Cine este Rocco Sedano, tatăl fiicei Ronei Hartner. Cum a anunțat-o artista pe Rita că are cancer

.

Cine este Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner. Actrița Rona Hartner a încetat din viață joi, 23 noiembrie 2023, la vârsta de 50 de ani. Artista a luptat timp de câțiva ani cu cancerul, pe care a și reușit să îl învingă, la un moment dat. Regretata cântăreață avea o fiică, Rita Sumalya, în vârstă de 15 ani, din căsnicia cu primul ei soț, Rocco Sedano.

Rona a fost măritată de două ori, prima dată cu dansatorul argentinian Rocco Sedano, iar a doua oară cu Herve Camilleri. De Sedano a divorțat în anul 2009, acesta fiind și cel care i-a dăruit și un copil.

Cine este Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner

Cine este Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner. Rona Hartner și Rocco Sedano s-au cunoscut în Franța. Bărbatul s-a îndrăgotit atât de tare de ea, încât, după doar cinci zile, a cerut-o de soție. Nu se știe când s-au cununat exact, însă după doar un an a venit pe lume fiica lor, Rita Sumalya.

Cine este Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner. Căsnicia lor nu a durat prea mult, la nici un an de la venirea pe lume a fetei lor, cei doi au decis să divorțeze. La momentul respectiv, Rona Hartner spunea, în cadrul unei emisiuni televizate, că de vină pentru această separare este fosta ei soacră, care își îndemna fiul să bea și să petreacă. Astfel, spune artista atunci, soțul ei ajunsese un alcoolic.

După ce a încercat să discute cu el și nu a reușit să îl convingă să se schimbe, Rona a decis să divorțeze. Fiica cuplului a rămas în grija mamei și locuia cu artista în Franța.

Deși au divorțat, cei doi su păstrat legătura de dragul Ritei, iar în urmă cu ceva timp Rona spunea că se înțelege bine cu primul ei soț.

„Relația pe care o am cu tatăl fiicei întotdeauna a fost bună, pentru că am păstrat un respect reciproc, pentru că va fi și este întotdeauna tatăl ei. Se înțeleg foarte bine, învață foarte multe de la el. Lucrează cu ea și la pian că el este jazzman”, declara cântăreața Rona Hartner, despre Rocco Sedano, primul ei soț.

Citește și: Rona Hartner a murit la 50 de ani. Artista s-a luptat cu cancerul de două ori

Citește și: Rona Hartner, avere importantă pierdută. Fostul soț „a plecat cu tot ce a vrut” de la artistă. „Mi-a făcut o listă”

Cum a anunțat-o Rona Hartner pe fiica sa că este grav bolnavă

După ce a fost diagnosticată, anul acesta, cu cancer la plămâni și metastaze, Rona Hartner a fost nevoită să își anunțe fiica de boala de care suferă.

Rita a mers cu ea la medic în ziua în care doctorul i-a spus că ar trebui să meargă să își facă testamentul.

„Fata mea locuiește la mine. Fata mea este fata mea. În primul rând, a fost șocul oribil, atunci când a aflat. Era cu mine la consultație și chiar mi-a spus doctorul: «Duceți-vă cu fiica dumneavoastră, să vă faceți testamentul». A fost un șoc groaznic, dar nu mi-a arătat că plânge. S-a dus în camera ei să plângă, ca să nu mă dezamăgească, dar eu i-am spus foarte clar că „Mami, dacă muream, chiar mi-ar fi fost foarte dor de tine și aș fi plecat chiar tristă”, a povestit în rumă cu ceva timp Rona Hartner la Antena Stars, potrivit Libertatea.

„Noi am plâns împreună și i-am permis să plângă, pentru că nu e ok să țină în ea atât de mult. Mi-e aproape, mă ajută”, mai spunea regretata artistă atunci.

Citește și: Ozana Barabancea, prima reacție după moartea Ronei Hartner: „A fost o mare artistă, cu o putere si un magnetism scenic de admirat” / Exclusiv

Citește și: Ultimele imagini cu Rona Hartner în viață. Ce spunea despre moarte / Video

Rona Harter și Rita voiau să joace împreună într-un film

Rona Hartner a pierdut lupta cu cancerul la nici o zi după ce sora ei, Rinda, anunța că artista se află în stare gravă la spital și i-a rugat pe admiratorii ei să transmită toate gândurile bune către ea.

Aceasta nu a mai avut ocazia să își îndeplinească visul de a juca împreună cu fiica sa într-un film.

În urmă cu ceva timp, artista a decis să își retragă fiica de la școală pentru câteva luni pentru a putea petrece mai mult timp împreună.

„Am fost blamată pentru că mi-am retras fiica de la școală. Chiar în familia mea nu prea mă înțeleg oamenii de ce am făcut chestia asta un an de zile. Eu știu foarte clar că la 15 ani poate este ultimul moment în care cu copilul tău trebuie să stabilești un dialog foarte puternic. Așa îmi spunea copilul la începutul anului ”Mama tu nu mă înțelegi!”. Și mi-am dat seama că nu înțelegeam pentru ca eă nu apucase să îmi spună ce avea să îmi spună. N-a făcut chiar un an complet sabatic, dar aceste 6 luni de comun acord cu directorii, cu toată lumea au fost foarte importante pentru noi pentru că acum vorbim ore întregi. Sunt considerată inconștientă să fac treaba asta, dar eu știu că nu este inconștiență”, a povestit Rona Hartner în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Rona Hartner și Rocco Sedano

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton