nemulțumită de faptul că nu a primit titlul de „Bombă Sexy”, care a fost atribuit Selinei.

„Eu am primit în bătaie de joc. Eu n-aș fi putut să fiu bombă sexy?”, a spus Anca Țurcașiu, făcând referire la faptul că i-ar fi plăcut să aibă o poreclă care să-i pună mai bine în valoare atuurile fizice. În timp ce Selina s-a bucurat de porecla „Bombă Sexy”, care o descrie pe măsură, actriţa a simțit că a fost nedreptățită și a considerat acest lucru o insultă subtilă.

Care sunt poreclele celorlalţi concurenților de la Asia Express 2024

Poreclele atribuite participanților din acest sezon al „Asia Express” au devenit rapid un subiect de discuție printre fani. Aceste apelative, inspirate de personalitățile și trăsăturile fiecărui concurent, au fost menite să aducă un plus de distracție în cadrul emisiunii. Selina, iubita lui Victor Slav, a primit porecla „Bombă Sexy”, un titlu care i-a fost atribuit de către Carmen Negoiță. În schimb, Victor Slav a fost numit „Faimosul”, o poreclă ce face referire la cariera sa în televiziune și la notorietatea sa din showbiz.

Printre ceilalți concurenți, Ioana State a primit titlul de „Sufletul petrecerii”, Betty Salam a fost numită „Dulceață”, iar Oana Paraschiv a fost etichetată ca „Fluture fragil”. Mihai Găinușă a primit porecla „Minte ascuțită”, iar Andrei Ursu (Wrs) a fost numit „Cinstitul”. De asemenea, Sorin Brotnei a fost supranumit „Cap în nori”, iar Nicolai Tand a fost denumit „Stea strălucitoare”.

Citeşte şi: Asia Express, 11 septembrie: Betty Salam și Cătălin Vișănescu, prima echipă eliminată din competiție

În timp ce majoritatea concurenților au primit porecle simpatice, porecla „Zgârie Brânză” atribuită Ancăi Țurcașiu a stârnit discuții. Actriţa a considerat că acest apelativ nu i se potrivește deloc și ar fi preferat să fie percepută într-un mod mai flatant, asemeni Selinei, care a primit un titlu mult mai atrăgător.

Sursa foto: Instagram şi A1.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton