Cine este și cu ce se ocupă sora Laurei Giurcanu de la „America Express” 2023? A fost la “Bravo, ai stil! Celebrities”

.

Cine este și cu ce se ocupă sora Laurei Giurcanu de la America Express? Pe Laura (27 de ani) am urmărit-o cu interes în sezonul 6 al show-ului America Express, unde a participat alături de Sânziana Negru (37 de ani).

Cele două au ieșit marile învingătoare  ale competiției, plecând acasă cu trofeul și cu premiul în valoare de 30.000 de euro. Dar Laura Giurcanu nu este singură a părinți, mai are o soră, pe nume Bianca.

Ce vârstă are și cu ce se ocupă sora Laurei Giurcanu de la America Express 2023?

Bianca Giurcanu are 28 de ani și lucrează de câțiva ani ca însoțitoare de zbor la o companie aeriană. Bianca a explicat în mediul online care sunt avantajele și dezavantajele jobului ei și a ținut să precizeze că partea financiară e mai atrăgătoare la o companie externă.

„Vreau să fiu sinceră și nu cred că este un job pe care să-l ai în România. Mi se pare mult mai tare  în afară, având în vedere că ai multe oferte, călătorești în multe locuri superbe. În România este mai ușor să lucrezi  pentru că te întorci acasă, vii la familie în fiecare zi după zbor. Dormi acasă în patul tău, iar dacă ai o familie sau o relație este mult mai comod să faci asta în România.

În străinătate este aproape imposibil să ai o relație, în cazul în care nu ai o relație cu cineva din domeniu. Din punct de vedere financiar, în țară nu se merită, lucrezi cam 15-17 zile pe lună și pentru numărul de zile lucrate, salariul este suficient, față de cum se întâmplă în afară, este mai rău.” – a spus ea, într-un clip postat pe Tik Tok.

@biancagiurcanu Răspunde lui @rdu.vlad ♬ sunet original – Bianca Giurcanu

Bianca Giurcanu, la “Bravo, ai stil! Celebrities”

La fel ca sora ei mai mică, Bianca a participat și ea la un show televizat, dar cu un profil complet diferit față de America Express. Tânăra a vrut să experimenteze ceva nou și a ales emisiunea  “Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a se “șlefui stilistic”.

“Am ales să particip la acest show pentru a mă autodepăşi, pentru a-mi testa limitele în toate sensurile. Cred că emisiunea mă va şlefui atât din punct de vedere stilistic, cât și din punct de vedere al personalității mele. Îmi doresc să cresc o dată cu prezența mea în acest show, să evoluez. Sunt gata să ascult păreri, să ofer emoție și styling-uri!” – a spus ea în 2020, când a făcut parte dintre concurentele show-ului de modă.

Bianca Giurcanu este căsătorită

Sora Laurei Giurcanu a spus marele “Da” partenerului ei de viață, Alex Țicrea (30 de ani) vara trecută. Cei doi erau logodiți de ceva vreme și au ales să-și unească oficial destinele într-un cadru intim, alături de prieteni și familie.

„Am zis că mă mut cu băiatul ăsta, că o să fie totul bine, ok, dar am uitat că el mănâncă mult și nu mănâncă orice, el vrea mâncare cum trebuie. Mi-a zis că ăsta (n.r. – inelul de logodnă) nu vine doar cu piatra asta de pe deget, vine cu atribuțiile lui.” – spunea Bianca, în spirit de glumă, în urmă cu câțiva ani, când a Alex i-a cerut mâna.

Bianca și Laura au o relație specială

Cele două surori se înțeleg de minune și se susțin ori de câte ori este nevoie. Un exemplu bun al legăturii strânse dintre ele este momentul în care Bianca a sărit în apărarea surorii ei când aceasta a participat la “Survivor România” 2022, în echipa Faimoșilor, iar unii dintre urmăritorii show-ului au criticat-o.

„Laura e sora mea, dar e și jumătate din inima mamei noastre. Laura este totul pentru mine. Citeam mesajele primite aseară și mă gândeam ce e în sufletul mamei mele… să vezi cum niște oameni care nu îl cunosc deloc pe copilul tău pot emite astfel de judecăți.

Citeşte şi: Laura Giurcanu și Sânziana Negru, primele declarații după ce au câștigat America Express: „Nu am simțit așa ceva în viața mea”

Citeşte şi: Cu câți bani s-au întors acasă câștigătoarele America Express 2023, Laura Giurcanu și Sânziana Negru. „A fost o reală plăcere!”

Citeşte şi: Cum arată apartamentul influenceriței Laura Giurcanu: „Mereu am visat să am propria mea casă” / Video

Citeşte şi: Reacția lui Aris Eram când Laura Giurcanu a declarat că nu are iubit: „Next Top Model” / Video

Nu voi înțelege niciodată cum cineva a cărui părere nu o ceri, totuși simte nevoia să ți-o transmită și nu oricum, ci foarte jignitor. Nu mă înțelegeți greșit, știu că acesta este un spațiu public, că Laura este urmărită și de persoane care nu o susțin. Aseară am cerut sprijinul comunității care vrea să o susțină, care crede în ea. Atât. Nimic mai mult. Ei o cunosc pe Laura așa cum este ea, și-au format părerea de când o urmăresc.

„Noi aici vedem imaginea de ansamblu”

Pentru restul oamenilor, Laura este un om așa cum au văzut-o într-o emisiune, unde au văzut frânturi. Nu vreau să conving pe nimeni despre cum e ea de fapt. Noi vedem câteva minute extrase din 24 de ore pe care le petrec Faimoșii împreună. Noi aici vedem imaginea de ansamblu, testimonialele pe care ei nu le văd.

(…) Când mai scrieți răutăți despre oricine, gândiți-vă la voi, la cum ați primi voi mesajele negative și apoi gândiți-vă și la părinții lor. Doamne, Laura, câte am să îți povestesc când te vei întoarce!” – a transmis Bianca pe Instragam.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton