Cine este și cum arată iubita lui David Popovici. Taisia Nițuleasa este pasionată de dans și make-up

.

David Popovici a cucerit aurul la Jocurile Olimpice de la Paris, scriind istorie în sportul românesc. Însă sportivul nu a mers singur la Paris, ci alături de părinții și iubita lui, care l-au susținut din tribune. Taisia Nițuleasa este cel mai mare susținător al lui David de trei ani, de când formează un cuplu. Cine este și cu ce se ocupă Taisia Nițuleasa, iubita lui David Popovici, tânăra care a plâns când înotătorul a obținut prima medalie olimpică.

Cine este Taisia Nițuleasa, iubita lui David Popovici

David Popovici a făcut mândră o țară întreagă luni seară, când a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Paris. Tânărul sportiv în vârstă de 19 ani a obținut nu doar prima sa medalie olimpică, dar și prima medalie de aur pentru România la competiția din acest an. Românul nu a mers singur la Paris, fiind însoțit de părinții lui, dar și de Taisia Nițuleasa, cea care îi este iubită de trei ani.

Tânăra se află în tribune la toate competițiile importante și este cel mai mare susținător al sportivului. La fel s-a întâmplat și de data aceasta, când David Popovici a devenit primul bărbat înotător din România care reușește performanța de a fi campion olimpic.

La scurt timp după victoria iubitului ei, Taisia Nițuleasa a publicat pe rețelele de socializare un clip în care fericirea și emoția i se pot citit pe chip, în timp ce ochii îi sunt scăldați de lacrimi.

Taisia Nițuleasa și David Popovici s-au cunoscut la Colegiul George Coșbuc din București, unde au învățat amândoi.

Citește și: David Popovici, înainte de Jocurile Olimpice de la Paris: „Nu lăsa succesul să ți se urce la cap și nici eșecul să îți coboare la inimă” / Exclusiv

Citește și: Cine sunt părinții lui David Popovici, cu ce se ocupă și ce sacrificii au făcut pentru sportiv

Cu ce se ocupă Taisia Nițuleasa, iubita lui Popovici

David Popovici a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre iubita lui, Taisia Nițuleasa, care este, la rândul ei, pasionată de sport. Deși în prezent este studentă la SNSPA, tânăra este pasionată de dans.

„Nu a fost ușor pentru Taisia să-mi înțeleagă programul, să-l accepte, dar a învățat să mă susțină. Oricât de greu i-ar fi când plec cu săptămânile, pe alt continent, mă înțelege. Am mare noroc că am dat de ea. Asta mă ajută să mă bucur de ceea ce fac, să nu mă simt vinovat. Acum două zile a intrat într-o trupă de dans. Ea a făcut dans de performanță, acum a dat o audiție, ceva mai serios (…) O susțin, ea mă susține. Acum abia aștept să înceapă și ea acest regim de antrenament”, spunea la momentul respectiv David Popovici.

Citește și: Nelu Cortea, mesaj acid pentru Livia Eftimie: „Aveai alte planuri”. Mai mulți comedianți au sărit în apărarea lui Cătălin Bordea

Citește și: Cum arată Denise Rifai în realitate, nemachiată și fără filtre. Imaginea rară a fost surprinsă pe plajă

Pe lângă pasiunea pentru dans, se pare că Taisia Nițuleasa mai are un hobby: machiajul. Aceasta postează deseori în mediul online clipuri și imagini cu make-up-ul complex pe care îl realizează.

În urmă cu ceva timp, de Halloween, iubita l-a machiat pe David Popovici, transformarea fiind una uluitoare.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată iubita lui David Popovici

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton