Clipe terifiante pentru Smiley şi Gina Pistol în vacanţa din Cipru: „Haos nebun! Nu vedeam nici fum, nici flăcări”. Ce au păţit cei doi

.

Smiley și Gina Pistol, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, au trăit momente de panică în timpul vacanței lor recente în Cipru. Cei doi au ales această destinație însorită pentru a se relaxa după o perioadă agitată de muncă, însă vacanța lor liniștită s-a transformat rapid într-o experiență terifiantă.

Clipe terifiante pentru Smiley şi Gina Pistol în vacanţa din Cipru

După o serie de proiecte solicitante, inclusiv filmările pentru MasterChef 2024 la care Gina Pistol este gazda, iar Smiley a avut o agendă plină de concerte și filmări, cuplul a decis să ia o pauză și să petreacă câteva zile de relaxare la soare. Alegerea lor a fost Cipru, o destinație cunoscută pentru clima caldă și peisajele idilice. Cei doi s-au cazat la un hotel în apropiere de Limassol, dar ceea ce părea o vacanță ideală a luat o turnură neașteptată. În miez de noapte, alarma de incendiu a început să sune, trezindu-i brusc pe Smiley și Gina.

„Ne-am trezit brusc de la alarma de incendiu, nu știam ce ni se întâmplă. Credeam că încă visăm”, a povestit Smiley pe rețelele sociale. Speriaţi și fără a înțelege exact ce se petrece, cei doi au fost nevoiți să evacueze hotelul alături de ceilalți turiști.

Citeşte şi: Ce spune Gina Pistol, prezentatoarea MasterChef 2024, despre Smiley: “Bărbatul meu e mult mai calm, eu sunt mai agitată” | Exclusiv

Citeşte şi: Cum a reuşit Gina Pistol să slăbească 15 kilograme în doar 5 săptămâni. Ce mănâncă prezentatoarea de la MasterChef într-o zi

În acele momente, Smiley și Gina Pistol au trăit clipe de confuzie totală, fiind dezorientați de limbajul grecesc în care li se transmiteau instrucțiuni.


„Haos nebun! Că nici nu înțelegeam ce zicea băiatul ăla în greacă. Gina, ia haltul pe tine, geanta cu bani și vedem noi ce și cum. (…) Nu vedeam nici fum, nici flăcări. După 5 minute, am fost anunțați că nu a fost neapărat o alarmă falsă. Doar că nu a fost de incendiu, ci de inundație”, a relatat antrenorul de la „Vocea României” cu umor pe contul său de socializare.

După câteva minute de așteptare în aer liber, cei doi au fost anunțați că nu era vorba despre un incendiu real, ci despre o alarmă cauzată de o inundație.

„Nu a fost neapărat o alarmă falsă. Doar că nu a fost de incendiu, ci de inundație”, a clarificat Smiley. După ce lucrurile s-au liniștit, cuplul a putut să se întoarcă în camera lor, dar momentele de panică au lăsat urme asupra lor.

Cum s-a schimbat dinamica relației dintre Gina Pistol şi Smiley după căsătorie

În ciuda acestor incidente neplăcute, Smiley și Gina Pistol reușesc să își mențină relația pe linia de plutire. Într-un interviu recent, prezentatoarea de la „MasterChef” a vorbit despre cât de importantă este comunicarea și încrederea într-o relație.

„Respectul și încrederea față de omul de lângă tine sunt esențiale. Să comunici, să nu lași lucrurile nespuse”, a declarat ea.

Prezentatoarea TV a recunoscut, de asemenea, că în momentele de panică ea este cea care tinde să dramatizeze, în timp ce Smiley rămâne echilibrat și calm.

„În comparație cu bărbatul meu, care e mult mai așezat și mult mai calm, da, pot spune că sunt mult mai agitată. Dar da, bărbatul meu e mai calm”, a declarat Gina Pistol pentru Unica.ro. Potrivit spuselor sale, această dinamică a ajutat cuplul să depășească multe provocări, inclusiv momentele tensionate din vacanța lor recentă.

În ciuda prejudecăților și a opiniilor cârcotașilor care nu le dădeau mari șanse la început, Gina și Smiley au demonstrat că se completează perfect. În 2021, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, bucurându-se de venirea pe lume a micuței Josephine, deși au ales să păstreze discreția în ceea ce privește expunerea fiicei lor în spațiul public.

Relația lor, bazată pe umor, respect și compromisuri, le permite să depășească momentele dificile, fie ele în viața personală, fie în vacanțele aparent relaxante care se transformă în experiențe pline de neprevăzut.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton