Cine este și cum arată sora lui Mihai Morar. Andreea a împlinit 40 de ani: „Tot păpușica mică și scumpă ai rămas”

.

Mihai Morar (42 de ani) și sora lui au fost întotdeauna prieteni buni și au împărțit multe dintre trăirile vieții, în ciuda faptului că Andreea locuiește de mai mulți ani în America, unde și-a întemeiat și o familie. Ea a revenit pentru prima oară în țară după 13 ani, în 2019, dar de atunci își vizitează mai des familia.

Ieri a fost ziua ei, a împlinit 40 de ani, iar prezentatorul a ținut să fie alături de Andreea cu sufletul. A postat mai multe imagini din copilăria lor și a vorbit despre acei ani magici.

Cum arată, Andreea, sora lui Mihai Morar

„La mulți ani, surioară dragă! Știu că faci 40, dar tot păpușica mică și scumpă din a doua și a treia fotografie ai rămas. Deși între aceste poze au avut timp să treacă și copilăriile noastre, dar și copilăriile copiilor noștri. Vorba ta, 40, dar tot copii am rămas…”, a scris Mihai Morar pe o rețea de socializare.

Andreea are o frumusețe aparte și seamănă foarte bine cu celebrul ei frate. Spre deosebire de el, a stat, însă, întotdeauna departe de lumina reflectoarelor, dar s-a bucurat întotdeauna de succesul celui cu care are atât de multe amintiri din copilărie, dar nu numai.

Citeşte și: Declarația de dragoste cu care Radu Vâlcan a supărat-o pe Adela Popescu: „Nu, mersi, așa compliment!” / Video

Citeşte și: Cum l-a făcut Corina Caragea pe Mihai Dedu să slăbească 36 de kilograme. Prezentatorul PRO TV e de nerecunoscut

Citeşte și: De ce vrea Răzvan Fodor ca Diana, fiica lui și a Irinei Fodor, să studieze în străinătate: „Pun bani deoparte”

Citeşte și: Starea lui Alain Delon, mai gravă decât s-a crezut inițial. „Durere difuză permanentă. Risc de sinucidere major!” Prin ce trece legendarul actor

„Nu spun că nu am fost apropiat de fete, nu spun că nu m-am jucat cu ele, dar o dată cu anii te bucuri mai mult”

Mihai Morar recunoște că își retrăiește copilăria alături de cele trei fete pe care le are. Și dacă Mara și Cezara sunt deja adolescente, jocul continuă alături de Roua, mezina familiei. Prezentatorul admite că s-a bucurat de fiecare etapă din viața copiilor lui, dar are convingerea că o dată cu trecerea anilor trăiești toate aceste momente mai intens. La rândul ei, sora prezentatorului TV are doi băieți.

„Ușor-ușor ne apropiem de vârsta bunicilor și cine se bucură mai mult de copii decât bunicii. Pentru că cumva ei au descoperit sensul vieții și și-au dat seama de fapt că sensul vieții e în privirea unui copil, e în mânuța aia, în piciorușele alea pe care le pupi. E cu totul și cu totul altă relație între mine și Roua. Nu spun că nu am fost apropiat de fete, nu spun că nu m-am jucat cu ele, dar o dată cu anii te bucuri mai mult. Altfel de ce ar fi atât de multe femei care aleg să fie mame după 40 de ani și este minunat?

Chiar statistic s-a demonstrat că femeile care nasc după 40 de ani au media de viață mult mai mare decât femeile care dau naștere înainte de 40. Pentru că un copil de fapt asta face, îți prelungește viața. Pe vremuri la 40 de ani erai deja bătrân și te pregăteai în câțiva ani să mori, acum la 40 poți fi bătrân, dar tânăr, așa ca mine”, a povestit Mihai Morar, conform EVZ.

Foto: Facebook, arhivă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton