Codin Maticiuc a dezvăluit că fata cea mare are o afecțiune incurabilă: „Genul de boală 1 la un milion de cazuri” / Video

.

Codin Maticiuc (43 de ani) a dezvăluit că fata cea mare are o afecțiune incurabilă a ochilor. Smaranda (4 ani și jumătate) a fost diagnosticată când era bebeluș, însă medicii nu s-au putut pronunța atunci și în ceea ce privea gravitatea bolii.

Invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, Codin Maticiuc a vorbit despre câteva dintre cele mai dificile perioade din viața lui, printre care s-a numărat și momentul în care a aflat că fata cea mare are o afecțiune a ochilor.

Codin Maticiuc, despre afecțiunea de care suferă fiica lui: „Nu poate fi tratată”

Codin Maticiuc și iubita lui, Ana Pandeli, și-au confirmat relația în 2021, la Gala Premiilor Gopo, și împreună au două fiice, Smaranda și Ilinca. Ana mai are un fiu, Dan, dintr-o căsnicie anterioară. Codin a vorbit recent despre afecțiunea de care suferă fiica lui cea mare, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Când Smaranda era bebeluș, Codin Maticiuc și Ana Pandeli au aflat că suferă de o afecțiune a ochilor. Doctorii nu s-au putut pronunța atunci în ceea ce privea gravitatea bolii.

„Putea să fie foarte gravă, s-a dovedit că nu e foarte grav, chiar nu e, mulțumesc lui Dumnezeu. (…) Când mi-au fost bolnavi copiii am fost efectiv… Greu. Sunt foarte bine toți. Smaranda a avut o chestie pe care încă o mai are, o afecțiune a ochiului pe care am depistat-o când era bebeluș. E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată. Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile”, a povestit Codin Maticiuc, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Citește și: Codin Maticiuc, mesaj emoționant pentru fetița lui. Smaranda l-a făcut să vadă lumea cu alți ochi. „Știam că o să te iubesc”

Citește și: Codin Maticiuc și George Ivașcu, mesaj pentru fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian: „Bun venit în Clan!” / Video

„Când ne arăta câte o pasăre pe cer ne bușea plânsul”

De la câteva luni până la aproximativ doi ani, cuplul a trăit cu teama că fiica lor nu va vedea. „Când am depistat-o nu știa nimeni care era nivelul. Putea să nu aibă vedere. Nu știam. Am trăit cu chestia că poate fi ceva minor sau să nu vadă 98%. Am văzut că e ok, că vede. Când ne arăta câte o pasăre pe cer, că nu știam cât vedea ca bebeluș, ne bușea plânsul”, a mai declarat Codin Maticiuc, pentru sursa citată.

Codin Maticiuc și Ana Pandeli s-au cunoscut la o prezentare de modă a unei prietene comune, după divorțul Anei. Codin are o relație specială cu Dan, fiul Anei din prima căsnicie.

Citește și: Cine este și cum arată mama lui Codin Maticiuc. „Nu există om mai bun pe această planetă!”

Citește și: Codin Maticiuc joacă în Miami Bici 2 alături de un actor american celebru: „A costat de ne-a uscat”

Codin Maticiuc, relație specială cu fiul iubitei lui, Ana Pandeli: „Cu el merg la meciuri”

„Singurul băiat pe care cred că-l voi avea este el. Cu el merg la meciuri. Are 13 ani. L-am cunoscut pe la 3 ani. Am început o relație cu el pe la 4 ani. Prima lui călătorie în afara țării a fost cu mine, în Dubai, și ultima a fost tot cu mine. Am fost combinat cu mama lui, dar n-am locuit împreună. Când Ana a rămas gravidă cu Smaranda am decis să ne mutăm împreună. Îmi zice Codin, e băiat mare. Când era mic eram eroul lui”, a mai povestit actorul.

Codin și Ana nu s-au mutat mai devreme împreună din grijă pentru Dan. Când au luat decizia să locuiască sub același acoperiș, Codin i-a scris un mesaj tatălui lui Dan, Mihai, în care i-a spus că îl așteaptă în vizită și este disponibil oricând pentru a vorbi despre fiul lui.

Foto: Instagram/Codin Maticiuc

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton