Cine este Iulia Albu de la America Express 2023. Ce vârstă are și ce s-a întâmplat cu celebra ei găină

.

Iulia Albu (42 de ani) se numără printre concurenții America Express 2023, reality show care va avea premiera sâmbăta aceasta, pe 21 octombrie, de la ora 20:00. Emisiunea continuă duminică, de la ora 21:00, iar de luni până miercuri poate fi urmărită de la ora 20:30.

Cine este Iulia Albu de la America Express 2023. S-a născut pe 28 iulie 1981 în Pitești, România, și este stilist, critic de modă și personalitate TV. Cariera Iuliei Albu în modă a început în calitate de fashion editor al mai multor reviste. Ulterior, Iulia a făcut tranziția de la presă scrisă la televiziune. Din 2016 până în 2018 a fost jurată în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. Anterior a găzduit rubrica WOW sau BAU în emisiunea „WOWbiz”. Mai apoi a comentat ținute în segmentul „Marțea Neagră cu Iulia Albu” din emisiunea „La Măruță”, înainte de a începe o colaborare cu postul Antena Stars, unde a avut emisiunile „Poliția Modei” și „I.A. cu stil”. La Antena 1, Iulia Albu a fost jurat în show-ul „Splash! Vedete la apă” și invitat special în emisiunile „iUmor” și „Chefi la cuțite”.

Cine este Iulia Albu. Ce înălțime și vârstă are, ce a studiat și care este numele ei de fată

La o înălțime de 1,76 m, Iulia Albu se menține la greutatea de 60 de kg printr-o alimentație sănătoasă și variată. Fashion editorul a avut o copilărie „normală”, deși s-a luptat cu bullyingul. În copilărie și adolescență, stilista a povestit că era foarte slabă, un lucru pentru care a fost deseori „sancționată” de către colegii de școală.

„Eram foarte slabă, dar eram slabă până în punctul în care părea că am o problemă. (…) Normal că mă afecta, normal că mergeam acasă plângând. Dar lucrurile astea se întâmplă și acum. Prin lucrurile astea trec foarte mulți copiii, fie că sunt puțin plinuți, fie că sunt foarte slabi, fie că poartă ochelari”, povestea Iulia Albu, în ianuarie 2022, în emisiunea „Xtra Night Show”.

Citește și: Cinci lucruri pe care nu le știai despre Iulia Albu. Criticul de modă a împlinit 42 de ani

Mai târziu, criticul de modă a ținut mai multe diete de îngrășare. Astfel, în perioada liceului, în 6 luni s-a îngrășat 20 de kilograme.

„Dar, din păcate, cura mea de îngrășare a avut un final neașteptat. Mă pregăteam pentru facultate și, fiind preocupată de învățătură, din cauza stresului am slăbit iarăși 22 de kilograme în doar 2 luni”, declara Iulia Albu în trecut, pentru Revista Tango.

Citește și: „O experiență pe care nu o poți cumpăra”. Ce a însemnat pentru Iulia Albu și Mike participarea la America Express

Cu ce se ocupă sora Iuliei Albu. „Nu este nimic ce nu am face una pentru cealaltă”

Tatăl Iuliei, spune ea, și-ar fi dorit un băiat, însă viața i-a oferit două fete, pe ea și pe sora ei, Karin, care îi seamănă izbitor și care urmează o carieră în domeniul afacerilor, ca economist, potrivit Știri Mondene. „Ne iubim din tot sufletul, ne certăm cu tot sufletul, dar nu este nimic ce nu am face una pentru cealaltă. Mai puțin să ne împrumutăm… ghiciți ce?”, scria Iulia Albu pe Instagram, în octombrie 2021.

Citește și: Iulia Albu a surprins jurații „Chefi la Cuțite”: „Nu cred că ați gătit dumneavoastră”

Ce studii are Iulia Albu. „Nu este suficient să ai doar studiile necesare”

După terminarea liceului, Iulia Albu a urmat Facultatea de Drept, încurajată de părinți în această direcție. Ulterior încheierii studiilor, concurenta de la America Express 2023 a profesat timp de 6 ani în avocatură, deși pasiunea ei a fost dintotdeauna moda.

„Eu sunt în Baroul București, sunt avocat definitiv. Acum câțiva ani am decis să mă suspend, dar am toate examenele date. În orice moment pot să îmi redeschid cabinetul, nu este niciun fel de problemă. A fost o decizie pe care am luat-o luând în considerare toate plusurile și minusurile acestei profesii. Mi-am dorit să fiu cea mai bună într-un domeniu, nu în primii 100 din altul”, declara Iulia Albu în 2017, pentru Revista Avantaje.

Citește și: Ce o oprește pe Iulia Albu să devină mamă pentru a doua oară. „Îmi doresc un copil, dar…”

Iulia Albu – concurentă la America Express 2023 – a deprins pasiunea pentru modă din copilărie, inspirată de una dintre mătușile sale, actrița Ileana Focsa. Astfel, după 6 ani în avocatură, Iulia Albu s-a înscris la Universitatea Națională de Arte (UNARTE), secția „Modă”.

„Da, am studiile necesare (n.red.: în modă) și este important, ca în orice domeniu, dar nu este suficient să ai doar studiile necesare. Trebuie să înveți continuu, să îți dorești foarte mult să ajungi într-un punct, să muncești pentru asta, să citești foarte mult, să fii critic tu cu tine”, declara Iulia Albu în trecut, la Observator.

Citește și: Iulia Albu a criticat aparițiile Mariei Constantin. „Are ceva de picoliță. Și pielea rotisată…” Ce replică i-a dat cântăreața

De ce au divorțat Iulia și Mihai Albu. „Am avut o problemă pe care o au 90% dintre cuplurile din România”

Iulia și Mihai Albu au divorțat în anul 2013, la notar. De-a lungul timpului, fiecare a spus care au fost, din punctele lor de vedere, motivele din cauza cărora s-au separat.

„Noi am divorțat amiabil, la notar. Nu am avut discuții, nu am avut negocieri. E așa de greu să dai un verdict despre ceea ce nu merge într-o relație. Cred că nu eram compatibili. Ăsta este simplul adevăr. Și în momentul în care nu ești compatibil cu persoana de lângă tine nu poți să construiești ceva pentru totdeauna”, a declarat Iulia Albu în 2021, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Citește și: Ce părere are Iulia Albu despre noua iubită a fostului soț, Mihai Albu. Reacția ei a venit după ce designerul și-a prezentat partenera în spațiul online

„Acum, dacă încerc să dau un răspuns onest, ar fi faptul că am avut o problemă pe care o au 90% dintre cuplurile din România: bărbatul nu-și dorește o femeie de carieră. Eu am lucrat tot timpul încă din timpul facultății, dar în momentul în care am început să cresc foarte rapid a fost o problemă”, a completat concurenta de la America Express 2023.

Mihai Albu este de altă părere. „Atitudinea ei, încercatul ăsta de a ieși în evidență… Nu neapărat au fost certuri sau a treia persoană, pur și simplu nu ne-am mai înțeles. Viața mea ar fi fost diferită dacă nu mă căsătoream cu ea. Având în vedere că avem un copil pe care îl ador, nu regret că ne-am căsătorit”, declara Mihai Albu anul acesta, în emisiunea „În Oglindă”.

Citește și: Cum a reacționat Mihai Albu când a aflat că fosta soție participă la America Express. Iulia Albu pleacă în aventură împreună cu iubitul

Care este numele de fată al Iuliei Albu. I-a cerut fostului soț să păstreze numele Albu

În perioada în care profesa ca avocat, Iulia Albu l-a cunoscut pe Mihai Albu, care i-a devenit mai târziu soț. La acea vreme, numele de familie al Iuliei Albu era Vochiță. Iulia și Mihai Albu s-au căsătorit în 2004, iar în octombrie 2009 au devenit părinții unei fiice, Mikaela Ioana. După 8 ani de căsnicie, Iulia și Mihai au divorțat.

Citește și: Iulia Albu, apariție de senzație la America Express 2023. Cum s-a îmbrăcat vedeta

Cum arată fiica Iuliei și a lui Mihai Albu. Mikaela este pasionată de modă

Mikaela Ioana Albu s-a născut pe 2 octombrie 2009, iar anul acesta a împlinit 14 ani. La fel ca celebrii ei părinți, Mikaela este pasionată de modă. Până de curând însă, Iulia Albu și-a ținut fiica ferită de expunere publică. Când a împlinit 11 ani, Mikaela și-a putut face cont de Instagram. La acea vreme, Iulia Albu a punctat că ea îi administra contul Mikaelei.

„Sunt foarte strictă în ceea ce privește ținuta pe care Mikaela trebuie să o poarte la școală. Nu sunt de acord să se expună cu branduri, blinguri, hanorace oversized. Nu în acel mediu. În rest, poate purta orice dorește. Sunt exigentă în ceea ce privește mâncatul, somnul și accesul limitat pe device-uri. Și nu aș spune că exagerez deloc. (…) Ultima oară i-am spus NU Mikaelei când s-a îmbrăcat de «bal» pentru a merge la școală. Ținuta era absolut genială, apropo, dar am pus-o să se schimbe și să o folosească în altă ocazie. Școala nu este un loc în care să îți expui garderoba. La școală mergi pentru a învăța și a socializa”, a declarat Iulia Albu în 2022, pentru VIVA!.

Citește și: Iulia Albu, confundată cu fiica ei când s-a afișat nefardată. Cum arată vedeta fără strop de machiaj

Cine este iubitul Iuliei Albu și cum s-au cunoscut. Bărbatul s-a întors din Anglia în România pentru ea

După divorțul de primul soț, Iulia Albu l-a cunoscut pe actualul ei partener, Mihai Alexandru alias Mike, alături de care a participat la America Express 2023. Cuplul s-a cunoscut printr-o prietenă comună și nu s-a plăcut deloc la prima întâlnire.

„A fost ură la prima vedere. A fost ceva reciproc. Nu, era foarte bine îmbrăcat, dar era foarte arogant. Iar el a avut aceeași părere despre mine. După 5 minute era să ne încăierăm. Era și prietena noastră la masă, ne-am despărțit amiabil și ne-am auzit din nou după două luni, când el m-a sunat și a spus: «Bună, sunt Mike. M-am gândit că ar fi o idee bună să ne vedem». Și m-am gândit: «OK»“, a declarat Iulia Albu, în emisiunea „iUmor”.

Citește și: De ce nu se grăbește Iulia Albu să se căsătorească. Criticul de modă și iubitul ei, Mike, sunt împreună de șase ani

Iubitul Iuliei Albu lucrează în publicitate și marketing. La doar 13 ani, Mike a primit o bursă la Londra, unde a studiat mai mulți ani vioara. Ulterior, din cauza unei probleme la umăr, Mike a fost nevoit să renunțe la această pasiune. În prezent, Mike și Iulia Albu lucrează și împreună.

„Eu sunt norocoasă, pentru că nu eu mă ocup de administrarea finanțelor. Asta o face iubitul meu. El se ocupă să împartă banii unde trebuie. Eu doar îi produc alături de el. Și nici măcar nu vreau să văd unde se duc”, declara Iulia Albu în noiembrie 2022, pentru Playtech.ro.

Citește și: Iulia Albu își dorește să adopte un copil: „Idealul meu ar fi să am trei copii”

Ce operații estetice are Iulia Albu de la America Express 2023

Lipo-sculptare glezne

În octombrie 2015, Iulia Albu a apelat la o intervenție estetică rară, o lipo-sculptare a gleznelor. Criticul de modă nu a ascuns niciodată operația și a explicat ce a determinat-o să apeleze la ea.

„Da, am avut niște glezne mai groase. Este ridicol, știu, mai ales având în vedere restul siluetei mele filiforme. Ce să spun?! O femeie puternică trebuie susținută de niște glezne pe măsură. Însă cu problemele medicale chiar nu am putut trăi. Așa încât… DA, mi-am făcut lipo-sculptură, deși NU ERAM GRASĂ! E o procedură pe care o recomand oricui are, cu adevărat, nevoie de ea”, a declarat Iulia Albu mai târziu, pentru WOWbiz.

Citește și: De ce nu-și vopsește Iulia Albu părul. „Nu am făcut-o niciodată! Știu, pare greu de crezut…”

Reducție cornete nazale

Iulia Albu nu și-a injectat botox sau acid hialuronic și nici nu are implanturi mamare. Singura intervenție estetică la care a apelat la nivelul feței este o operație de reducție a cornetelor nazale.

„Am făcut o operație de reducție a cornetelor nazale. Din păcate, nu am putut evita acest moment. Norocul meu a fost să fiu operată de către un doctor care a înțeles exact ceea ce îmi doresc și motivele pentru care o schimbare în felul în care arată o trăsătură definitorie a feței mele îmi poate afecta negativ cariera. Am intrat în sala de operație cu protocolul semnat. Operația avea să NU îmi afecteze forma nasului. Și a fost un succes”, a declarat Iulia Albu în martie 2022, pentru VIVA!.

Citește și: Iulia Albu, mesaj emoționant în mediul online, după decesul mamei lui Mihai Albu: „Îți mulțumesc pentru ce m-ai învățat”

Ce s-a întâmplat cu găina Iuliei Albu, LouLou sau Luța Chioara

În 2013, Iulia Albu și-a cumpărat o găină drept animal de companie. Ulterior, o perioadă relativ îndelungată de timp, LouLou sau Luța Chioara, așa cum se numea găina, a însoțit-o pe stilistă la mai multe evenimente.

„Este o găină cu pedigree, mai precis un cochin pitic și se numește Chateau LouLou de la Fraise. Am achiziționat-o de la un celebru crescător. Și Tori Spelling are un asemenea animal de companie. Mă va însoți la toate ieșirile, mai mult sau mai puțin publice. Îi voi accesoriza penajul diferit, în funcție de eveniment”, declara, în trecut, concurenta de la America Express.

Citește și: Iulia Albu are un nou animal de companie. Primele imagini cu Jobel

Tot în 2013, în emisiunea „Happy Hour”, Iulia Albu a declarat că a dat 100 de euro pe găina LouLou. „Are pampers personalizat, în funcție de outfit-ul pe care îl port eu. E neobișnuit la noi, dar nu și peste hotare. Românii sunt mai înapoiați”, a declarat criticul de modă atunci.

În mai 2022, în emisiunea „iUmor”, Iulia Albu a declarat că a avut o găină, pe Luța Chioara, și doi cocoși, care au murit din cauze naturale și pe care i-a condus pe ultimul drum cu demnitate. „Le-am incinerat. Și nu prin rotisare!“, a declarat Iulia Albu, la Antena 1.

Citește și: Iulia Albu a purtat un colier în valoare de 38.000 de euro. Cum arată bijuteria și care este povestea ei

Iulia Albu, ținute controversate la Premiile Gopo din 2011, 2012 și 2013

Iulia Albu a transformat Gala Premiilor Gopo în propria ei Gală MET. În urmă cu mai bine de un deceniu, criticul de modă a dat startul unei serii de apariții vestimentare controversate. În martie 2011, Iulia Albu a optat pentru o rochie din dantelă neagră, pe care ar fi purtat-o fără lenjerie intimă. Anul următor a purtat o rochie stil kimono din satin alb și a optat pentru o coafură atipică, două codițe împletite cu ajutorul cărora a format un X pe față. Apoi, în 2013, Iulia a purtat o rochie cu fusta din pene albe și cu partea superioară din mai multe curele suprapuse, lăsând bustul parțial vizibil.

Lista concurenţilor America Express 2023

Alexia Eram şi fratele ei, Aris (copiii Andreei Esca)

Comedianţii George Tănase şi Ionuţ Rusu

Romică Ţociu şi fiul lui, Cătălin

Iulia Albu şi iubitul ei, Mike

Sânziana Negru şi Laura Giurcanu

Giulia Anghelescu şi soţul ei, Vlad Huidu

Actriţa Ada Galeş şi mama ei, scriitoarea Antoneta Galeş

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda

Iuliana Pepene, prezentatoare Observator, şi jurnalista de război Sonia Simionov

Foto: Captură YouTube; Libertatea.ro; Instagram/Iulia Albu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton