Cine este soția lui Sorin Brotnei. Concurentul Asia Express a cerut-o în căsătorie după patru luni de relație

.

Sorin Brotnei (43 ani) și soția lui, Ramona, s-au căsătorit în 2016, după o relație de scurtă durată. Artistul a știut imediat că Ramona este femeia cu care vrea să își împartă restul vieții și nu a stat pe gânduri, surprinzând-o cu o cerere în căsătorie la scurt timp de la începutul relației.

Cine este soția lui Sorin Brotnei

Sorin Brotnei a devenit cunoscut de pe vremea când făcea parte din trupa Akcent, alături de Adrian Sînă, Mihai Gruia și Marius Nedelcu. Acum, a revenit în atenția publicului, după ce a acceptat provocarea de a participa la Asia Express, alături de nașul lui de cununie, Nicolai Tand. Dacă Sorin este o persoană de care toată lumea a auzit, soția lui, Ramona, a preferat să rămână departe de luminile reflectoarelor.

Sorin Brotnei și Ramona s-au cunoscut în cabinetul clinicii pe care artistul îl manageria. Deși el a plăcut-o imediat, femeia nu s-a lăsat ușor cucerită, astfel că a fost nevoit să depună eforturi pentru a o cuceri.

„Eu nu l-am recunoscut, am crezut că este fotograf. Chiar vorbeam cu o prietenă și-i spuneam că mă caută un fotograf. El consideră că m-a curtat foarte mult, eu consider că m-a curtat foarte puțin. Depinde pe cine întrebi. La clinică ne-am cunoscut. A fost un loc bun în care să ne cunoaștem destul de serios. El mi-a părut destul de serios (…)”, povestea soția lui Sorin Brotnei, în urmă cu mai mulți ani la „Vorbește Lumea”.

„Prima întâlnire a fost cu emoții. Eu m-am conectat de prima dată, de când ne-am văzut la clinică, ea s-a conectat mai greu”, spunea la momentul respectiv și concurentul Asia Express.

Citește și: Ce a însemnat pentru Nicolai Tand participarea la Asia Express 2024: „Un reset pentru mintea mea”

Citește și: Semifinaliști Asia Express 2024. Mare surpriză la Antena 1

Ramona a fost cucerită de umorul lui Sorin Brotnei și spune că întotdeauna s-a simțit bine în prezența lui.

„Mi-a plăcut foarte mult la el că are simțul umorului și că este o persoană care, indiferent de cât de nerelaxat ai fi, te relaxează din felul în care vorbește. Zâmbește tot timpul și nu ai cum să nu te simți în largul tău cu un om ca el. A decurs totul foarte bine. El, cu interes, eu, fără, dar a decurs totul minunat”, a mai spus Ramona.

Au devenit părinți în 2018

Sorin Brotnei și Ramona Ghioca s-au căsătorit civil în 2016, după un an de relație, iar în 2017 s-au cununat și religios. În decembrie 2018 a venit pe lume și fetița cuplului, Ivana.

„Minunăția noastră a venit la ora 20:03 și 3,880 kg!”, transmitea, la acea vreme, Sorin Brotnei, pe rețelele de socializare, unde a distribuit și prima imagine cu fiica sa nou-născută.

Citește și: Ce părere are Bianca Drăgușanu despre „trecutul” iubitei lui Victor Slav. „Nu cred că ar vrea să intre în conflict!”

Citește și: Adela Popescu demonstrează că nu trebuie să porți haine scumpe pentru a arăta bine. Actrița a făcut cumpărături de la magazine second hand

Cât despre cererea în căsătorie, artistul a declarat, pentru Libertatea, că a fost o cerere clasică.

„Mi-am dat seama că vreau să îmi petrec restul vieții alături de ea de la a doua întâlnire, dar am cerut-o de soție după 4 luni. M-am așezat în genunchi, normal, a fost o cerere în căsătorie clasică”, spunea înainte de cununia civilă concurentul Asia Express.

Cei doi au fost cununați de Nicolai Tand și soția acestuia, Monica Tand.

Artistul s-a retras din luminile reflectoarelor în anul 2013, când a decis să părăsească trupa Akcent. Înainte de-a cariera muzicală a avut o carieră de model și a defilat pentru importanți designeri români, precum Cătălin Botezatu sau Doina Levintza. 

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Sorin Brotnei și soția lui, Ramona Brotnei

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton