Cine este soția lui Cosmin Seleși și cum arată. Irina Seleși lucrează ca make-up artist și i-a dăruit prezentatorului doi copii

.

Cosmin și Irina Seleși sunt căsătoriți de peste 10 ani și au împreună doi copii. Deși formează un cuplu sudat și îl susține întotdeauna pe soțul ei, Irina Seleși este o persoană mai retrasă, care preferă să nu se afișeze la evenimentele mondene.

Prezentatorul în vârstă de 46 de ani și soția sa în vârstă de 37 de ani chiar au lucrat împreună la un moment dat, el în fața camerelor de filmat, iar ea în spate.

Cine este Irina Seleși, soția lui Cosmin Seleși

Irina Seleși este o persoană discretă și preferă să stea departe de luminile reflectoarelor. Mai mult, nici pe rețelele de socializare nu este o persoană activă, lăsând toată atenția să se îndrepte asupra soțului ei. La rândul lui, Cosmin Seleși preferă să își țină viața de familie de ochii curioșilor, astfel că postările din mediul online alături de soție și copii sunt rare.

Informațiile despre Irina Seleși au fost oferite tot de simpaticul prezentator, care a vorbit de câteva ori despre soția lui și despre modul în care aceasta îl susține și îl ajută.

Irina și Cosmin Seleși s-au cunoscut în urmă cu 16 ani, la semafor, pe bulevardul Magheru din Capitală. Atunci, partenera prezentatorului l-a invitat la un suc.

„Ne-am văzut la ceai, am schimbat numere de telefon. În perioada aia era însoțitor de bord. Lucrurile s-au legat. S-a mutat la mine. Iar acum avem doi copii minunați pe care îi iubim foarte mult”, a declarat actorul în podcastul „Acasă la Măruță”.

S-au înțeles atât de bine încât în timp, relația lor a evoluat și au ajuns în fața altarului, acum fiind căsătoriți de mai bine de 10 ani.

Cei doi au împreună doi copii, Tudor Nicolae, în vârstă de 12 ani, și Ana Ilinca, de 7 ani.

Citește și: Cum reușește Cosmin Seleși să fie un tată bun: “În ziua de astăzi, rolul unui psiholog este important”/ Exclusiv

Citește și: Cosmin Seleși, declarații neașteptate despre foștii colegi de la Antena 1. Ce spune despre Andreea Bălan, Pepe și Alina Pușcaș

Cum a cerut-o Cosmin Seleși de soție pe Irina

Dacă felul în care s-au cunoscut a fost unul inedit, la fel a fost și cererea în căsătorie. Cosmin și Irina Seleși locuiau împreună într-o garsonieră, când, într-o zi, actorul a simțit că este momentul să îi ceară mâna.

„Știi cum am cerut-o pe Irina? Eram în garsoniera ”imensă” din Drumul Taberei. Venisem de la filmare, ne-am intersectat și i-am zis: ”Auzi, nu vrei să fii soția mea?”. Așa am simțit în momentul ăla. A zis: ”Ba da!”. Zic, n-am inel, am plecat la mall să-i iau inel. A ales inelul și apoi am mers la un restaurant libanez tot de la mall”, a mai povestit Cosmin Seleși în podcastul lui Cătălin Măruță.

Cununia civilă a avut loc la Zalău, orașul lui natal, iar cea religioasă la Focșani, orașul de unde vine Irina Seleși.

În perioada 2012 – 2021, când Seleși a prezentat emisiunea ”Te cunosc de undeva”, soția lui, Irina, a fost make-up artist în cadrul show-ului de transformări.

Citește și: Ce face Sorin Bontea de când a plecat de la „Chefi la cuțite”. „Am pornit!” Unde s-a filmat celebrul chef

Citește și: Iulia Albu, dezvăluiri în lacrimi despre divorțul de Mihai Albu: „A fost foarte greu”

Actorul, dezvăluiri despre relația cu soția sa

De fiecare dată când are ocazia, prezentatorul vorbește cu drag despre partenera sa de viață.

„Irina este parte din sufletul meu. Completează acea mică parte din inimă care mă face împlinit. Uneori este prea serioasă, dar este un om extrem de înțelept, unul dintre cei mai înțelepți din viața mea, și foarte corect, extrem de corect, uneori mă și enervează. Cred că fără ea nu reușeam, jur. Eram prea tâmpit. Mă trage de frâie”, a povestit Cosmin, despre soția lui, Irina Seleși.

Actorul spune că există diferențe între ei, dar acestea nu fac decât să echilibreze relația.

„Ea e mai sensibilă decât mine, dar eu mă exteriorizez. Irina știe din start ce-mi doresc, nu e de acord cu asta, dar mă lasă să mă frământ, uneori cred că și râde de mine. Ea m-a echilibrat și în continuare mă echilibrează”, a mărturisit Cosmin Seleși.

Cum l-a schimbat Irina Seleși pe Cosmin

De asemenea, Cosmin Seleși recunoaște că Irina a fost cel care l-a „adus pe linia de plutire”, după ce pasiunea lui pentru mașini l-a făcut să piardă foarte mulți bani.

Prezentatorul a povestit cum se lăuda cu una dintre cele mai frumoase mașini, deși casa lui era goală, fără niciun fel de mobilă.

„După ce am terminat facultatea, mi-am luat Seria 5, second, normal, kilometri reali, ăla frumos, primul cu farurile alungite, avea niște „sprâncene”. Eram tânăr, n-aveam bani de nimic. Am câștigat bani din filmul domnului Nicolae Mărgineanu și mi-am făcut un leasing la această mașină. Nu aveam nici mobilă în garsonieră. Eram tânăr! Aveam Seria 5, n-aveam mobilă în casă”, a dezvăluit Cosmin Seleși pentru Cancan.

După ce și-a investit banii în 38 de mașini, Irina Seleși a fost cea care l-a ajutat să își revină.

„Soția mea m-a calibrat când a apărut în viața mea. Este mai înțeleaptă, mai împăciuitoare, mai calculată, mult mai calculată, e un echilibru. Să-i mulțumim și astăzi, că m-a readus pe linia de plutire. Cine știe unde ajungeam?!”, a completat actorul.

După ce l-a adus pe lume pe Tudor, Irina Seleși a decis să se dedice creșterii fiului ei, astfel că a renunțat la carieră.

„A fost, a făcut mai multe filme. Până la un moment dat, când am considerat amândoi că, eu fiind plecat mult, ea plecată foarte mult, copilul acasă, mai puțin cu noi, am considerat că e mai bine să ne oprim și să găsim altceva. Ca să îi acorde mai multă atenție lui Tudor și să rămân eu să trag mai mult. Dar între timp, Bunul Dumnezeu le-a așezat pe toate și suntem foarte bine”, a explicat Cosmin Seleși.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Cosmin și Irina Seleși

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton