Cine sunt finaliştii Chefi la cuțite 2023! Surprize de proporţii în show-ul culinar de la Antena 1

.

UPDATE 23:45: În marea finală Chefi la cuțite au intrat Pablo (Paul Tudosescu) din echipa neagră, Laurențiu Neamțu din echipa gri și Nina Hariton din echipa roșie. Este pentru prima dată în istoria competiției culinare când cele trei cuțite de aur ale chefilor intră în finală.

„Toate cele trei echipe vot avea câte un reprezentant în finală”, a anunțat Gina Pistol înainte de a anunța care sunt cei trei concurenți care intră în marea finală.

Citește și: Gina Pistol, superbă în semifinala Chefi la Cuțite. Cât costă rochia spectaculoasă purtată de prezentatoare

„Unul din cei trei finaliști ai sezonului 11 este Pablo”, a afirmat îndrăgita prezentatoare.

„Ultimul finalist al sezonului 11 este Nina Hariton”, a spus Gina Pistol.

„Nu cred! Toate cuțitele de aur s-au dus! Este pentru prima oară!”, a spus entuziasmat Florin Dumitrescu.

Cei trei finaliști vor lupta pentru trofeul Chefi la Cuțite, sezonul 11, și pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro, oferit la Antena 1.

Știrea inițială

În ediția din această seară sunt anunțați cei trei finaliști ai celui de al 11-lea sezon al emisiunii Chefi la Cuțite 2023. Atât concurenții, cât și cei trei chefi așteaptă cu sufletul la gură să vadă cine va intra în marea finală pentru a lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Emoții mari, în această seară, la Chefi la cuțite: cei nouă semifinaliști luptă pentru un mult râvnit loc în Finala sezonului 11 al show-ului culinar. Pentru asta vor avea de trecut prin provocări care le vor testa priceperea și creativitatea în bucătărie, rezistența la stres și capacitatea de a improviza, iar gustul din farfurie și plating-ul vor fi analizate mai atent ca niciodată și punctate cu rigurozitate de către cele trei jurii ale serii.

Cine sunt finaliștii Chefi la Cuțite 2023

Chef Sorin Bontea are patru concurenți în Semifinală: Monica Pușcoiu, Nina Hariton, Matthew Ehsanmehr și Constantin Onuț.

Chef Florin Dumitrescu a intrat cu doi oameni în această etapă: Laureniu Neamțu și Mihaela Zahariea, iar Chef Cătălin Scărlătescu a ajuns cu trei oameni la acest nivel: Paul Tudosescu, Anamaria Ijac și Stelian Nistor.

Toți cei trei Chefi visează să intre cu cel puțin un om în Marea Finală de mâine seară.

„Am emoții mari: ca de fiecare dată, vreau să am om în Finală. N-a existat niciun sezon – și nu vreau ca acesta să facă excepție – în care eu să n-am om în Finală”, a declarat Chef Bontea.

„Primele două probe sunt foarte importante, dac-ai plecat greu, nu-ți mai revii… Nu contează cu câți oameni am intrat fiecare în Semifinală, important este să ajungem și în Finală”, a spus Chef Scărlătescu.

„Este o zi foarte grea, dar știu că am cu cine lupta, am în cine să îmi pun încrederea pentru bătălia de mâine seară și îmi doresc foarte tare să câștig acest sezon”, a comentat Chef Dumitrescu.

Citește și: Cine sunt semifinaliștii Chefi la Cuțite 2023, sezonul 11. Trei concurenți au fost eliminați

Citește și: Concurenții Chefi la Cuțite, în lacrimi înainte de semifinală: „E un sacrificiu foarte mare” / Video

Prince probe trec semifinaliștii sezonului 11

Cei nouă semifinaliști vor trece prin maratonul greu al celor trei probe consacrate pentru această etapă, dar la una dintre ele, Gina Pistol are o surpriză pentru ei.

Prima probă este cea care le cere să evoce în farfurie gustul copilăriei, iar cea de-a doua probă emblematică le aduce un mix de emoții greu de controlat, concurenții gătind alături de persoane dragi. Aceasta este proba jurizată de concurenți din sezonul 10 Chefi la cuțite.

Cel din urmă test al Semifinalei este cel al farfuriilor care poartă semnătura personalității și creativității fiecărui concurent – provocarea numită ”signature dish” pentru semifinaliștii pe care experiența competiției i-a adus la maturitatea unui astfel de preparat este ultima ocazie de jurizare în acest sezon pentru cei trei Chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Când va fi finala Chefi la Cuțite, sezonul 11. Câștigătorul pleacă acasă cu 30.000 de euro

Citește și: Ce familie frumoasă are Nina Hariton de la Chefi la Cuțite. Câștigătoarea sezonului 11 locuiește în Franța cu soțul și fiica

Semifinaliștii, puși la încercare de jurizarea foștilor concurenți

Cei nouă semifinaliștii trec printr-o mulțime de stări, iar emoțiile sunt la cote maxime, mai ales că, într-un din probe ajung să fie jurizați chiar de foștii concurenți ai emisiunii.

„Toate emoțiile din lumea asta le-am trăit”, spune Anica la un moment dat.

„Nu știi ce va fi și asta te neliniștește și mai rău”, comentează și Pablo.

„Îți iese, nu-ți iese, știi că ai fost tu 100% în farfurie”, zice Ștefan Nistor.

Pe de altă parte, având experiența edițiilor trecute, chef Cătălin Scărlătescu spune că foștii concurenți sunt cei mai duri jurați.

„Cei mai drastici jurați ever sunt foștii concurenți”, precizează Scărlătescu.

Jurații din această seară par foarte greu de mulțumit, aceștia având de spus cuvinte dure cu privire la anumite preparate: „E acru tare sosul ăsta”, „Farfuria asta arată rău”, E cam fleașcă un pic”.

Iar cei trei chefi se declară nemulțumiți de felul în care concurneții sezonului 10 au jurizat farfuriile semifinaliștilor.

„Nu cred!” „Ăștia sunt ăia cu lupa zoom pe ele”, „Mamă”, exclamă Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

La finalul serii, doar trei concurenți își vor auzi numele strigate pentru Marea Finală Chefi la cuțite de marți seară.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu semifinaliștii Chefi la Cuțite 2023

Sursă foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton