Claudia Pătrășcanu, la cuțite cu fosta soacră. Ce spune despre mama lui Gabi Bădălău: „A dat foc la casă”

.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat, însă neînțelegerile dintre ei par să fie fără sfârșit. Deși lucrurile păreau să înceapă să se îndrepte între ei, acum, artista a făcut noi declarații în care i-a adus acuzații fostei sale soacre, dar și tatălui copiilor ei.

Cei doi băieți ai fostului cuplu Claudia Pătrășcanu – Gabi Bădălău fac naveta între București și Constanța pentru a putea petrece timp atât cu mama, cât și cu tatăl lor. Însă, potrivit cântăreței, lucrurile nu merg atât de bine pentru ei în perioada în care se află în casa bunicilor paterni.

Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa fostei soacre

Claudia Pătrășcanu spune că, atunci când merg la București, mama lui Gabi Băbălău le administrează copiilor antibiotice fără știrea ei. Mai mult, spune ea, înainte de sărbători, fosta ei soacră a dat foc casei din Bolintin în timp ce copiii erau la interior.

„De câțiva ani tot o rog civilizat să nu le mai administreze medicamente copiilor, antibiotice și nurofen, fără prescripția medicală și nu înțelege. O face de fiecare dată când copiii merg la Bolintin, le spune să țină secret, să nu-mi spună, că nu mai primesc nimic, altfel, tatăl îi va părăsi de tot. Copiii îmi vin cu tot felul de stări de acolo și purtăm aceeași discuție în care o implor să nu le mai dea nimic fără voia mea”, a declarat artista pentru Cancan.

„Înainte de Crăciun, această femeie a dat foc la casa din Bolintin, copiii mei erau în casa aceea, dormeau, era ora prânzului. Copiilor le-a fost frică să-mi spună, de teamă că îi cearta și le rupe urechile”, a continuat Claudia Pătrășcanu.

Totodată, cântăreața a precizat că Rodica Bădălău le „spune copiilor că sunt o mamă rea, bolnavă psihic, că nu le-am dat să mănânce când erau mici, că plecam de acasă și îi lăsam”.

Citește și: Mesajele primite de Gabi Bădălău de la Claudia Pătrășcanu care au făcut-o pe Bianca să-l “lase pe liber”. „Ea a luat foc!”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău a numit-o „penibilă”. „Zilnic mă tachinează. Viața mea e îngrădită!”

Ce spune artista despre relația cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a vorbit și despre Gabi Bădălău și relația pe care o are în prezent cu acesta. Solista zice că fostul ei soț o jignește des și, în ultima perioadă, nu mai merge personal la Constanța să își ia copiii.

„Gabi a întrecut orice măsură, nu ține cont de sângele lui, de nimic! Nu mă deranjează când sunt făcută…, pentru că eu nu sunt rasistă și, orice origine aș avea, îi reamintesc că a făcut doi copii cu mine. Nu mă deranjează nici când mă face handicapată, nu știe ce înseamnă, sunt oameni cu dizabilități, oameni cu suflete bune. Oare ce e mai grav în fața lui Dumnezeu, să fii un om cu handicap, neajutorat, sau un om cu tot felul de vicii voite?”, a precizat Claudia Pătrășcanu pentru sursa citată anterior.

Citește și: Lili Sandu s-a filmat bolnavă și fără machiaj: „Nu se mai termină, mi-am făcut toate analizele”

Citește și: Cum arată vila în care Marcela Fota locuiește cu fiul ei, după moartea soțului: „Am muncit”

Artista susține că în locul fostului ei soț vine Rodica Bădălău să ia copiii la București.

„Din 2019, fac naveta Constanța-București, erau foarte micuți, doi ani, respectiv patru, acum de șapte și de nouă… Tot continuă să facă acest lucru, deși uneori obosesc și ei, dar îi admir pentru putere și pentru că își doresc să-și vadă tatăl. N-aș spune asta despre Gabi, care, după finalizarea procesului, de un an și jumătate nu mai vine el să-și ia copiii pe motiv că este obosit, că are probleme, că muncește mult, că e drumul lung”, a subliniat ea.

„Dar oare pe copii i-a întrebat vreodată în acești ani dacă sunt obosiți sau ce simt? El are alte griji. Să meargă pe la ușile avocaților și să-i implore să mă distrugă prin procese”, a completat artista.

Unica.ro a încercat să îl contacteze pe Gabi Bădălău pentru a-i cere punctul de vedere însă, până la publicarea articolului, acesta nu a răspuns.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Claudia Pătrășcanu

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton