Cine sunt primii concurenți de la Splash! Vedete la apă. Larisa Iordache și Giani Kiriță, printre cei care deschid noul sezon

.

Noul sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă este pe cale să înceapă, iar Antena 1 a anunțat care sunt primii concurenți care vor încerca să execute cele mai spectaculoase sărituri de la mare înălțime. Șase vedete au spus „Da” provocării de a-și depăși limitele.

Cine sunt primii concurenți de la Splash! Vedete la apă

Splash! Vedete la apă, dă startul distracției în noul sezon ce va avea premiera pe 29 iunie, de la ora 20.00, în fiecare sâmbătă și duminică. Larisa Iordache, Alina Dumitru, Marian Drăgulescu, Sonny Medini, Giani Kiriță și Oana Ioniță deschid prima ediție a noului sezon, o ediție dedicată Campionilor, iar cei șase se vor întrece în salturi ameţitoare, pentru a ocupa prima poziție.

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, pregătite să prezinte atmosfera din cadrul emisiunii cu peste 60 de vedete, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor. 

Citește și: Imagini fabuloase cu casa Iuliei Albu. Cum arată locuinţa juratei de la „Splash! Vedete la Apă”

Citește și: Cine este Clara Gherase de la „Splash! Vedete la Apă”. Va juriza noul sezon al emisiunii de pe Antena 1

Ce sărituri au ales să execute Larisa Iordache, Alina Dumitru, Marian Drăgulescu, Sonny Medini, Giani Kiriță și Oana Ioniță, ce note au primit și care au fost reacțiile juraților, telespectatorii vor afla urmărind noul sezon ce va avea premiera pe 29 iunie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Ce alte celebrități vor concura în acest sezon

Nouă ediții, fiecare cu o tematică  diferită și o finală ce va stabili câștigătorul Splash! Vedete la apă, vor putea fi urmărite în curând, la Antena 1. Competiția se anunță a fi una acerbă, dar și plină de  emoții și bucurii, un show al curajului și al distracției, în cadrul căruia zeci de personalități își vor demonstra rezistența fizică, își vor confrunta temerile și își vor testa încrederea în propriile forțe. 

Vedetele care au acceptat provocarea se antrenează, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni.

Citește și: Aşa arată casa de sute de mii de euro a lui Nea Marin. Imagini cu interiorul locuinţei juratului „Splash! Vedete la Apă”

Citește și: Bianca Censori, la cină într-o pelerină transparentă, fără lenjerie intimă. Soția lui Kanye West a atras toate privirile în Italia

Printre numele celebre din acest sezon se numără Dani Oțil, Andreea Antonescu, Ilona Brezonianu, Florin Ristei, Daniela Gyorfi, George Tănase, Bella Santiago și Jean de la Craiova.

Vedetele vor fi anunțate pe rând, înaintea fiecărei ediții.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini cu primii concurenți de la Splash! Vedete la apă

Sursă foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton