Cine sunt vedetele care participă la Survivor România All Stars de la Pro TV. Nume surprinzătoare revin în Republica Dominicană

.

Numele vedetelor care vor pleca în Republica Dominicană pentru a participa la Survivor România All Stars 2024 au fost făcute publice. Printre starurile care vor intra din nou în competiție se află unele la care nimeni nu se aștepta să le revadă acolo.

De asemenea, s-a aflat și în ce lună va începe noul sezon al emisiunii în care Faimoșii și Războinicii vor lupta pentru premiul cel mare.

Care sunt vedetele care participă la Survivor România All Stars

Contul de Instagram Viperele Vesele este cel pe care s-a publicat numele vedetelor care vor reveni în Republic Dominicană pentru un nou sezon al emisiunii Survivor România.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă prezentăm lista concurenților emisiunii Survivor România All Stars, care va începe în ianuarie 2024 la Pro TV”, se arată pe contul Viperelor Vesele.

Astfel, din echipa Faimoșilor vor face parte, printre alții, Zanni, Andreea Tonciu și Jador.

„Faimoși: Zanni, Jador, TJ Milesc, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Jorge, Andreea Tonciu, Ana Porgras, Elena Marin, Elena Ionescu, Roxana Nemeș, Ștefania Stănilă”, scriu cei de la Viperele Vesele.

Citește și: „Suntem norocoși pe tărâmul nostru”. Mesajele transmise de Smiley, Loredana și Andreea Marin de Ziua Națională a României

Citește și: Cum a reacționat Andreea Esca când Alexia Eram și-a cumpărat o mașină de 60.000 de euro: „A fost munca mea”

Din echipa Războinicilor vor face parte, la Survivor România All Stars, Sorin Pușcașu, Iancu Sterp, Dan Ursa, Alex Delea, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu, Maria Chitu, Lola, Codruța Began, Maria Lungu, Alexandra Duli și Alexandra Ciomag. 

Pe lista celor de la Pro TV se află și câteva rezerve, care vor intra în competiție pe parcurs. Iar acestea sunt: Irisha, Remus Boroiu, Oana Ciocan, Andreea Moromete, Ionuț Popa, Relu Penescu, Starlin.

Alex Delea, câștigător Survivor România, revine în Republica Dominicană

Alex Delea a câștigat Survivor România în anul 2022, când a învins-o pe Elena Chiriac în finală. După emisiunea, ei doi au rămas buni prieteni și chiar s-a vehiculat că ar forma un cuplu.

După ce a fost desemnat câștigător al emisiunii, Alex a fost invitat în podcastul lui Damian Drăghici, unde a povestit despre ce a însemnat pentru el participarea la Survivor. Atunci, el a dezvăluit ce tipuri de recompense primeau în timp ce se aflau în junglă.

Citește și: Zanni spune că a rămas fără zeci de mii de euro: „Mi s-au furat!”. Ce a pățit câștigătorul “Survivor România 2021”

Citește și: Andrei Krișan, viața după Survivor. Adevărul din spatele imaginilor cu Carmen Grebenișan și Alexandra Ciomag: „Iubita mea a spus că…” / Exclusiv

„Nu, mai sunt și recompense. Totul este foarte bine calculat. În prima lună, de exemplu, ai recompense micuțe, un cartof, două ouă, paste. Dar astea sunt o dată pe săptămână. După prima lună, vin recompense mai mari, adică proteine. Pui, o masă. Totul vine ușor, ușor. Și este foarte bine, pentru că dacă îți dă direct o masă de aia mare, îți ia corpul razna, astfel că totul este ușor. Medicii mereu sunt acolo, în caz că se întâmplă ceva cu adevărat grav, nu că ți-e foame”, a dezvăluit Alex Delea.

Acum, Alex este gata să revină în echipa Războinicilor și să demonstreze că a meritat să câștige această emisiune.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus vedetele care vor reveni la Survivor România All Stars

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton