Claudia Iosif, cerere în căsătorie, la doar şase luni după ce s-a despărţit de Dorian Popa! Ce răspuns a dat Babs

.

În urmă cu şase luni, showbiz-ul autohton era zguduit de vestea despărţirii dintre Dorian Popa şi Claudia Iosif, unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă. La jumătate de an de la separarea celor doi, după 11 ani de relaţie, bruneta a fost cerută în căsătorie. Cum a reacţionat Babs?

Dorian Popa şi Claudia Iosif – 11 ani de dragoste „împachetaţi” cu o despărţire în tăcere

Claudia Iosif şi Dorian Popa au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de un deceniu, dar chiar şi aşa, relaţia lor s-a concluzionat cu o despărţire. Bruneta a plecat din casa artistului şi s-a mutat la şase kilometri de vlogger, într-o locuinţă nouă pe care a amenajat-o după bunul plac.

Separarea dintre cei doi a fost făcută în tăcere, vestea despărţirii fiind scoasă la iveală după o lună chiar de Claudia Iosif, printr-un mesaj pe InstaStory: „Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a fost mesajul scris de Claudia Iosif în care anunţa separarea de Dorian Popa.

Ulterior şi Dorian Popa a explicat ce a stat la baza deciziei de a nu mai forma un cuplu. „Pur și simplu cred că relația noastră se împotmolise. Greșeli au fost de ambele părți, poate chiar au fost mai multe greșeli din partea mea. Niciodată nu am spus că m-am comportat perfect în relația asta”, a mai spus Dorian Popa, în podcastul „Eu sunt Anamaria Prodan”.

De cine a fost cerută în căsătorie fosta iubită a lui Dorian Popa?

Lunile au trecut, apele s-au liniştit… până acum când fanii lui Babs s-au activat din nou în privinţa vieţii amoroase a brunetei. Zilele trecute, fosta iubită a lui Dorian Popa a organizat pe contul ei de social media o sesiune de întrebări şi răspunsuri, în care internauţii i-au adresat întrebări care mai de care mai curajoase.

Pe lângă subiectele despre stilul de viaţă sănătos pe care l-a abordat în ultima vreme, Claudia Iosif a fost asaltată şi cu întrebări despre viaţa amoroasă. Astfel că, în seria de întrebări s-au regăsit şi două cereri în căsătorie din partea a doi bărbaţi mai curajoşi.

Amuzată de îndrăzneala celor doi, vedeta le-a oferit rapid un răspuns prin care aceştia să înţeleagă care este poziţia ei în ceea ce priveşte un posibil mariaj: „Arăt a femeie care vrea să se mărite?!??!”.

Citeşte şi: Cum arată curtea casei Claudiei Iosif. Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, și-a construit propria oază de relaxare

Citeşte şi: „Port foarte greu numele lui Dorian”. Mama lui Dorian Popa vorbește despre relația cu cei doi copii și viața de părinte de artist / Exclusiv

Claudia Iosif şi Dorian Popa au fost logodiţi

Deşi relaţia dintre Dorian Popa şi Claudia Iosif nu s-a concretizat la altar, bruneta a fost cerută în căsătorie de celebrul vlogger. La fel ca vestea despărţirii, şi logodna lor a fost anunţată tot în online prin intermediul unui instastory pe pagina socială a Claudiei.

Mai mult decât atât, Babs a declarat la vremea aceea că inelul de logodnă oferit de fostul iubit a fost pierdut într-un moment de neatenţie: ”Da (am fost cerută), dar am pierdut inelul”, a mărturisit Claudia Iosif la momentul acela pe pagina sa de Instagram.

Sursa foto: INSTAGRAM

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton