Claudiu Bleonț, poveste impresionantă de viață. A divorțat de trei ori și a devenit tată la 54 de ani

.

Claudiu Bleonț (64 ani), adesea numit „actorul extremelor”, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori români. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu regizori de prestigiu, interpretând roluri principale în filme de referință și participând la producții internaționale. Pe lângă realizările sale profesionale, Claudiu Bleonț are o viață personală parcă scoasă din filme. În prezent, actorul se află la a patra căsătorie și are o fiică.

Claudiu Bleonț, poveste impresionantă de viață

Claudiu Bleonț, unul dintre cei mai mari și mai versatili actori, are o poveste de viață impresionantă. Celebrul actor a divorțat de trei ori, iar cea de-a patra soție i-a dăruit singurul lui copil, o fetiță.

Îndrăgitul actor s-a căsătorit prima dată cu Irina Tapalagă în anul 1981, însă mariajul lor s-a destrămat după doar 5 ani. Cei doi au divorțat la notar și la scurt timp, în același an, Claudiu Bleonț s-a însurat a doua oară, de data aceasta cu Beatrice Rancea.

Căsnicia cu celebra balerină devenită regizor de teatru a durat 14 ani. La momentul divorțului, Beatrice Rancea spunea că între ea și Claudiu nu mai există decât o relație de prietenie.

În 2001, an în care i-a spus adio lui Beatrice, actorul a mers la Starea Civilă la brațul Andrei Negulescu. 12 ani au format o familie pentru ca, în 2013, să decidă să meargă pe drumuri separate.

Mai târziu, Claudiu Bleonț a cunoscut-o pe Iulia Lazăr, cea de-a patra soție și singura care i-a dăruit un copil. Actorul a mărturisit că întotdeauna și-a dorit să fie tată, dar Andra Negulescu nu și-a dorit același lucru, acesta fiind și motivul din spatele divorțului.

Citește și: Nicoleta Nucă, dezvăluiri despre relaţia toxică în care a fost. Pe cine se bazează după despărţirea de logodnic: „E foarte greu”/ Exclusiv

Citește și: Mara Bănică a dat în judecată familia lui Iancu Sterp, înainte de finala Survivor All Stars: „Ne vedem în instanță”

„Am divorţat în ianuarie, la notar, discret. Pe parcursul relaţiei am epuizat totare condiţiile de a ne împlini. Momentele de divorţ prin care am trecut mi le asum, eu am acceptat, dar eu le-am provocat în adânc. Am decis de comun acord că e cea mai bună soluţie. A fost un proces care a durat o perioada şi am ajuns să spunem că e mai bine aşa. S-a ajuns până la ‘restul e tăcere’. Ea nu a mai zis nimic când am luat împreună această decizie. Ce am pierdut am ajuns să înţeleg altfel. Când Andra a plecat nu mi-a spus că mă urăşte, nu au fost cuvinte grele sau reproşuri. Dacă Andra trece la atacuri e dreptul ei, nu mă va jigni. Ea nu ştie că voi deveni tată, poate doar din această emisiune. A fost o perioada în care am decis împreună să nu facem copii. Mi-am dorit, dar ştiu că greul unei sarcini cade în braţele femeii mai mult decât în ale bărbatului. A fost o decizie pe care ne-am asumat-o”, spunea Claudiu Bleonț în urmă cu câțiva ani.

Actorul a devenit tată la 54 de ani

În cadrul unei emisiuni televizate, actorul anunța faptul că urmează să devină tată și oficializa relația cu Iulia Lazăr, cea care acum îi este soție.

„Ceva se termină şi a început ceva. Anul acesta am început relaţia cu o nouă domnişoară. Acum că voi deveni tată este ceva între mi-am dorit şi s-a întâmplat. Pe Iulia Lazăr am văzut-o pentru prima oară pe culoarul Teatrului Naţional din Craiova. Am văzut-o într-o piesă de teatru şi mi-a plăcut”, spunea el la momentul respectiv.

Citește și: Drama neştiută trăită de Ileana Badiu la 22 de ani, după moartea tatălui său: „Am o soră cu handicap psihomotor sever care mi-a rămas în grijă”

Citește și: Acasă la Livia Graur. „Am un stâlp de rezistență în mijlocul sufrageriei!” Vedeta are un dormitor ca în povești

Iulia Lazăr avea 37 de ani în momentul în care l-a cunoscut pe Claudiu Bleonț, în timp ce el avea 54 de ani. Cei doi au devenit curând părinți, visul cel mare al actorului devenind astfel realitate.

Acum, fiica lui Claudiu Bleonț, Eva Maria, are 10 ani și se bucură de sprijinul tatălui ei.

„Fiica mea are 10 ani, am încredere în epoca asta. E în perioada de joacă și o susțin să se joace, să exploreze, să cânte, să danseze, să facă ce are de făcut la școală, sărbători, serbări, să le trăiască, să își cultive prieteniile, să se îmbogățească din relația cu prietenii ei, să facă mișcare, sport, dar nu o oblig. Eu zic că mă descurc bine ca tată, cu drag, cu plăcere”, a mărturisit celebrul actor pentru Click.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Claudiu Bleonț

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton