Codin Maticiuc joacă în Miami Bici 2 alături de un actor american celebru: „A costat de ne-a uscat”

.

Codin Maticiuc vrea să dea lovitura cu Miami Bici 2. Omul de afaceri l-a cooptat în proiect chiar pe Danny Trejo aka Machete, un actor american cu o poveste de viață impresionantă, și e mândru de această reușită.

Codin Maticiuc recunoaște că și-a dorit întotdeauna să joace alături de actorii mari cu care a crescut, iar astăzi visul lui capătă contur. Danny Trejo aka Machete va avea un rol principal negativ în Miami Bici 2.

Codin Maticiuc joacă alături de Danny Trejo în Miami Bici 2

“Da, să joc alături de eroii copilăriei mele este visul suprem. De aceea vreau să le mulțumesc asociaților mei Matei Dima și Jesus del Cerro că au acceptat să mi-l împlinesc în Miami Bici 2. Le mulțumesc pentru că, sincer vă spun, a costat de ne-a uscat, dar iată ca vă pot anunța:

Danny Trejo aka Machete are rol principal negativ în Miami Bici 2”, mărturisește Codin Maticiuc, pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Codin Maticiuc și-a botezat fetița cea mică. Ce îl leagă pe omul de afaceri de biserica unde a avut loc evenimentul

Citeşte și: Cine este și cum arată mama lui Codin Maticiuc. „Nu există om mai bun pe această planetă!”

Danny Trejo s-a luptat cu viciile și a fost condamnat de mai multe ori

Cu un fizic impunător, Danny Trejo a apărut în câteva filme de top la Hollywood. Actorul a sărbătorit, de curând, 55 de ani de când a renunțat la droguri și alcool. „Sunt 55 de ani de când sunt curat și abstinent, prin harul lui Dumnezeu. Am luat zilele una câte una. Pentru oricine luptă cu asta, să știi că și tu poți”, a transmis actorul, de 79 de ani, pe Twitter.

Starul a avut o viață tumultoasă. În anii ’60, acesta s-a luptat aproape un deceniu cu problemele cu legea și a fost condamnat la închisoare, de mai multe ori, pentru jaf armat și infracțiuni legate de droguri, conform Daily Mail.

La un moment dat, Danny a lovit accidental un gardian în cap, cu o piatră, când încerca, de fapt, să o arunce spre alți prizonieri. „Am aruncat piatra către un grup și s-a întâmplat ca el să fie lovit. Am fost duși cu toții la carceră și îmi amintesc că am spus: „Doamne, dacă ești acolo, totul va decurge cum trebuie. Dacă nu ești, sunt pierdut”, povestea el. A avut norocul să scape, pentru că nu au existat dovezi, iar cazul a fost clasat. După acest episod controversat Danny Trejo și-a făcut ordine în viață.

Citeşte și: Codin Maticiuc, mesaj emoționant pentru fetița lui. Smaranda l-a făcut să vadă lumea cu alți ochi. „Știam că o să te iubesc”

Citeşte și: Andreea Marin a slăbit 13 kilograme. La 49 de ani, vedeta vrea să ajungă la formele din liceu

Citeşte și: Codin Maticiuc și George Ivașcu, mesaj pentru fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian: „Bun venit în Clan!” / Video

Danny Trejo a jucat în producții celebre

“Doamne! Un vis devenit realitate. Machete, Con Air, Anaconda și…From Dusk Till Dawn. Am înșirat doar câteva din filmele lui Danny cu care am crescut. Avem zeci de povești cu el, o să vi le povestim pe toate până apare filmul, aici pe social sau prin podcasturi.

Cel puțin unul din costumele lui va ajunge la voi, la cei care se înscriu la pre-sale de acum. Dacă e cerere mare vi le dăm pe toate. Aveți de câștigat și bilete la premiera de gală tot acolo. Abia mă abțin să vă spun ce a făcut personajul lui Danny în film. Ține-mă, Doamne, să nu dau spoilere mari”, a mai spus Codin Maticiuc, care poate fi văzut și în serialul „Clanul”, la PRO TV.

Foto: Facebook, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton