Cine este și cu ce se ocupă Daciana Toma, „soția” lui Florin Zamfirescu: „E norocul vieţii mele”

.

Florin Zamfirescu a lăsat în urmă trei mariaje și a învățat să zâmbească din nou lângă Daciana Toma, medicul de familie care i-a redat din nou zâmbetul pe buze. A cunoscut-o când avea cea mai mare nevoie de un suflet cald alături și de nouă ani dragostea lor continuă să rămână la fel de vie.

Nu a contat nici măcar diferența de vârstă, Daciana Toma fiind cu 20 de ani mai mică decât cunoscutul actor. Cei doi trăiec acum la Mogoșoaia, iar copiii actorului au acceptat-o din primul moment în familia lor pe cea care le-a schimbat atât de mult tatăl, l-a făcut să își mai dea o șansă.

Cine este partenera lui Florin Zamfirescu: „Este tot ce mi-am putut dori de-a lungul întregii vieţi şi am găsit abia la final”

„A adus veselie şi, deşi este doctoriţă, e foarte bună gospodină şi foarte grijulie. Este tot ce mi-am putut dori de-a lungul întregii vieţi şi am găsit abia la final. Ei nu-i place la restaurant, că mâncarea gătită acasă e cea mai bună. Şi în fiecare zi aproape vine cu o noutate, cu ceva. Este pur şi simplu spectaculoasă! Toţi cei care au venit şi au luat masa la noi au rămas…”, mărturisea Florin Zamfirescu, pentru revista Taifasuri, despre Daciana Toma.

Partenera actorului are grijă de casă, dar și de el. Lângă ea, Florin Zamfirescu a descoperit linștea după divorțul furtunos de Cătălina Mustață, care i-a adus și un infarct. Daciana Toma l-a făcut să privească cu alți ochi viața și să se ocupe mai mult de problemele sale de sănătate.

Citeşte și: Ce spune Florin Zamfirescu despre divorțul fiului său, Vlad Zamfirescu: „Mihaela, fosta soție, nu are nicio vină”

Citeşte și: Florin Zamfirescu, despre căsniciile sale: „Eu nu m-am uitat la calități, la potriveală, am vrut să arate bine”

Daciana Toma, norocul din viața actorului Florin Zamfirescu

„În primul rând, îi mulţumesc lui Dumnezeu că am mai apucat o zi. Eu nu sunt foarte sănătos. Soţia mea are grijă de mine şi îmi dă pastile. Am diabet, am tensiune oscilantă, dar lucrez, mă simt ok, mai ies, mai conduc maşina.

Acum mă mai odihnesc după muncă, dar, la un moment dat, o să mă plictisesc de atâta odihnă. Şi, crezând că dincolo e ceva, de abia aştept să văd ce este”,  mai spunea Florin Zamfirescu.

Citeşte și: Florin Zamfirescu, indignat de cei care l-au criticat pe Rareș Prisacariu, câștigătorul „Românii au talent”. „Cum să îți fie rușine când e unic?”

Citeşte și: Vlad, fiul lui Florin Zamfirescu, nu mai vrea să joace în telenovele

„Am văzut cum intrau pacienţi pe rând schimonosiţi de durere şi ieşeau zâmbind”

Actorul își admiră soția ca om, dar și ca profesionist. El recunoaște că a rămas de multe ori impresionat de felul în care îi tratează pe ceilalți.

„Ea tot ce face, face perfect. Am trecut o dată pe lângă cabinetul ei, am intrat şi l-am întrebat pe portar: “Doamna Daciana e aici?”. Şi el zice: “Nu, că nu am auzit-o râzând”. Am văzut cum intrau pacienţi pe rând schimonosiţi de durere şi ieşeau zâmbind. Are talentul de a crea în jurul ei o stare de bine, o stare de fericire. E cu picioarele pe pământ, e realistă, informată, e cultă, e tot ce vrei.

Daciana este o comoară. Este foarte cultivată, foarte echilibrată, nu păstrează ranchiună, este un om adevărat. E norocul vieţii mele”, susține actorul.

I-ar fi plăcut ca viața să îi fi adus mai devreme unul lângă celălalt, iar acesta este singurul regret pe care îl are în relația cu ea. “Cu Daciana am avut noroc. Mereu îi spun de ce nu ne-am întâlnit cu 20 de ani mai devreme. Și ea zice “pentru că atunci nu m-ai fi iubit”. Daciana este șansa și norocul vieții mele și al copiilor, îi iubește enorm și pe ei și pe nepoți”, adaugă Zamfirescu.

De ce nu se căsătoresc Florin Zamfirescu și Daciana Toma

Deși a prezentat-o întotdeauna drept soția lui, Florin Zamfirescu și Daciana Toma nu sunt căsătoriți. Motivul?

”Mi-e rușine, domle. Mă duc acum să mă fac ginere? Conviețuim foarte bine. Fiecare are familia… Acum a fost la aeroport, pentru că i-a venit o nepoțică din Grecia, fata surorii ei, care este măritată în Grecia. Și Ioana a venit încoace, diseară o voi vedea și eu”, mărturisea Zamfirescu pentru Viva.

Florin Zamfirescu a fost căsătorit de trei ori

Florin Zamfirescu a fost căsătorit prima dată cu Rodica, mama fiului său, Vlad Zamfirescu. A doua căsnicie a fost cu Valeria Sitaru, femeia care i-a dăruit o fiică, pe Ștefana. După divorț, Cătălina Mustață i-a devenit a treia soție. Au fost împreună 21 de ani de ani. Despărțirea l-a zdruncinat profund pe actor, el mărturisind că actrița a fost singura cu care nu a reușit să păstreze o relație amiabilă după divorț.

Foto: Facebook, arhivă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton