Claudia Florescu, cerută în căsătorie în finala Insula Iubirii. Ce cupluri au ales să se despartă

.

Cel de al șaptelea sezon al emisiunii Insula Iubirii s-a încheiat, duminică seară, iar fiecare cuplu a decis dacă va rămâne împreună sau dacă alege să se despartă. Iar surpriza serii a oferit-o Bogdan Cîrlan care a decis să o ceară pe Claudia Florescu în căsătorie.

Testul fidelității a ajuns la final în Thailanda, iar unele cupluri l-au trecut cu brio, în timp ce altele au decis că nu mai pot fi împreună. Ajunși la ultimul bonfire, concurenții au fost puși față în față și întrebați de Radu Vâlcan cum vor părăsi insula: împreună sau separat?

Claudia Florescu, cerută în căsătorie de Bogdan Cîrlan

„Claudia, Bogdan, iată că sunteți împreună după destul de mult timp. Sunteți la finalul testului vostru în Thailanda și este momentul în care veți decide cum părăsiți Insula Iubirii: împreună, singuri sau la brațul altui partener. Acum aveți ocazia să discutați, să analizați și să luați o decizie”, a afirmat Radu Vâlcan după ce cei doi parteneri s-au reunit la ultimul bonfire.

După ce au văzut câteva imagini pe tabletă și au stat puțin de vorbă, prezentatorul i-a întrebat pe cei doi cum vor părăsi insula. Acela a fost momentul în care Bogdan s-a așezat în genunchi și a cerut-o pe Claudia de soție.

„Vreau să părăsim insula nu doar împreună, ci împreună ca o familie”, a spus Bogdan.

„Cred că este răspunsul meu este evident”, a spus Claudia Florescu.

Citește și: Cine sunt Cristina Rancov și Iulian Clonț de la Insula Iubirii, sezonul 7. Formează singurul cuplu căsătorit din emisiune

Citește și: Cine este Bogdan Cîrlan de la Insula iubirii 2023. Ce studii are și de ce vrea să plece din România

Claudia și Bogdan s-au despărțit după 3 luni

Deși toată lumea credea că cei doi vor ajunge la altar, lucrurile nu au stat deloc așa. La trei luni după terminarea filmărilor, Claudia și Bogdan s-au despărțit.

„După revenirea noastră în România a fost o perioadă frumosă, o perioadă cu ambiții, după care lucrurile s-au schimbat. La distanță de vreo 3 luni am decis să ne despărțim. Îi place să trăiască în confortul lui și asta niciodată nu mi-a plăcut la el, că nu a făcut măcar un pas mai mult decât putea”, a afirmat Claudia Florescu.

„Am avut o cădere, nu aveam chef să muncesc, nu aveam chef să fac absolut nimic. Și în momentul de față mă întreb de ce am căzut, de ce m-am lăsat. Cred că a fost relaxarea aia data de faptul că nu pot să o pierd”, a spus și Bogdan.

Citește și: Ispita Daria Cuflic a dat lovitura după „Insula Iubirii”: „Cu ajutorul emisiunii mi-am promovat afacerea”

Citește și: Oana Monea, despre Marius Moise de la Insula Iubirii: „Pentru mine nu există omul ăsta” / Video

Ce cupluri au ales să rămână împreună după Insula Iubirii

Un alt cuplu care a părăsit Insula Iubirii împreună, trecând fără probleme testul fidelității este cel format din Cristina și Iulian. Cei doi, care formează un cuplu de 11 ani și sunt căsătoriți de 10, au demonstrat că iubirea poate depăși orice obstacol și au rezistat ușor ispitelor.

Anamaria și Marius au plecat și ei împreună acasă. Cei doi s-au cunoscut în emisiunea „Mireasa”, însă atunci au decis că încă nu este momentul să se căsătorească. După participarea la Insula Iubirii, tinerii îndrăgostiți și-au demonstrat că dragostea lor este cea mai puternică și nu au căzut pradă ispitelor.

De pe insulă au plecat separat Marius Moise și Bianca Giurcă, dar și Ema Oprișan și Răzvan Kovacs.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan, la Insula Iubirii

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton