Cine este Valeriu Gheorghiță, iubitul Monicăi Bîrlădeanu. A divorțat în secret și este mai mic ca vârstă decât actrița

.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu proaspăt, de doar câteva luni. Deși au confirmat relația, rămân foarte discreți în legătură cu povestea lor de iubire.

Legătura dintre cei doi a ieșit la iveală după ce, în această vară, în spațiul public a apărut o fotografie cu ei în timp ce se aflau în vacanță în Bulgaria, răsfățându-se într-un jacuzzi.

După apariția imaginilor, PR-ul actriței în vârstă de 44 de ani a confirmat relația lor.

„Da, au o relație, dar Valeriu Gheorghiță e un bărbat divorțat de ceva vreme. Nu înțeleg de unde atâta vâlvă. Monica nu vorbește niciodată despre viața personală de principiu și nici acum n-o s-o facă.”, a precizat Aprilia Ivănescu, pentru ego.ro.

Cine este Valeriu Gheorghiță, iubitul Monicăi Bîrlădeanu

Valeriu Gheorghiță (41 de ani) este un medic militar român, care în perioada pandemiei de SARS-CoV-2 a fost coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare anti-COVID-19.

S-a născut pe 25 mai 1982, în comuna Izvoru din județul Argeș, a absolvit Colegiul Național „Ion C. Brătianu” din Pitești în 2000 și, apoi, în 2006, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Valeriu Gheorghiță este medic primar infecționist, având gradul militar de colonel. În cea mai mare parte a carierei a profesat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “dr. Carol Davila”, precum şi în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “dr. Carol Davila”.

În primăvara lui 2022, Valeriu Gheorghiță a fost numit managerul Spitalului Clinic de Urgență “prof. Dr. Agrippia Ionescu”, alăturându-se echipei medicale a SRI.

Valeriu Gheorghiță a divorțat în secret

Iubitul Monicăi Bîrlădeanu a fost căsătorit cu o femeie pe nume Cristina, timp de aproape 20 de ani. Ea este de profesie medic specializat în recuperare, medicină fizică și balneologie.

„Seara se termină foarte târziu pentru că nu pot să mă deconectez cu totul când ajung acasă. În continuare sunt în legătură cu colegi sau șefi de-ai mei, legat de organizare, legat de situațiile care se ivesc pe parcursul zilei, de decizii privind anumiți pacienți.

Citeşte şi: Ce nu ar accepta Monica Bîrlădeanu în relația cu iubitul ei: „Nu-i bai, că eu te iert!”

Citeşte și: Monica Bîrlădeanu, prima declarație despre relația cu Valeriu Gheorghiță. „Partenerul meu e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație”

Citeşte şi: Secretul actriței Monica Bîrlădeanu pentru un ten impecabil. „Mi se pare esențial!”

Citeşte şi: Ce mamă frumoasă are Monica Bîrlădeanu! Suferința prin care a trecut familia vedetei

Sigur că ne transmitem gândurile bune: să avem grijă de noi, să ne întoarcem sănătoși și cumva ne-am resemnat că asta e situația și că e de datoria noastră să încercăm să gestionăm cât putem de bine lucrurile. Mă simt mai bine venind acasă. Simt că de aici îmi preiau energia și asta mă ajută să funcționez bine a doua zi.”, declara medicul militar, în urmă cu câțiva ani, despre Cristina.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, un cuplu discret

De când sunt împreună, cei doi au fost foarte atenți să nu își expună prea mult viața intimă în public. Monica Bîrlădeanu a transmis pe rețelele de socializare că dorește să vorbească despre viața ei personală.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală. Și că să nu va faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit , liber de orice obligație.

Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez tare” – a fost mesajul actriței.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton