Cine sunt cele 10 ispite masculine din noul sezon de la „Insula Iubirii”. Când începe emisiunea de la Antena 1

.

Insula Iubirii este unul dintre cele mai aşteptate reality-show-uri din România. Sezonul 8 se anunţă a fi mai picant decât toate celelalte, după ce cinci noi cupluri au decis să meargă în Thailanda ca să îşi testeze relaţiile, în prezenţa unor ispite seducătoare. Care sunt cele 10 ispite masculine care se vor afla pe insula concurentelor şi când începe reality show-ul?

Cine sunt cele 10 ispite masculine din noul sezon de la „Insula Iubirii”

Insula Iubirii este un reality show provocator care testează limitele relațiilor de cuplu într-un cadru idilic și tentant. Participanții sunt puși în fața unui test major al încrederii și fidelității lor, locuind separat de partenerii lor și fiind supuși ispitelor atrăgătoare.

Timp de 21 de zile, concurenţii vor locui separat de partenerii lor, dar aproape de ispite mai seducătoare ca oricând. Zeci de camere de filmat vor fi gata să surprindă şi cele mai mici gesturi ale curajoşilor parteneri care au decis că doar Insula Iubirii le poate aduce răspunsurile căutate.

Dorian Ungureanu este una din ispitele care şi-a asumat total rolul în emisiune. Fost dansator şi coregraf pentru numeroşi artişti români, bărbatul în vârstă de 38 de ani și-a început cariera într-un mod neobișnuit. Călătorind pe tot globul pentru a-și perfecționa abilitățile în dans, acum locuiește în Bali unde s-a reorientat ca agent imobiliar și jucător profesionist de poker. Deși nu respinge ideea unei relații serioase, el preferă să se bucure din plin de toate oportunitățile pe care viața i le oferă.

Radu Stoicescu, în vârstă de 27 de ani, este polițist și instructor de înot pentru copii. Deși s-a dedicat unei cariere sigure în domeniul poliției, Radu a avut întotdeauna o atracție pentru activități artistice. Având un spirit aventurier, îi plac provocările care îl scoate din zona de confort. Motiv pentru care a decis să participe la Insula Iubirii, unde își dorește să exploreze noi experiențe și nu exclude posibilitatea de a găsi o conexiune emoțională profundă.

Eric Berinde, în vârstă de 25 de ani, este inginer proiectant din Elveția și participă la Insula Iubirii în căutarea unei noi experiențe. După o decepție în dragoste, când a fost părăsit pentru un prieten mai atrăgător, Eric a decis să își schimbe total look-ul și să pornească în această aventură convins că va atrage atenția femeilor venite să își testeze relațiile în Thailanda.

Teodor Costache, antreprenor în vârstă de 26 de ani, administrează propria afacere împreună cu tatăl său. Este cunoscut pentru nestatornicia sa și pentru faptul că se află într-o perioadă a vieții în care îi place să experimenteze și să flirteze. Crede că știe cum să descopere vulnerabilitățile care îl vor apropia de femeia pe care o dorește.

Darius Măcinic, antrenor de judo în vârstă de 42 de ani, gestionează o pensiune și reconstituie scene istorice cu gladiatori în timpul liber, pentru evenimente în cetatea Alba Iulia. Are o personalitate complexă, cu o latură dură, dedicată sportului, și o latură sensibilă, care îl inspiră să scrie poezii despre trăirile sale.

Aurelian Păduraru, în vârstă de 27 de ani, antreprenor, a plecat în Londra acum opt ani pentru a studia la o facultate cu profil sportiv, dar s-a reorientat rapid către tranzacționarea FOREX și predarea de cursuri în prezent. Nu își dorește momentan o relație serioasă și preferă aventurile de-o noapte.

Marius (Beni) Troană, în vârstă de 31 de ani, antreprenor, se consideră un bărbat stabil din toate punctele de vedere. Are două afaceri care îi oferă un trai liniștit, dar după o perioadă tumultuoasă, acum este deschis să înceapă o relație serioasă și chiar să se căsătorească, văzând Insula Iubirii ca o oportunitate în acest sens.

Marcel Andrei, în vârstă de 34 de ani, a început ca și caporal în armată, dar acum locuiește în Tenerife, lucrând ca și chelner într-un restaurant de lux. Este o fire sociabilă și plină de umor, iubind să cunoască oameni noi și să trăiască în prezent. Vede rolul de ispită la Insula Iubirii ca pe o provocare pe care vrea să o experimenteze în peisajul exotic al Thailanda.

Care sunt ispitele „surpriză” de la Insula Iubirii

În noul sezon al Insulei Iubirii, surprizele includ revenirea în rol de ispită a lui Alin Simoiu, în vârstă de 30 de ani, antreprenor. În sezonul șapte, Alin s-a apropiat considerabil de Bianca și a stabilit o conexiune specială cu ea, comunicând prin limbajul semnelor, exprimându-și sinceritatea sentimentelor lor. Pe Insula Iubirii, Alin a fost exact ceea ce Bianca avea nevoie: a fost ascultător atunci când ea a avut nevoie, i-a dat libertatea să facă primii pași când s-a simțit în siguranță, ajutând-o să înțeleagă profund ce îi lipsea în suflet. În acest nou sezon, Alin se întoarce pentru a ajuta și alte femei să exploreze adevărul din propriile relații.

Citeşte şi: Ce mai face Bianca Giurcă de la Insula Iubirii. După despărţirea de Marius Moise, şi-a construit casa visurilor

De asemenea, din sezonul șapte al Insulei Iubirii revine și Romeo Vasiloni, în vârstă de 32 de ani, antrenor de fitness și luptător MMA. Pentru Romeo, sezonul precedent a fost dominat de relația cu Ema, care în cele din urmă nu a evoluat așa cum și-ar fi dorit el. În acest sezon, Romeo revine cu aceeași hotărâre de a întâlni pe cineva special. Experiența din anul trecut l-a ajutat să descopere laturi noi ale personalității sale și să progreseze pe plan personal.

Citeşte şi: Ema Oprișan a slăbit spectaculos după a doua sarcină. Cum arată fosta concurentă de la „Insula Iubirii”

Când începe şi când se difuzează Insula Iubirii

Începând cu 15 iulie, noul sezon al Insulei Iubirii se anunță a fi unul captivant și plin de provocări intense. Telespectatorii vor fi invitați să urmărească în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY, evoluția a 10 ispite feminine și 10 ispite masculine, alese pentru a stârni pasiuni și a aduce la lumină cele mai adânci și ascunse trăiri ale concurenților.

Într-un decor exotic și plin de tensiune emoțională, concurenții vor fi testați la limita încrederii și a loialității lor, promițând să ofere un spectacol unic și palpitant în fiecare seară de difuzare.

Ce vor învăța noii concurenți după ce vor petrece 21 de zile departe unul de celălalt, dar înconjurati de ispite de neoprit? Telespectatorii vor afla toate acestea urmărind cel mai recent sezon al Insulei Iubirii, care debutează pe 15 iulie și va fi difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30, pe Antena 1. Situate pe două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, aceste locuri vor găzdui concurenții care trebuie să decidă dacă vor lăsa tentația să le afecteze relația la Insula Iubirii.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton