Cine este George Tănase de la America Express. Este însurat și a devenit cunoscut în emisiunea iUmor

.

Cine este George Tănase de la America Express 2023. George Tănase este unul dintre cei doi comedianți care au pornit pe Drumul Soarelui, în America Express. Actorul în vârstă de 30 de ani a plecat în aventura vieții sale împreună cu prietenul său, Ionuț Rusu.

George este actor de comedie, stand-up-er și realizator de televiziune și a devenit cunoscut publicului în urmă cu 9 ani. Acesta este unul dintre cei mai îndrăgiți comedianți din România, cu peste 160.000 de urmăritori pe Instagram și aproape 800.000 de abonați pe Youtube.

Cine este George Tănase de la Ameroca Express

Cine este George Tănase de la America Express. George Tănase s-a născut pe 25 aprilie 1993 în Măcin, Tulcea. În anul 2012, comediantul a absolvit Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Tulcea, iar doi ani mai târziu, în 2014, George a absolvit școala de televiziune Intact Media Academy.

Cine este George Tănase de la America Express 2023. A debutat în televiziune în anul 2014, cu emisiunea „Tânăr și nedumerit”, difuzată pe ZU TV. Tot atunci, concurentul de la America Express a jucat în câteva schetch-uri în cadrul Observatorului Special de la Antena 1.

George Tănase nu este străin nici de scena teatrului. Între 2015 și 2016, actorul a jucat la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale” din Capitală.

Pe micile ecrane a revenit, în postura de actor, în 2016, când a acceptat un rol în show-ul „În puii mei”, unde a jucat alături de Mihai Bendeac.

George Tănase a cunoscut succesul și în mediul online, mai exact pe Youtube, unde încărca diferite clipuri în care imita mai multe personaje din lumea mondenă.

În urmă cu ceva timp, el a povestit despre relația pe care a avut-o cu părinții săi, pe când era copil.

„Eu am crezut că o să mă descurc să fac bani fără să afle părinții mei. Când au aflat ai mei… și au aflat într-un moment destul de critic, bunicul meu avea tractor și avea și piese. Am luat bucăți de la tractor și când au descoperit, să vezi mare bătaie ce s-a pogorât asupra mea. Am zis că nu mai vând fier în viața mea”, a povestit comediantul.

„Mama mă bătea cel mai bine. Tata nu m-a bătut niciodată. Mama mă bătea ca-n filme, când mă așteptam cel mai puțin.(…) M-a bătut fix cât am avut nevoie”, a completat el în cadrul unei emisiuni.

A ajuns în finala iUmor

Cine este George Tănase de la America Express. În anul 2016, George Tănase a urcat pe scena iUmor, unde a reușit să stârnească râsul atât în rândul publicului, cât și în cel al juriului. Datorită numerelor sale de comedie, actorul a ajuns până în marea finală.

La doi ani de la acel moment, George a revenit la iUmor, ca invitat special. Acela a fost momentul în care Mihai Bendeac l-a cooptat pentru proiectul „În puii mei”.

„Am fost foarte emoționat când l-am văzut prima oară pe Mihai, mai ales că trebuia să mă jurizeze. E un om pe care îl respect, dar un actor pe care îl divinizez. E unul dintre cei mai mari actori dați de România vreodată. Mă bucur mult că l-am întâlnit. Sentimentul a fost foarte plăcut, dar mai mult decât realizarea visului, cred că a fost drumul pe care l-am parcurs până acolo”, spunea atunci concurentul de la America Express.

Citește și: Cine este Aris Eram de la America Express. Ce vârsta are, ce facultate urmează și cine este iubita lui

Citește și: Cine este Laura Giurcanu de la America Express. Cum a apărut într-un videoclip The Weeknd și cine e iubitul ei

Citește și: „Acum sunt fericită cu mine fizic, psihic, emoţional”. Cum arăta Giulia Anghelescu de la America Express înainte de operațiile estetice

Citșete și: Iubitul Iuliei Albu, Mike, și-a cerut scuze public pentru comportamentul de la America Express 2023: „A fost greșeala vieții mele”

Cine este soția lui George Tănase

George Tănase și-a găsit sufletul pereche în persoana Lorenei Pancu, cu care are o relație de șase ani. În 2022, cei doi au ajuns și în fața ofițerului Stării Civile, moment în care au devenit o familie cu acte în regulă.

Totuși, actorul este o persoană care preferă să își țină familia departe de lumea mondenă, astfel că nu obișnuiește să vorbească despre soția lui și nici nu postează multe imagini cu ea pe rețelele de socializare.

Lorena Pancu este medic nutriționist și, spre deosebire de soțul ei, obișnuiește să posteze deseori fotografii cu partenerul ei.

Lista concurenților America Express 2023

Alexia Eram și fratele ei, Aris (copiii Andreei Esca)

Comedianții George Tănase și Ionuț Rusu

Romică Țociu și fiul lui, Cătălin

Iulia Albu și iubitul ei, Mike

Sânziana Negru și Laura Giurcanu

Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu

Actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș

Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Iuliana Pepene, prezentatoare Observator, și jurnalista de război Sonia Simionov

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu George Tănase

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton