Ciprian Marica, prins în fapt cu soția lui Gabi Tamaș, chiar de fostul fotbalist! S-a lăsat cu pumni în ușa camerei de hotel: „Nu este posibil să facă așa ceva”

.

Lumea fotbalului românesc este din nou zguduită de un scandal amoros de proporții. În centrul atenției se află doi foști jucători emblematici, Ciprian Marica și Gabi Tamaș, alături de soția acestuia, Ioana Tamaș. Incidentul, plin de tensiuni și controverse, s-a desfășurat la Cluj, în cadrul meciului de retragere al lui Adrian Mutu, și a culminat cu o scenă dramatică în care Gabi Tamaș a descoperit un presupus amantlâc între soția sa și Ciprian Marica.

Ciprian Marica, prins în fapt cu soția lui Gabi Tamaș

După meciul de retragere al lui Adrian Mutu, mai multe vedete ale fotbalului s-au adunat la Sports Festival Cluj pentru a sărbători evenimentul. Printre invitați s-au numărat Ciprian Marica, Gabi Tamaș și Cristian Săpunaru. În atmosferă de petrecere, alcoolul a curs din belșug, iar Gabi Tamaș a fost printre cei care au sărbătorit din plin. Însă, distracția s-a transformat rapid într-un coșmar când Tamaș a realizat că soția lui a dispărut de la petrecere, potrivit informaţiilor obţinute de ciao.ro.

Conform surselor ciao.ro, Ioana Tamaș a urcat la etajul hotelului unde s-a retras într-o cameră, iar la scurt timp a dispărut și Ciprian Marica. Încurajat de aburii alcoolului, dar bănuitor, Gabi Tamaș a plecat în căutarea soției sale. Când a ajuns la ușa camerei, Tamaș a bătut cu pumnii și cu picioarele în ușă, dar nu i s-a deschis.

Citeşte şi: Transformare spectaculoasa a Ioanei, consoarta stelistului Gabriel Tamas. si-a depasit sotul la capitolul…muschi

Citeşte şi: Ciprian Marica: “La prima vedere îmi place zâmbetul unei femei”

Sursa afirmă că în acea cameră se aflau Ioana și Ciprian Marica, iar scena a fost tensionată de prezența lui Cristian Săpunaru, care ar fi vrut să intervină fizic în acest conflict.

Fostul jucător rapidist, Cristian Săpunaru, nu a rămas indiferent la situația creată. Conform relatărilor, acesta a fost martor la întreaga scenă și a reacționat cu furie la ceea ce se întâmpla. El ar fi strigat pe holul hotelului: „Nu e posibil să facă așa ceva cu noi aici, cu tine aici”, potrivit ciao.ro.

În contextul tensiunii și al suspiciunilor de amantlâc, Cristian Săpunaru ar fi fost la un pas să îl confrunte fizic pe Ciprian Marica, însă incidentul s-a oprit înainte de a degenera.

Ciprian Marica a mai fost implicat într-un scandal amoros

Acesta nu este primul scandal amoros în care este implicat Ciprian Marica. În 2020, fostul internațional a fost surprins într-o altă situație similară, când a fost prins într-o cameră de hotel cu o altă femeie căsătorită. Scandalul de atunci a fost intens mediatizat, iar Marica și-a exprimat regretul pentru situația creată printr-o postare pe rețelele sociale. În acel mesaj, el a încercat să minimizeze importanța incidentului, dar impactul asupra imaginii sale publice a fost considerabil.

În postarea sa din 2020, Ciprian Marica a subliniat faptul că orice greșeală personală ajunge pe prima pagină a tabloidelor, în timp ce realizările sale profesionale sunt adesea ignorate. Acesta a criticat felul în care mass-media a amplificat scandalul, susținând că a fost hărțuit pentru faptele sale personale, în detrimentul celor profesionale.

„Orice faptă buna trece foarte ușor neobservată. Orice greșeală ajunge foarte ușor pe prima pagină. Dar dacă știam că e nevoie de 4h și nu de ani de muncă, sacrificii și rezultate pentru a fi cine ați făcut să fie în ultima săptămână Ciprian Marica, îmi schimbam strategia încă de acum 20 de ani. Mi-au plăcut munca și performanța în schimb. Eu fraier, nu? Revin aici cu poziția mea oficială, prilej cu care sper ca familia și apropiații mei să nu mai fie hărțuiți după declarații sau știri fabricate pe surse„, a fost mesajul lui Ciprian Marica, la momentul acela.

Ar fi existat deja tensiuni între Ciprian Marica și familia Tamaș

În urma incidentului de la Cluj, au apărut speculații că relația dintre Ciprian Marica și familia Tamaș era deja tensionată. Surse din anturajul celor doi afirmă că Ciprian și Ioana Tamaș au o istorie împreună, iar Gabi Tamaș ar fi fost conștient sau cel puțin bănuitor în legătură cu această legătură. Mai mult, s-a aflat că cei doi frecventează aceeași sală de sport, ceea ce a alimentat suspiciunile.

Acest nou scandal în care este implicat Ciprian Marica aruncă din nou o umbră asupra imaginii sale publice. Deși fostul fotbalist a încercat să își refacă reputația după incidentul din 2020, se pare că umbrele trecutului continuă să îl urmărească. De această dată, implicațiile sunt și mai grave, dat fiind că în joc sunt prietenii de lungă durată și reputația unor familii.

Sursa foto: Instagram şi Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton