Codin Maticiuc și fiica sa, Smaranda, apar în primul film Gașca Zurli: „Ce? Numai Măruță să-și bage copiii în film?”

.

Codin Maticiuc apare pentru prima oară într-un film alături de fiica sa, Smaranda, care nu are nici cinci ani. Actorul a acceptat imediat să meargă pe platourile de filmare și să facă parte din acest proiect atunci când a primit propunerea din partea Mirelei Retegan. „Superpietonii Zurli” intră în cinematografe din 13 ianuarie.

Dacă el și-a descoperit pasiunea pentru actorie ceva mai târziu, Smaranda are toate șansele să devină celebră în acest domeniu încă din copilărie. Codin Maticiuc lasă, însă timpul, să decidă acest aspect. Până atunci îi urmărește evoluția și, pentru că a prins un moment prielnic, face și o aluzie la adresa lui Cătălin Măruță, care, la rândul lui, și-a văzut fiica actriță.

Codin Maticiuc, despre apariția fiicei sale în filmul Mirelei Retegan: „Cred că a venit destul de natural propunerea”

„Mă cunosc destul de bine cu Mirela Retegan, avem și multe lucruri pe care le-am făcut împreună, proiecte pe care le gândim, o știe pe Smaranda, merge la toate concertele. De câte ori putem, luăm rând cât mai în față. Cred că a venit destul de natural propunerea, Mirela știa că mă ocup cu asta și că era greu să stea să lucreze cu fiecare copil. Dacă știa că părinții cât de cât sunt în zona asta, hai și părintele, hai și copilul și a fost mai ușor”, a mărturisit Codin Maticiuc, conform Playtech.

„Așa mi se pare normal. Ce? Numai Măruță să-și bage copiii în film?”

Actorul dă se înțeles că a urmat cumva exemplul lui Cătălin Măruță, a cărui fiică, Eva Măruță, joacă în producția Tati part time. „Așa mi se pare normal. Ce? Numai Măruță să-și bage copiii în film? Băgăm și noi! Îi bag peste tot și cu bani mulți o să-i bag!”, precizează Codin Maticiuc.

Citeşte și: Tily Niculae are fiica la o școală privată și fiul la o grădiniță de stat. De ce a făcut această alegere: „Este un efort” / Exclusiv

Citeşte și: Fiica Ronei Hartner, prima aniversare fără mama ei. Ce a făcut Rita Sumalya în ziua în care a împlinit 16 ani

Citeşte și: Cătălin Măruță a răbufnit după ce fiica sa, Eva, a fost criticată pentru rolul din „Tati part-time”. „Suntem datori să reacționăm!”

Citeşte și: Câți bani primesc vedetele de la Survivor All Stars? Faimosul care a negociat „la sânge” cu PRO TV

„A fost la o singură filmare, nu am pregătit-o, nu am făcut nimic”

Cu toate astea, actorul nu știe încă dacă fiica sa are atuurile necesare pentru a face din această profesie una de viitor, dar admite că ar putea avea o surpriză pe viitor. „A fost la o singură filmare, nu am pregătit-o, nu am făcut nimic.

Chiar nu ai cum să îți dai seama. Dacă ar fi să votez acum, mâine ar fi un film în care ar trebui să aibă un rol, nu e pregătită. Dar pentru filmul Superpietonii Zurli, pentru că am fost amândoi și mai mult ne-am jucat și nu am făcut repetiții, a fost ok”, adaugă Codin Maticiuc.

Foto: Facebook, arhivă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton