Cine este și cu ce se ocupă soțul Ancăi Lungu. Fosta prezentatoare de la Antena 1 s-a mutat în Franța pentru el

.

Anca Lungu și Harry Arampatzis formează un cuplu de mai mulți ani și locuiesc în Nisa, Franța, cu fiul lor, Georgios Alexander, și cu fiica jurnalistei din prima căsnicie cu Ștefan Lungu, Natalia Adriana. Un cuplu discret, Anca și Harry au devenit, treptat, din ce în ce mai prezenți în mediul online.

Anca Lungu și Harry Arampatzis s-au cunoscut într-o perioadă foarte grea a vieții jurnalistei, deși înfloritoare pe plan profesional. Nu a fost dragoste la prima vedere, însă s-au simpatizat de la bun început. S-au îndrăgostit unul de celălalt și au decis să întemeieze o familie.

Cu ce se ocupă Harry Arampatzis, soțul Ancăi Lungu

Fiul perechii, Georgios Alexander, s-a născut în iulie 2018. În același an, Anca și fiica ei, Natalia, s-au mutat cu Harry în Franța, unde locuiesc de aproximativ 5 ani. Recent, Anca și Harry au devenit din ce în ce mai prezenți pe rețelele sociale.

Harry Arampatzis este co-fondatorul și CEO-ul companiei de produse cosmetice Universkin. Harry are un doctorat în farmacologia pielii, iar compania pe care o conduce lucrează cu o echipă de experți dermatologi, chirurgi plasticieni, biologi, patologi, chimiști și farmaciști pentru a formula produse de skincare adaptate tipologiei pielii fiecărui client în parte.

Citește și: Anca Lungu dezvăluie cum arată viața ei din Franța și cum își crește copiii: „Nu sunt adepta răsfățului extravagant” / Exclusiv

Harry Arampatzis și Anca Lungu, prietenie specială cu Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan

Harry Arampatzis s-a mutat din Grecia în Statele Unite ale Americii pentru studii. A petrecut opt ani peste Ocean, iar la întoarcerea în Europa a făcut o oprire în Franța, unul dintre cei mai mari exportatori de cosmetice din lume. A urmat un master în știința cosmetologiei și s-a stabilit în Nisa, de unde făcea naveta la Paris, unde a lucrat inițial.

O altă împrejurare a vieții l-a făcut să călătorească în România, unde a cunoscut-o pe Anca Lungu, care i-a devenit soție. România are un loc special în inima lui Harry Arampatzis și datorită medicului estetician Constantin Stan, soțul prezentatoarei Andreea Berecleanu, de care îl leagă o veche relație profesională devenită relație de prietenie.

Citește și: Anca Lungu și-a aniversat ziua la Paris. Cum s-a distrat alături de soț și cei doi copii

10 greșeli de îngrijire a pielii pe care le facem fără să ne dăm seama

De curând, Harry Arampatzis a acceptat invitația make-up artistei Andreea Ali, stabilită în Paris de mai mulți ani, de a filma un videoclip concentrat pe cele mai mari greșeli de îngrijire a pielii pe care le facem fără să ne dăm seama:

Pielea este un organ

Oamenii uită că pielea este un organ și folosesc creme în exces fără să trateze problemele reale ale acesteia.

Cremele hidratante deshidratează

Cremele hidratante deshidratează tenul. Când hidratezi pielea îi transmiți că nu are nevoie de apă, de lipide, de proteine, ca rezultat vei avea nevoie și mai mare de cremele hidratante. Pielea știe să se hidrateze singură, dar dacă îi oferim lucrurile pentru care muncește de obicei, devine leneșă.

Diferența dintre pielea uscată și pielea deshidratată

Pielea uscată duce lipsă de ulei pe suprafața sa, în timp ce pielea deshidratată duce lipsă de apă și face parte din procesul de îmbătrânire. Similar, porii măriți sunt un semn al îmbătrânirii.

Agresarea pielii grăbește îmbătrânirea

Dacă agresezi pielea vei grăbi îmbătrânirea. Ingredientele active nu sunt pentru toată lumea, respectiv retinol, vitamina C, acidul glicolic. Începe cu un produs de curățare a pielii potrivit tipului tău de ten și nu insista cu ingredientele active care produc iritație și roșeață.

Tratamentele medicamentoase influențează pielea

Oamenii nu au în vedere medicamentele pe care le iau când își aleg produsele de îngrijire a pielii. Tratamentul medicamentos influențează întreg organismul, inclusiv pielea. Medicamentele antidepresive schimbă sensibilitatea pielii și toleranța sa la razele UV. Anticoncepționalele pot intensifica pigmentarea pielii, iar medicamentele pentru tiroidă pot subția și usca pielea, printre altele.

Citește și: Cum și-au sărbătorit Simona Gherghe și Anca Lungu fetițele, una în Franța, alta în România. Imagini de la petrecerile organizate de vedete

Soarele, cel mai mare inamic al pielii

Expunerea la soare îmbătrânește. Protecția solară este cea mai importantă parte a rutinei de îngrijire a pielii. Trebuie folosită în fiecare zi, pe toată durata anului, trebuie aplicată într-o cantitate generoasă și reaplicată după 2 ore. SPF-ul din produsele de machiaj nu este suficient.

Ignorarea pielii mâinilor și gâtului

Timpul insuficient acordat produselor pentru observarea rezultatelor

Curățarea incorectă a pielii

Soțul Ancăi Lungu recomandă curățarea în doi pași, întâi cu un produs pe bază de ulei, pentru a dizolva protecția solară și machiajul, apoi cu un al doilea produs blând pentru a ne asigura că am îndepărtat toate impuritățile.

Folosirea exclusiv de produse „curate”

În lipsa compușilor de laborator necesari, ingredientele naturale nu pot pătrunde în piele, așadar nu sunt eficiente. Iar natural nu înseamnă întotdeauna și sigur.

Foto: Captură YouTube/Andreea Ali; Instagram/Anca Lungu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton