Cine este Sonia Simionov de la America Express 2023. Ce vârstă are și cine este iubitul ei

.

Cine este Sonia Simionov de la America Express 2023. Jurnalista, care face echipă cu prezentatoarea Observator Iuliana Pepene în cel mai dur reality show din România, este reporter la Antena 1 și Antena 3 și a fost corespondent de război în ultimii ani.

Sonia Simionov s-a născută pe 28 iulie 1986, la Medgidia, și este una dintre cele mai apreciate jurnaliste din țara noastră. Până la vârsta de 37 de ani, Sonia a practicat mai multe sporturi, printre care înotul, tenisul de câmp și TIR-ul sportiv.

Cine este Sonia Simionov de la America Express 2023. A fost campioană la înot și biliard

Sonia Simionov a debutat în televiziune cu emisiunea „City Nights” de la Prima TV. În prezent, Sonia este reporter la Antena 1 și Antena 3. De-a lungul carierei sale, Sonia a adus contribuții semnificative jurnalismului. În ultimii 10 ani a fost corespondent de război din zone de conflict precum Afganistan, Angola și Ucraina. De asemenea, Sonia Simionov a prezentat emisiunea „Am ceva să-ți spun”.

În 1997, Sonia Simionov a fost campioană la înot la categoria juniori. În următorii doi ani, jurnalista a câștigat medalii de aur și argint la diverse competiții de înot internaționale. Sonia a fost căpitan al echipei de baschet a liceului, alături de care a câștigat două cupe județene. Mai târziu, timp de trei ani, Sonia a practicat tenisul de câmp.

Citește și: Alexia Eram și Sonia Simionov, schimb tensionat de replici la America Express 2023. „M-a făcut frustrată”

Citește și: Cum a început relația lui Aris Eram cu Laura Giurcanu. Dezvăluirile făcute de Sânziana Negru la America Express

Ce facultate a urmat Sonia Simionov

În trecut, Sonia Simionov a obținut Cupa Presei la Tir, disciplina Pistol-mitralieră, a făcut salturi cu parașuta și are diplomă de amator în scufundări la adâncimi de maximum 20 de metri. În 2014, Sonia Simionov a devenit campioană națională la biliard.

Sonia Simionov a urmat Facultatea de Administrație Publică din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrație București. A continuat cu un master în Comunicare, înainte de a se înscrie la școala de televiziune Intact Media Academy.

Citește și: Cine e Ada Galeș de la America Express. Actrița și-a întâlnit soțul într-o cafenea. „L-am sunat să urlu la el!”

Citește și: Cine este iubitul Iulianei Pepene, știrista care concurează la America Express cu Sonia Simionov: „M-a așteptat acasă”

Cine este iubitul Soniei Simionov. Antreprenorul este cu 4 ani mai tânăr decât ea

De mai bine de 5 ani, Sonia Simionov formează un cuplu cu Cristian Heinrich Gaghes. Bărbatul este antreprenor în domeniul medical și este pasionat de TIR. Între Cristian și Sonia este o diferență de vârstă de 4 ani. În decembrie 2023, Cristian va împlini 33 de ani, în timp ce jurnalista a împlinit 37 în iulie anul acesta.

Sonia Simionov, despre America Express: „Noi creăm experiența”

„Așteptările mele sunt direcționate către mine și echipa din care fac parte. Noi creăm experiența. (…) Eu și Iuliana ne știm de mulți ani. Noi facem parte din redacția Observator și job-ul nostru este să facem știri. Deci relația noastră e mai mult de colegialitate și se bazează pe respect pentru meseria de jurnalist. America Express ne va oferi un cu totul alt cadru de relaționare. În ciuda aparențelor, eu și Iuliana avem multe lucruri în comun și cred că vom reuși să ne punem în valoare atuurile pe care le avem. Ne-am împărțit deja atribuțiile în ceea ce privește probele, sunt convinsă că putem surprinde. Chiar și pe noi”, a declarat Sonia Simionov înaintea filmărilor America Express 2023, pentru Antena 1.

Lista concurenților America Express 2023

Alexia Eram și fratele ei, Aris (copiii Andreei Esca)

Comedianții George Tănase și Ionuț Rusu

Romică Țociu și fiul lui, Cătălin

Iulia Albu și iubitul ei, Mike

Sânziana Negru și Laura Giurcanu

Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu

Actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș

Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Iuliana Pepene, prezentatoare Observator, și jurnalista de război Sonia Simionov

Foto: Instagram/Sonia Simionov

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton