Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au încheiat războiul? Decizia luată în privința copiilor: „I-am ascultat sfatul”

.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău păreau să se afle într-un război fără sfârșit, încă din momentul în care au decis să divorțeze, în urmă cu patru ani. Fostul cuplu are împreună doi copii care locuiesc împreună cu artista. Acum, după ani în care s-au certat prin tribunale și în spațiul public, cei doi ar fi ajuns, în cele din urmă, la un numitor comun.

După ce luna trecută s-au certat din cauza unei procuri, acum lucrurile par să se fi liniștit între Claudia Pătrășcanu și fostul ei soț. Cântăreața a dezvăluit că relația lor s-a schimbat în bine, lucru foarte important pentru bunăstarea băieților lor.

Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre relația cu Gabi Bădălău

Invitată în platoul emisiunii Xtra Night Show, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că se înțelege mai bine acum cu Gabi Bădălău, după ce acesta a decis să îi ofere procura mult dorită.

Artista voia să plece în vacanță cu copiii ei, în Franța. Gabi Bădălpu i-a oferit procura de care avea nevoie pentru a ieși cu cei mici din țară, astfel că aceștia se pregăteau intens de o scurtă vacanță. Însă, înainte de a porni în călătorie, Claudia a primit un mesaj de la fostul ei soț, care o sfătuia să nu meargă acum în țara europeană, din cauza problemelor cu care se confruntă Franța în acest moment.

„Merge spre bine (n.r. relația cu Gabi Bădălău). Mi-a adus procura în ziua termenului, dar nu am mai plecat pentru că i-am ascultat sfatul. Mi-a dat un mesaj, chiar el m-a anunțat. I-am ascultat sfatul și m-am documentat după”, a povestit Claudia Pătrășcanu în emisiunea lui Dan Capatos.

Citește și: Ce sacrificii a făcut Claudia Pătrășcanu pentru a-și vedea visul împlinit: „Mi-am vândut haine, accesorii”

Citește și: Gabi Bădălău, detalii despre procesul intentat de Claudia Pătrășcanu: „Zice că vreau să fug cu copiii din țară”

Pe de altă parte, Claudia s-a arătat deranjată de faptul că Bădălău i-a adus procura în ultima zi a termenului.

„Da, a venit cu procura chiar în ziua procesului, tipic lui și tipic strategiilor pe care le are mereu de a mă șicana, de a mă pune la cheltuieli.. Motiv de viclenie, de a nu plăti taxele judiciare, în loc, să o fi dat din primul moment când i-am cerut-o prin notariat”, a declarat artista pentru SpyNews.

Artista și-a refăcut viața amoroasă

În timp ce Gabi Bădălău trăiește o poveste de dragoste cu Bianca Drăgușanu, Claudia Pătrășcanu a ales să aștepte o perioadă până ce lucrurile se liniștesc în viața ei, înainte de a se dedica unei alte relații. La patru ani de când s-a despărțit de omul de afaceri, artista și-a regăsit liniștea și și-a refăcut, și ea, viața sentimentală.

Citește și: Ce relație are Claudia Pătrășcanu cu părinții lui Gabi Bădălău: „Am ținut la oamenii aceștia”. Fosta soacră i-a făcut plângere penală

Citește și: Iubitul Iuliei Albu, Mike, și-a cerut scuze public pentru comportamentul de la America Express 2023: „A fost greșeala vieții mele”

La finalul lunii septembrie, Claudia recunoștea că iubește din nou și că noul ei partener se înțelege foarte bine cu cei doi băieți ai ei, Nicolas și Gabriel.

„Există un respect reciproc din ambele părți și plăcerea de a petrece timp împreună… toți patru. Copiii mei au avut un cuvânt de spus în alegerea mea și le mulțumesc. Le mulțumesc pentru inteligența cu care văd lucrurile și iubirea lor pentru mine. Ei au simțit cu adevărat bunătatea din sufletul partenerului meu. Am un respect deosebit pentru copiii mei și nu îi voi dezamagi niciodată”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru sursa citată anterior.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton