Codin Maticiuc și George Ivașcu, mesaj pentru fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian: „Bun venit în Clan!” / Video

.

Codin Maticiuc și George Ivașcu i-au transmis un mesaj lui Theo Rose și fiului ei, după ce artista a devenit mamă pentru prima dată, în dimineața zilei de miercuri, 14 iunie. Cei doi actori sunt colegi cu Theo pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”.

Anghel Damian este cel care regizează acest serial care a ajuns deja la cel de al treilea sezon și îi mai are în distribuție pe Vladimir Drăghia, Carmen Tănase, Denis Hanganu, Cătălina Grama (Jojo) și George Mihăiță.

Codin Maticiuc și George Ivașcu, mesaj pentru Theo Rose

Codin Maticiuc și George Ivașcu au ținut să îi transmită un mesaj lui Theo Rose, cu care au lucrat împreună la serialul „Clanul”, unde artista i-a dat viață avocatei Vera Maximilian.

Momentan, Theo a luat o puază de la filmări pentru a se dedica noului membru al familiei sale. Aceasta a precizat că și-a propus să lipsească doar o lună de pe platoul „Clanul”.

În momentul în care au auzit frumoasa veste a venirii pe lune a fiului lui Theo Rose și Anghel Damian, Codin Maticiuc și George Ivașcu au vrut să îi facă o frumoasă urare micuțului.

„Una bucată Iulică și un Pelican, urează bun venit în Clan lui Sasha, mare barosan, neam cu Theo și Damian”, au spus cei doi actori într-un InstaStory postat pe pagina de Instagram a lui Maticiuc.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Iulică și Pelicanu sunt personajele din Clanul ale lui Maticiuc și Ivașcu.

Citește și: Theo Rose a născut. Artista și Anghel Damian au devenit părinții unui băiețel

Citește și: Theo Rose, prima declarație după ce a născut. Artista și Anghel Damian sunt părinții unui băiat

Horia Brenciu și Raluca Diaconu, mesaje emoționante pentru Theo Rose

Și Horia Brenciu, cel care a dat vestea că Theo Rose este însărcinată, i-a transmis acesteia un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„A venit pe lume Sasha!!! 54 cm, 3800 g! Theo Rose, să fie într-un ceas minunat!!!! 🥰 Felicitări, tatii Anghel! Bravo, copii!”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, sora lui Theo Rose, Raluca Diaconu, a postat un mesaj de bun venit pentru nepotul ei.

„Doamne, mulțumim pentru Sasha Ioan, minunea de băiețel iubit, bobocul trandafirului nostru! Sasha, bine ai venit să ne faci lumea mai frumoasă! Ne-ai cucerit inimile instant, ne-ai pus pe obraji lacrimi de fericire!”, a scris pe InstaStory și Raluca Diaconu.

Theo și Anghel Damian au devenit părinți

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată în dimineața zilei de miercuri. Așa cum le-a promit urmăritorilor, ei, la scurt timp după ce s-a născut micul Sasha, artista a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a dat vestea.

„E aici! Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și vă povestesc”, a scris Theo Rose pe InstaStory.

Citește și: Cine este Raluca Diaconu, nașa de botez a copilului lui Theo Rose și al lui Anghel Damian

Citește și: Theo a spus de ce l-a îmbrâncit pe Anghel Damian în plină stradă. „De ce mi-a fost frică, n-am scăpat!” / Video

Artista în vârstă de 25 de ani a născut prin cezariană, cu toate că și-ar fi dorit să nască natural. Însă, din cauza faptului că bebelușul era mai mare, medicii i-au recomandat nașterea prin cezariană.

„Eu m-am hotărât la naștere naturală, doar că mi s-a spus de curând că trebuie să iau în calcul și varianta de cezariană, pentru că am un copil foarte mare. Are trei kilograme, ideea e că e foarte osos, are oasele foarte mari, că mi s-a explicat, problema e că are oasele lungi, e poziția în care stă. E cu capul în jos, pregătit”, spunea Theo în urmă cu câteva săptămâni într-un interviu la Pro TV.

Deși artista a postat deja mesajul care anunța nașterea fiului ei, Anghel Damian a preferat momentan să se bucure de aceste momente departe de atenția publicului.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton